Beställ före kl. 21:00 och vi skickar ditt paket idag. Gratis spelkort med till varje order

8 TIPS FÖR ATT GÖRA ERT SEX SEXIGARE

Inlägg av Palora.se

Livet består av perioder. I början av er relation så hade ni hett sex varje gång ni träffades. Det var det mest fantastiska du någonsin upplevt. Med tiden började ni lära känna varandra mer och mer. Plötsligt en kväll somnade ni ihop utan att ni hade sex. Ni är mer stabila nu och sexlivet är inte som det var i början. Du spenderar hellre kvällen med en kopp te och Netflix istället för att åla runt naken med din älskling. Även när vi väl har sex så känns det lite vanligt och framkallar inte samma explosiva känsla som i början.

Det är inget fel på dig. Du älskar din partner och du älskar sex. Det är helt normalt att ha en lite mindre spännande period sexuellt. De goda nyheterna är dock att det finns flera knep som får dig att känna dig kåt och glad, om det är det du vill. Vi på Palora.se har samlat 8 tips som får sexet med din partner att kännas precis som i början – spännande, nytt och härligt.

1. Älska din nakna kropp

Det är väldigt synd att många människor är missnöjda med sin kropp. Negativ kroppssyn hämmar oss. Inte bara i sovrummet utan i andra situationer också. Det mest orimliga med detta är att det inte finns en perfekt kropp för alla människor föds med olika kroppsformer. Istället för att fokusera på hur skönt det är att bli kysst av din älskling, så kanske du fokuserar på att din mage dallrar lite. Vi på palora.se tycker att det är helt fel fokus. För att älska dig själv mer -be din partner göra en lista på de tio saker som hen älskar mest med din kropp. Spara listan i din mobil och titta på den när du har tråkigt på bussen/jobbet/föreläsningen. Gör sedan din egen lista över tio saker som du älskar med din kropp. Detta är viktigt! Sedan tar du fram listan varje dag och påminner dig själv om hur vacker du är. Nästa gång du är ute på stan – se dig omkring! Förstå att alla kroppar är olika, men alla är lika vackra. Och alla har sex.

2. Mind-body connection.

För att älska din kropp, förstå att det inte bara är en kropp. Det är ett system som innefattar alla dina tankar, känslor, som skyddar dig från fara och låter dig skratta och njuta. Nästa gång du är utomhus, känn solens strålar på huden och var medveten om din kropps rörelser. Nästa gång du springer en runda; fokusera på hur marken känns under dina fötter. Om du har turen att ha en frisk kropp, uppskatta alla dina lemmar och allt de kan göra för dig. Var tacksam över att din kropp fungerar och att den är frisk nog att ägna sig åt ett av livets mest fantastiska fysiska gratisaktiviteter: sex.

 3. Sex är förbjudet

Detta är lite extremt, men väldigt effektivt. Alla vet känslan av att vilja ha något bara för att man inte kan få det. Detta stämmer även i sängen. När man har varit med sin partner ett tag så är det lätt att man tar det goda livet för givet – det finns så nära till hands. Att förbjuda sex är ett bra sätt att minnas hur det var i början – hur spännande det var att kyssas för första gången. Första stunden ni tog på varandra. Bestäm att ni inte får ha sex på några dagar, eller en vecka. Ni får däremot kyssas och ta på varandra, men inget sex. När ni väl ligger så kommer det vara sjukt hett.

 4. Hoppa fallskärm

Okej, ni behöver inte hoppa fallskärm. Men poängen är att göra något vågat – som höjer adrenalinet. Nya och äventyrliga aktiviteter höjer dopaminet i hjärnan, och dopamin är kopplat till sexuell åtrå. Så gör något spännande och otippat utanför sovrummet, så är chanserna goda att ni tar med er den upprymda känslan även vid sexy time. Att göra något spännande påminner också om tiden som nykära. När allt var pirrigt och man inte fick nog av varandra. Så ut och bergsklättra!

 5. Guida varandra

Googla något nytt du hade velat testa och berätta för din partner vad hen ska göra för dig. När man får instruktioner så blir det som en rolig lek, istället för att vara tyst och göra det man alltid gjort. Ett annat tips är att tillsammans köpa en ny leksak, och inte använda den på sig själv, utan på sin partner.

 6. Var snäll

Förhoppningsvis är du redan i en relation där ni är snälla mot varandra. Men det kan vara bra att lägga extra fokus på trevligheten, då det absolut är kopplat till sex och kåthet. Att tänka lite utanför lådan och hjälpa till med något man kanske inte brukar – kanske är det mest din partner som tar disken? Gör en ansträngning och diska fint. Torka bänken också. Skriv ett långt sms fullt av smileys och hjärtan. Osv osv.

 7. Chilla

Ingen vill sexa när man är stressad. Gör en lista över allt du måste göra och stryk hälften. För det är egentligen inte så viktigt. Tänd lite ljus. Köp ett par nya skor som gör dig glad och upprymd. Planera så att du lägger dig lite tidigare, så du kan få en hel natts sömn. En avslappnad, lugn kropp är mer öppen(hehe) för sexy time.

 8. En helt ny värld

Besökt din partner på hens jobb. Att se någon höra hemma i en annan miljö istället för att bara hänga i er lägenhet, kan vara spännande och intressant. Du kanske får en helt ny bild av din partner, och inser att det finns mer till denna människan än du trodde. Eller ät på ett ställe ni aldrig varit på. Att vistas i en ny miljö kan göra mycket för att väcka en spänning, en ny pirrig känsla – som den känslan ni hade under er första dejt.  

Med dessa tips hoppas vi att ni har fått lite nya idéer, och glöm inte att det är helt normalt att inte vara helt sugen. Men med dessa tips kanske ni kan få igång något som ni inte ens visste fanns. 

 

 

 

Post Comments

Alexandra

posted on tisdag 9 januari 2018 kl. 16:57:20 Europe/Berlin
Tack för ett riktigt bra blogginlägg! Det är så himla sant, man behöver inte hitta en ny person för att få ny spänning och bra sex igen. Man kan faktiskt ta sig tiden och uppnå nya sexuella erfarenheter med samma partner. Uppskattar verkligen alla tips!!!!!

Skapa kommentar

Bestil inden kl. 21
Beställ innan kl. 21


Ubegrænset Returret

Obegränsad returrätt


100% Sikkert
100% säkert


Diskret Levering
Diskret Leverans


Trustpilot
Trustpilot


Prisgaranti

 

Scandia Trading ApS - CVR. 33952414 - Genvägen 1 - 23162 Trelleborg - Mail: service@palora.se - Tel: 0411 881401 - Copyright 2017-2020