Beställ före kl. 21:00 och vi skickar ditt paket idag. Gratis spelkort med till varje order

Intervju med stjärnbloggaren Emma-Jennie

Inlägg av Palora.se

Vi på palora.se hade ett trevligt samtal med härliga Emma-Jennie, en driven och positiv tjej som just nu bor i Stockholms innerstad tillsammans med sin flickvän. Utöver att driva en spännande blogg på heltid, studerar hon marknadsföring och har synts i programmen Flator på SVT och 69 saker du vill veta om sex på TV3.

När det kommer till att prata om sex och allt som ingår, så är Emma-Jennie öppen och frispråkig, och hon tycker att fler bör följa hennes exempel. Enligt Emma-Jennie bör sexleksaker vara något härligt att njuta av ihop med sin partner och hon anser att det är så synd när människor skäms över sina sexleksaker. Precis som vi på Palora.se känner.

Vad tyckte du när du fick hem paketet från Palora.se?

Det kändes verkligen ”Åh vad lyxigt!” speciellt ägget. Det var som att checka in på ett dyrt hotellrum. Man ligger där och njuter av den exklusiva upplevelsen. Materialet var så härligt och skönt, inte alls plastigt eller hårt. Leksakerna var också vackra att titta på, de är väldigt estetiskt tilltalande.

Vad brukar du använda för leksaker?

Jag har mest dragits till vibratorer och ägg. Det blir lätt att man håller sig till det man tidigare testat. Det kanske speglar min personlighet, jag kan vara lite inrutad som person (skrattar). I framtiden vill jag testa goda oljor och massageljus. Ni på Palora har så mycket olika saker så det är lite svårt att välja.

Vad tycker du om sexleksaker generellt?

Det är fantastiskt att det finns och det kan verkligen hjälpa en person som har haft lite problem. Även om man har haft en sämre period sexuellt är det ett bra sätt att få igång något. Jag och mina tjejkompisar tycker om att kolla på olika sexleksaker och pratar om det ofta.

Tror du det finns något negativt kopplat med sexleksaker? 

Tyvärr vet jag flera i heterosexuella förhållanden som känner att de måste gömma sina sexleksaker för sin pojkvän. Vissa rensar till och med sin internethistorik så att deras kille inte ska se, det är så himla synd.

Vad tror du det beror på?

Det var nästan tio år sedan jag var ihop med en kille, så jag vet inte exakt. Män är kanske rädda för att bli utbytta mot en dildo. Det är märkligt, för jag ser verkligen inget fel med att vilja ha en trevlig stund för sig själv eller pröva något nytt med sin partner. Jag tycker man ska vara öppen och prata om sånt här. I de förhållanden jag haft med tjejer så har vi alltid beställt saker ihop. Det är verkligen naturligt för oss att diskutera vad vi vill ha, och sedan testa tillsammans. Däremot tycker jag att det är bra att ni har diskreta paket, så att en själv får välja om man vill visa det för andra. Det är sjukt bra. 

/Intervju gjord av Palora.se, glöm inte följa oss på --> instagram! 

Skapa kommentar

Bestil inden kl. 21
Beställ innan kl. 21


Ubegrænset Returret

Obegränsad returrätt


100% Sikkert
100% säkert


Diskret Levering
Diskret Leverans


Trustpilot
Trustpilot


Prisgaranti

 

Scandia Trading ApS - CVR. 33952414 - Genvägen 1 - 23162 Trelleborg - Mail: service@palora.se - Tel: 0411 881401 - Copyright 2017-2020