Beställ före kl. 21:00 och vi skickar ditt paket idag. Gratis spelkort med till varje order

Du har inga produkter i din varukorg.

Få skickat redan , beställ före
Return to Previous Page

Maleedge

Male Edge är ett verktyg för fysisk förlängning av din penis, utvecklat i Danmark. Produkten är kliniskt testad, och har sålts till över 500.000 tillfredsställda användare  världen över. Den erbjuder ett helt naturligt sätt att förlänga och få en grövre penis. Se vårt utbud av Male Edge produkter på denna sidan, och läs mer om produkterna, och företaget bakom i produktöversikten.

Alla Produkter


Maleedge
S1075033906
Spara 30%
Male Edge Basic Retail Penisförstorare

949,00 kr

1.359,00 kr

949,00 kr
 • Vetenskapligt testad med bevisat resultat
 • Ett säkert och naturligt alternativ till kirurgi.
 • Kan brukas av alla män som önskar en permanent större penis
 • Linjal medföljer så att du kan ha koll på dina ökningar
 • Lätt att ha med sig på resan
Maleedge
S1075036908
Spara 26%
Male Edge Extra Retail Penisförlängare

1.175,00 kr

1.589,00 kr

1 175,00 kr
 • Vetenskapligt testad och säker produkt
 • Massor med extra tillbehör som du har nytta av
 • Du slutar själv använda den när du är nöjd, och väljer enkelt hur stor storleksökning du vill ha
 • Stilren, snygg och diskret design
 • Fri frakt, snabb leverans och 365 dagars returrätt.
Maleedge
S1075035905
Spara 27%
Maleedge Pro Retail Penisförlängare

1.299,00 kr

1.779,00 kr

1 299,00 kr
 • Linjal medföljer så att du kan följa din utveckling
 • Lätt att ha med på resan
 • Har i kliniska tester visat sig ge resultat
 • Du väljer själv hur mycket du villa använda den
 • Billigt pris och bra kvalitet

Male Edge

Vad är Male Edge?

Male Edge är en dansk tillverkare av penisförlängare. Märket har funnits på marknaden sedan 2006, och bygger på en dansk uppfinning från 1995, som fick sitt namn efter en av skaparna.

Male Edge produceras i Danmark av företaget DanaLife, och har sålts till över 500.000 kunder över hela världen. Det fungerar genom att dra nytta av en biologisk process som kallas cytokines, för att skapa fler celler i din penis, och därmed göra den större.

Produktens effekt är kliniskt testad, och bevisad, och idag rekommenderas produkten av många läkare världen över. Förlängningen är permanent, men det krävs regelbunden användning av produkten under en längre period, för att få någon effekt.

Sträck din penis

Male Edge är en Dansk uppfinning, som är baserad på världens första penisförlängare, som lanserades 1995. Den första produkten kallades Jes Extender, efter Jes Bech Müller, och den finns än idag. Produkten användes ursprungligen efter en kirurgisk förlängning av penis, men det stod snart klart att den även fungerade på patienter som ej genomgått något kirurgiskt ingrepp.

Male Edge är en vidareutveckling av Jes Extender, som i princip fungerar på samma sätt. Nämligen genom att du regelbundet sträcker din penis med hjälp av detta förlängningsinstrument. Genom att långsamt sträcka mer och mer, med hjälp av skruvar på sidan, och en uppsättning viktklossar och remmar, ökas antalet celler i din penis.

Det skapar en permanent, fysisk förlängning av penis. Hur stor förlängning som går att uppnå, varierar dock från man till man.

Varför förlänga sin penis?

Många män är missnöjda med längden och/eller tjockleken på sin penis - även om de flesta befinner sig inom genomsnittsmått, och därför kanske inte har så mycket grund till sitt missnöje.

De vill få den längre och fylligare. Det handlar om självrespekt, och om att få må bättre i sig själva. Precis som när vissa män går till gymmet, springer, styrketränar, eller något helt annat. Eller när kvinnor gör bröstförstoringar, får fylligare läppar, eller genomgår andra kosmetiska ingrepp.

Fördelen med Male Edge är att du kan få en större penis utan varken operation eller medicin. Penisförlängaren fixar det helt naturligt. Det kräver dock tålamod, ihärdighet, och möjlighet att kunna gå naken med penisförlängaren på, för den kan inte bäras under ett par byxor.

Male Edge finns i flera versioner

Som du kan se i produktöversikten, finns Male Edge i flera olika versioner. Det finns både en Male Edge Basic, en Male Edge Extra, och en Male Edge Pro, som som har flera olika medföljande vikter och remmar, som används tillsammans med penisförlängaren. Male Edge Extra är bästsäljaren bland våra penisförlängare.

Du kan läsa om andras erfarenheter av Male Edge, och få en bra Male Edge-guide här.

Bra priser och snabb leverans

Vi på palora.se eftersträvar alltid att hålla lägsta möjliga priser för våra kunder.

Dessutom skickar vi din penisförlängare redan samma dag, om du lägger din beställning innan kl. 17 en vardag. Den skickas naturligtvis diskret i en neutral kartong, så att du slipper nyfikna blickar, eller frågor.

Vill du veta mer om Male Edge, eller funderar du vilken version du ska välja? Kontakta då våran kunniga och hjälpsamma kundservice.

Bestil inden kl. 21
Beställ innan kl. 21


Ubegrænset Returret

Obegränsad returrätt


100% Sikkert
100% säkert


Diskret Levering
Diskret Leverans


Trustpilot
Trustpilot


Prisgaranti

 

Scandia Trading ApS - CVR. 33952414 - Genvägen 1 - 23162 Trelleborg - Mail: service@palora.se - Tel: 0411 881401 - Copyright 2017-2022