Beställ före kl. 21:00 och vi skickar ditt paket idag. Gratis spelkort med till varje order

Därför ska du fira alla hjärtans dag ensam - 5 anledningar

Inlägg av Palora.se

När de flesta höra Alla hjärtans dag så tänker man antingen att det är ett amerikanskt påhitt att tjäna mer pengar, eller att man måste umgås med sin partner och göra pargrejer. Men om man är ensam då? Eller bara vill ha en dag för att älska sig själv? Vi på palora.se tycker att detta året SKA du fira alla hjärtans dag, men du ska fira det helt ensam. Här är fem anledningar varför.

1. Det är en investering

Modedesigner Diane von Furstenberg sa en gång ”Min bästa vän är jag själv- och jag tar god hand om min bästa vän”. Men tar vi verkligen hand om oss själva? Tänker vi kärleksfulla tankar om oss själva? Varje dag spenderas med att prata till oss själva i vårt huvud. Hur många av de tankarna handlar om hur fantastiska vi är?

All hjärtans dag ska därför i år handla om att hylla dig själv. Du kan antingen spendera en kvällen med att göra ett reklamplakat för dig själv –  gör exempelvi 10 rubriker om allt du älskar hos dig själv. Eller så kan du ta den korta och effektiva metoden. På väg till jobbet tar du fram din mobil och skriver ner 10 kärleksförklaringar till mig själv. Börja med : Jag älskar att jag är en person som värdesätter mig själv och står upp för det jag tycker är viktigt! Och fortsätt.

2. Du får bättre sex

Ensamsex är lika viktigt som parsex. Om du lever i en lycklig relation så får du inte glömma att du är en sexuell varelse även utan din respektive. Ensamsex kan vara otroligt fantastiskt– vilket är lätt att glömma i ett samhälle som är så fokuserat på monogama relationer. Testa något nytt bara för dig själv. Du kanske tror att du har koll på sexleksaker, men det finns så otroligt mycket mer att utforska på egen hand. Om du är en kvinna som tidigare föredragit en klitorisvibrator – varför inte testa en stimulator? Om du alltid föredragit G-punktsstimulatorer – varför inte testa ifall en fjärilsvibrator kanske kan ge dig en ny sensation? Eller bara köp ett vackert sensuellt ljus som håller dig som enda sällskap när du ligger där i sängen och myser med dig själv. Detta kommer göra dig mer bekväm och älska din kropp mer. Detta i sin tur kommer gynna din nästa sexuella upplevelse med någon annan, för hur sexigt är det inte att ligga med en person som är bekväm och trygg i sig själv?

 3. Du får leva ut din fantasi i fred

Att köpa ett par härliga underkläder för sin partner i all ära. Men din kropp är din! DU ska också njuta av din underbara snygga kropp, för alla kroppar är vackra. Tänk aldrig ”Jag har ingen partner, varför ska jag köpa fina underkläder” JO! Det ska du! Har du någonsin sneglat något som inte tjänar ett syfte, utan bara verkar vara en kul grej.. Kanske denna? Klä upp dig sexigt för dig själv. Sitt sedan i soffan i din vackra outfit och kolla på Netflix och ät lite chips. Låter som en perfekt kväll.

4. Du blir mer älskvärd

En person som tar hand om sig själv är en person som är mer lugn, glad och trygg. En sådan person vill alla umgås med. Dessutom, om du fokuserar på dina egna behov – så kommer du dra till dig människor som respekterar dina behov. Om du är en person som sätter sig själv åt sidan konstant, så kommer du dra till dig människor som ser dig så. Därför är det bäst att ge kärleksförklaringar till sig själv först, innan man ger det till en partner.

5. Du blir mer kreativ och öppen

Att tvingas kasta om idén om hur man ”borde”  fira en högtid är en bramental träning i livet. Man måste inte lyssna på det samhället har bestämt. Detta kommer leda till att du nästa gång tänker annorlunda. Du kommer tänka: Vad är viktigt i mitt liv om jag utgår ifrån mig själv? Om du tidigare har tyckt att det är töntigt att ens fira alla hjärtans dag – men tänk om dagen plötsligt innebär att du en gång per år visar otroligt mycket kärlek till dig själv? Då kanske det inte är så dumt att fira Alla hjärtans dag.

Skapa kommentar

Bestil inden kl. 21
Beställ innan kl. 21


Ubegrænset Returret

Obegränsad returrätt


100% Sikkert
100% säkert


Diskret Levering
Diskret Leverans


Trustpilot
Trustpilot


Prisgaranti

 

Scandia Trading ApS - CVR. 33952414 - Genvägen 1 - 23162 Trelleborg - Mail: service@palora.se - Tel: 0411 881401 - Copyright 2017-2020