Beställ före kl. 21:00 och vi skickar ditt paket idag. Gratis spelkort med till varje order

7 TIPS FÖR MER SEXLUST

Inlägg av Palora.se

1. Träna

För att kroppen ska kännas glad och sugen, så är det alltid ett plus att man är aktiv och rör sig regelbundet. Det är ju vetenskapligt bevisat(<-http://annals.org/aim/article/716599/sexual-function-men-older-than-50-years-age-results-from) att övervikt och brist på fysisk aktivitet ökar risken för impotens hos män. Träning är bra för det mesta, inte minst till att ha ork att ha sex, men även den känslan av självförtroende som infinner sig när man vet att man klarade av ett svettigt träningspass.

2. Kom i form med cirkelträning

För att snabbare kunna springa iväg för att hämta en kondom, så rekommenderas cirkelträning. Det är den typen av motion som gör dig svettig på överläppen. Några av de mest effektiva för detta är en roddmaskin. Det är en multifunktionell maskin som tränar olika delar av din kropp samtidigt. En roddmaskin är lätt att använda för nybörjare, och kan också användas för enkel träning. Uppgradera din träning gradvis efter behov. Det är ett träningsverktyg som inte tar så mycket utrymme. Så det är lätt att passa in i sovrummet eller i källaren. Roddmaskinen är nästan tyst eftersom motståndet är skapat med magneter - och det ger dig mycket uthållighet och styrka! Ditt fysik förbättras snabbt och du kommer att se och känna resultat - även i sängen.

3. Knipövningar – något både för män och kvinnor

Träna din bäckenbotten, detta gäller för båda könen. Din bäcken består av muskler, ligament och senor, som alla hjälper till att stödja din orgasm. Ett starkt bäcken ger ökad uthållighet, kontrollerar blåsan, höjer och ger starkare orgasmer - och därmed bättre sex!

4. Prioritera sömnen Sömn är viktigt för alla.

Ett bra sätt att få bättre sömn är att stänga av datorn och låta mobilen vara en timme innan sovdags. Lyssna på lite musik och ta det lugnt. Och försök påbörja din sömn 30 minuter tidigare. Detta ger även möjligheten för morgonsex. Ställ in väckarklockan och ha er sexy time på morgontimmarna. Tänk inte på detaljer som rufsigt hår och dålig andedräkt - det handlar om att prioritera sexlivet och er närhet.

5. Mat Skippa skräpmaten, ät mer grönt och protein.

Du behöver inte vara en fanatiker för att leva sunt. När din kropp får i sig rätt bränsle, så fungerar motorn bättre. Det innebär inte bara en fysisk utan även en mental vinst att äta mer grönt.

6. Sexy doctor

När vi är inne på temat hälsa, så kan är det en god idé att försöka leka lite med sina fantasier. Det finns flera sexleksaker som hjälper dig i denna fantasi – se gärna våra utklädnader. Att våga testa en ny värld tillsammans med en partner kan verkligen göra underverk för ett par. Om utklädnad inte är för er så kan man alltid hitta en ny sexställning som man inte testat förr.

7. Intimitet

Bra sex börjar med intimitet. En kärleksfull hand som stryker en på ryggen, en djup blick i ögonen och ett leende kan göra stor skillnad. Båda könen måste vara viktigta på att uppmärksamma deras partner, samtidigt som det är viktigt att uppmärksamma sig själv. Skriv ner komplimanger till dig själv och välj ut en topp tre lista om vilka sexiga saker du gillar mest med din kropp.

Skapa kommentar

Bestil inden kl. 21
Beställ innan kl. 21


Ubegrænset Returret

Obegränsad returrätt


100% Sikkert
100% säkert


Diskret Levering
Diskret Leverans


Trustpilot
Trustpilot


Prisgaranti

 

Scandia Trading ApS - CVR. 33952414 - Genvägen 1 - 23162 Trelleborg - Mail: service@palora.se - Tel: 0411 881401 - Copyright 2017-2020