Anal Drops

Anal Drops är perfekta produkter för anal stimulering om du vill experimentera lite utöver vad du är van vid. Produktserien innehåller olika buttplugs och dildos som är gjorda för oral användning. De kan köpas i olika varianter och storlekar, så både nybörjare och mer erfarna kan gå använda Anal Drops. Produkterna är gjorda av ett fast material som säkerställer att du stimuleras mot klimax.

Dessutom är sortimentet av mycket god kvalitet, men samtidigt inte för dyrt, så det finns en bra balans mellan vad du betalar för och vad du får. Testa till exempel den lilla buttpluggen med vibrator, vilket är perfekt för nybörjare som vill experimentera.

Om du är mer erfaren, prova Big Plug, vilket är en större plug för dig som vill bli helt fylld. Denna produkt är inte för nybörjare. Dessa är bara två av produkterna, men det finns också andra som är utformade för optimal anal stimulering.

Anal Drops har ett riktigt läckert och kvalitetsmedvetet sortiment, vilket man kan se vid första anblicken nedan. Beställ redan idag från palora.se och få bra priser, diskret leverans och snabb frakt.

Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida