Bondage Shop

Palora.se's bondage-butik är den rätta platsen för dig som vill pröva dig på fräcka stunder och spännande nöje vid användning av bondage. Här hittar du ett stort urval av produkter inom bondage. Att leka med bondage och bindning är relativt oskyldigt och därför ett bra ställe att börja om du är ny i fetischvärlden. Bondage-spel handlar om att avstå och få kontroll över din partner genom att vara bunden, och det låter kanske väldigt enkelt och inte mycket, men det gör en värld av skillnad i intensiteten av din njutning. Om du aldrig har provat bondage kan du läsa vår guide till bondage för nybörjare.

Bondage-produkter är vanligtvis gjorda för att fästa handleder respektive anklar - antingen till varandra eller på en sängstång, en stol eller liknande. Här på bondage-butiken har vi vanliga handbojor, lädermanschetter, satinband och mer, och du kan välja mellan lite olika.

Bondage kan med fördel kombineras med många andra fetischprodukter. Vi rekommenderar starkt att du till exempel använder ögonbindel under bondage, eftersom det gör upplevelsen ännu mer intensiv. Många par använder också en fjäderkittlare eller en piska tillsammans med bondage-produkter. Titta runt på sidan och ta reda på om det också finns något för dig - bara fantasin sätter gränser för de roliga, stygga och vansinnigt roliga upplevelser som du kan få med bondage.

Visa som Rutnät Listvy

10 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida