Analkulor

Analkedjor, analsträngar, analstavar, analkulor eller analpärlor - det är allt detsamma. Ett antal kulor, eller pärlor, när du vill sätta din rumpa i extas.

I denna kategori hittar du allt hjärtat kan begära inom analkulor till kvinnor. Det finns stora och små med olika antal bollar på.

Det finns stor skillnad mellan olika analkedjor. Vissa är mer flexibla än andra, vissa är längre eller större diameter än andra, och det även de med fler mellanrum mellan pärlorna än andra. Slutligen kan du självklart också få de med inbyggd vibrator.

Vanligt för dem alla är att de är avsedda att användas analt och du är garanterad att du säkert kan använda dem utan att riskera att de sitter för högt upp, så att du inte kan få ut dem igen.

Är du ny i klassen när det gäller analsex, då är en analkedja med något mindre omkrets, eller en med pärlor som blir större - ett bra ställe att börja.

I den här kategorin hittar du populära märken som Fifty Shades of Grey, Anal Fantasy, Sex & Mischief, Fun Factory, Domestic Partner och många fler.

Om du är osäker på vilken analkedja du ska välja, läs vår guide som kan ge dig tips om hur du hittar rätt anal kedja för dina behov.

Om du har frågor om några av våra produkter, är du välkommen att kontakta vår snälla och diskreta kundservice som är redo att hjälpa dig.

Visa som Rutnät Listvy

6 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida