Beställ före kl. 21:00 och vi skickar ditt paket idag. Gratis spelkort med till varje order

"INNERST INNE VILL ALLA KRYDDA TILL SEXLIVET"

Inlägg av Palora.se

Palora.se hade ett trevligt snack med bloggaren Tommy som driver tommytott.se, en livsstilsblogg som fokuserar på hans liv, hans tankar och hans galna humor. Tommy flyttade till Skåne för kärleken i 2005, två år senare startade han en blogg för att hålla sin familj uppdaterad om hans liv. Bloggen växte och kom att till stor del handla om hans upplevelser som öppet homosexuell i Sverige. Tommy har föreläst på skolor, blivit påhoppad, men lyckas ändå ha ett öppet sinne kring livet. På sin blogg påminner han sina läsare om att ha kul och vara öppen med sin sexualitet, och sex.

Ser du dig som en förebild?

- Ja, det gör jag. Jag vill förmedla att man kan älska vem man vill. Det är många unga homosexuella tjejer och killar som har hört av sig till mig under åren. Där känner jag att jag har kunnat påverka positivt, och faktiskt kunna connecta med människor som behöver det. Många vill ha någon att prata med, och att kunna följa någons vardag och liv som faktiskt är öppet homosexuell. Det är jag glad för att kunna bidra med.

Hur är det att leva som öppet homosexuell i Sverige?

Det är inte alltid lätt. Jag har blivit misshandlad och påhoppad för ett par år sedan. Men jag har även föreläst och fått mejl från lärare och föräldrar som tycker att det jag gör är väldigt bra. Det är viktigt för mig att ta saker med humor. Om min partner går förbi så kan jag säga ”Oj det kliar i röven, måste vara en bög i närheten!” (skrattar).  Jag och min sambo älskar att skämta om oss själva.

Du tar inte illa vid dig när någon säger bög?

Nej, jag tycker man ska få uttrycka sig hur man vill och skämta om allt. Sedan beror det på hur man lägger fram det. Så klart är det inte kul om någon hade skrikit bög till mig på ett aggressivt sätt. Bög är ett laddat ord, det används som skällsord, men det är det inte. Jag tar inte illa vid mig av det ordet.

-Du har en partner sedan flera år, hur går ni för att hålla lågan levande?  

-Ett sätt var ju att testa underkläderna ni skickade till mig. Det är inte något jag utforskat mycket innan, men jag är supernöjd.  Jag tvingade även min kära sambo att testa underkläderna. Både han och jag älskade dom. De satt väldigt fint och vi var förvånade över hur bra kvalitén var. Jag fick ett bra gensvar på bloggen där många mejlade och frågade om paketen är diskreta. jag svarar att paketen är oerhört diskreta – ingen kan se att det är sexleksaker. Men kommentarerna för det inlägg var anonyma, jag önskar vi kunde ha haft en mer öppen diskussion!

Vad betyder sexleksaker för dig?

Min sambo arbetar borta halva månaden. När vi väl ses efter fjorton dagar har vi längtat så mycket. Dagen man ses kanske man tar på sig ett par sexiga underkläder (länk) under kläderna, vilket är en överraskning när man väl tar av sig de i slutet av kvällen. Det är ett fantastiskt sätt att göra sexet mer spännande.

Vad hade du velat prova mer?

Det finns ju en hel uppsjö av saker som man aldrig testat. Jag och min partner hade absolut velat prova mer saker, speciellt underkläder. Sexleksaker ör en väldigt bra grej och det är så tragiskt att folk tycker det är tabu. Folk vill inte berätta att de har det hemma. Vilket är synd för att innerst inne så vill ju alla krydda till sexlivet. I värsta fall så blir det ett misslyckande och då fick man sig i alla fall ett gott skratt, haha. 

Det är ju en härlig inställning.

Ja, det är lite så jag tänker, och mycket det jag vill förmedla på min blogg. Man kan försöka dra ett skämt som kanske blir uppfattat fel, eller inte går hem. Men det är bättre än att bara vara vara tyst. Man ska kunna bjuda på sig själv, och kunna skratta åt sig själv. 

Skapa kommentar

Bestil inden kl. 21
Beställ innan kl. 21


Ubegrænset Returret

Obegränsad returrätt


100% Sikkert
100% säkert


Diskret Levering
Diskret Leverans


Trustpilot
Trustpilot


Prisgaranti

 

Scandia Trading ApS - CVR. 33952414 - Genvägen 1 - 23162 Trelleborg - Mail: service@palora.se - Tel: 0411 881401 - Copyright 2017-2020