Beställ före kl. 21:00 och vi skickar ditt paket idag. Gratis spelkort med till varje order

Du har inga produkter i din varukorg.

Få skickat redan , beställ före
Return to Previous Page

Fetish Fantasy

Ingen har som Fetish Fantasy revolutionerat marknaden för bondage- och BDSM-sexleksaker. Firman var den första som sålde massproducerade fetish-sexleksaker i hög kvalitet, som var så billigt att alla hade råd att leva ut sina drömmar. Se de många spännande produkterna från Fetish Fantasy i översikten nedan och läs mera om firman längst nere på sidan.

 

Alla Produkter


Fetish Fantasy
1080109900
Fetish Fantasy Gold Plyschhandbojor
189,00 kr
189,00 kr
 • Handbojor för ett mer kinky sexliv
 • Elegant och lyxig design i vacker guldmetall och svart plysch för en mjuk känsla mot handlederna.
 • 2 nycklar ingår i lika snygg design
 • Handbojorna är ett måste i varje nattduksbord
 • Säkerhetshasp på sidan om nycklarna skulle tappas bort
Fetish Fantasy
50413
Fetish Fantasy Strap-on Squirting 21,6 cm – Sprutande strap-on
999,00 kr
999,00 kr
 • Ihålig strap-on dildo med sprutande effekt
 • Med realistiskt utseende
 • Selen är en storlek för båda könen

Fetish Fantasy

Vem är Fetish Fantasy?

Fetish Fantasy är ett innovativt och nytänkande märke med sexleksaker som vänder sig till bondage- och BDSM-folket. Bakom märket står firman Pipedream, som är Amerikas och kanske världens största producent av sexleksaker. Märket är känt som de första som kunde leverera fetish-sexleksaker till ett pris, där alla hade råd att leva ut sina dominans- eller andra fetish-drömmar.

Märket har således allt som behövs, oavsett om du gillar mild dominans eller bondage eller mera hårdföra SM-lekar. Så oavsett om du är nybörjare eller rutinerad, hittar du precis det, du behöver hos Fetish Fantasy.

Startade Fetish Fantasy 50 shades of Grey-vågen?

Fetish Fantasy har på många sätt banat väg på marknaden för bondage- och BDSM-sexleksaker. Således skapade det stor uppmärksamhet tillbaka i 2005, då de lanserade deras produktserie med kvalitetssexleksaker till priser, där alla kunde vara med. För hittills hade fetish-sexleksaker varit jättedyrt och bara något man kunde få tag i direkt hos producenten eller hos de mest välsorterade sexshopparna i storstädernas allra snuskigaste sidogator.

Men nu blev det möjligt att köpa överallt, till priser alla hade råd att betala. Det blev en succé från början och märkets popularitet har kanske varit det, som i sin tid inspirerade E.L. James till sin världsberömda bokserie 50 Shades of Grey!

I alla fall introducerade märket bondage och BDSM till den stora, breda massan, som nu plötsligt kunde komma igång med att utforska denna sida av deras sexualitet, utan att de skulle betala skjortan för produkterna eller skulle slösa tid på att hitta ett ställe, där de kunde köpa det.

50 Shades of Fetish Fantasy

Idag har Fetish Fantasy-brandet spirat i flera riktningar. Det är de ”vanliga” Fetish Fantasy-produkterna, som innehåller produkter till mildare bondage och lättare SM. Därutöver finns:

 • Fetish Fantasy Elite, som innehåller den lite hårdare utrustningen till bondage och SM
 • Fetish Fantasy Extreem, som omfattar de verkligt extrema bondage- och BDSM-produkterna
 • Fetish Fantasy Shock Therapy, som erbjuder ett brett utbud av elektrosex-produkter
 • Fetish Fantasy Harness collection, som omfattar ett stort urval av harness- och strapon-produkter
 • Fetish Fantasy Limited Edition, där det isär är fokus på elegant design och raffinerat utförande och
 • Fetish Fantasy Gold, där raffinerad och elegant design blandas med element av guld.

Så allt i allt spänner Fetish Fantasy brett inom fetish-universumet och erbjuder alla former av fräcka sexupplevelser med en twist av antingen bondage, mild eller hård SM. De olika serierna gör det lätt att välja och erbjuder, utöver olika grader av ”hårdhet” också möjlighet för att välja hur viktigt ett element designat är för ditt val av sexleksak.

Perfekt till rollspel, bondage och SM

Med Fetish Fantasy får du kort sagt allt vad du behöver till ett lite mer pirrande, experimenterande och kinky sexliv. Så har 50 Shades of Grey-böckerna eller filmen tänt din äventyrslust, är Fetish Fantasys produkter ett bra ställe att börja.

Börja t.ex. med ett försiktigt rollspel, där du antngen överger kontrollen till din partner eller själv spelar den dominerande rollen. Blir det en succé, så skruva långsamt upp för graden av ”hårdhet” i leken och få reda på vad det betyder för er upphetsning. För det är inte långt från smärta till njutning, men gränsen är hårfin och starkt individuell från person till person.

Var hittar du Fetish Fantasy billigast?

Vill du gärna igång med bondage eller BDSM, är det naturligtvis bäst, om det inte kräver en för stor investering. Så är du på jakt efter det billigaste priset på Fetish Fantasy-produkter, behöver du inte söka längre.

Handlar du hos palora.se, kan du samtidigt gläda dig över att vi skickar dina Fetish Fantasy-produkter diskret i neutralt emballage. Beställer du på en vardag innan kl. 17, har du varorna redan förstkommande vardag, efter att du har lagt din order. Så behöver du inte gå och vänta för länge.

Vill du veta mera om några av produkterna från Fetish Fantasy eller behöver du lite hjälp med att komma igång med bondage eller BDSM, så kontakta vår alltid vänliga och leeende kundservice här.

Är du nybörjare, kan du också läsa vår guide till bondage eller BDSM a la Christian Grey

Bestil inden kl. 21
Beställ innan kl. 21


Ubegrænset Returret

Obegränsad returrätt


100% Sikkert
100% säkert


Diskret Levering
Diskret Leverans


Trustpilot
Trustpilot


Prisgaranti

 

Scandia Trading ApS - CVR. 33952414 - Genvägen 1 - 23162 Trelleborg - Mail: service@palora.se - Tel: 0411 881401 - Copyright 2017-2022