Beställ före kl. 21:00 och vi skickar ditt paket idag. Gratis spelkort med till varje order

”Kände mig mer nära än jag någonsin varit innan”

Inlägg av Palora.se

En av våra trogna testare, Veronica, visade sig vara ett stort fan av Womanizer. Detta är en ny typ av vibrator som stimulerar dig utan att fysiskt vidröra klitoris. Många kvinnor, inklusive Veronica, upplever detta som ett stort plus. Womanizers beskrivning:

Klitorisstimulatorn är verkligen något i en klass för sig. Med hjälp av tryckvågor ger det en behaglig och lugnande känsla på klitoris. Womanizer har åtta olika stimulansnivåer, och du kan njuta helt utan kontakt på grund av trycket som den har. Sugeffekten ger en väldigt speciell känsla, som skiljer sig ganska mycket från en vibrator. Womanizer ger dig en orgasm som du inte upplevt förut.

Victoria har aldrig uppnått orgasm, säger hon. Men med womanizer kände hon sig mer nära än hon någonsin varit. Detta är på grund av den mer annorlunda och pirriga känslan än vad hon brukar få från en vanlig vibrator. En vanlig vibrator är för på och masserar direkt på klitoris, vilket inte passar Veronica.

-          Min pojkvän älskar den minst lika mycket som jag gör. För han kan verkligen märka på mig hur glad och annorlunda jag blir när jag använder den, ler Veronica. Dessutom tycker han att det är kul att jag fortsätter testa nya saker hela tiden, skrattar hon.

Det tar 30 till 60 sekunder innan det verkligen känns, det handlar ju också om att slappna av och att vara på rätt humör, säger hon.

 

Veronica har testat den äldre versionen av Womanizer, och säger att hon inte riktigt kan bestämma sig vilken av dem hon gillar mest. Hon gillar att växla mellan den äldre och nyare versionen, men tycker att den nyare, Pro40 har en både mildare och kraftfullare nivå än den äldre versionen.

-          Om du behöver en väldigt mjuk stimulans, eller en väldigt väldigt kraftig, så ska du nog välja den senare versionen av Womanizer. Dessutom är designen på Pro40 lite snyggare. Men jag kan ändå inte bestämma mig, skrattar hon. Låt oss säga att båda är väldigt, väldigt bra, och jag är säker på att en av dem snart kommer kunna ge mig en orgasm, avslutar Veronica. 

Skapa kommentar

Bestil inden kl. 21
Beställ innan kl. 21


Ubegrænset Returret

Obegränsad returrätt


100% Sikkert
100% säkert


Diskret Levering
Diskret Leverans


Trustpilot
Trustpilot


Prisgaranti

 

Scandia Trading ApS - CVR. 33952414 - Genvägen 1 - 23162 Trelleborg - Mail: service@palora.se - Tel: 0411 881401 - Copyright 2017-2020