Analkulor

Analkulor- eller bollar som de kallas också - är en perfekt analsexleksak som ger extremt hög njutning. Der kommer definitivt att vara ett gott och spännande tillskott till ditt sexliv, och har du testat dem innan, så kommer säkert att vilja prova flera olika.

Här på Palora.se har vi samlat ett bra urval för dig som du kan välja mellan. Några av dem är kulor på en käpp medan andra är mer flexibla. Naturligtvis finns det också skillnader i storleken på de enskilda produkterna - och några av dem har också olika bollar på stången / kedjan.

Några analkulor har inbyggd vibrator för extra stimulering, och andra har en penisring i slutet. Bra för både honom och henne. Kulorna kan användas av alla - både män och kvinnor - och det finns en för varje smak, så båda för nybörjare inom analsex och de mer erfarna. Vanligt för dem alla är att du kan använda dem i din egen takt – kula för kula, så länge du tycker att det är skönt.

En viktig faktor när du spelar med anal stimulering är att hygienen är högst upp - både med dig och leksaken. Använd en duschprodukt för anal rengöring och en rengöringsmedel för att rengöra analkulorna så att de är bakteriefria.

En annan viktig faktor är självklart att det ska vara bekvämt och därför är det viktigt att du använder ett bra och lämpligt glidmedel tillsammans med analkulorna.

Se vårt sortiment av glidmedel här. Om du har frågor angående produkter eller beställning är vår vänliga och diskreta kundservice redo att hjälpa dig. Din information är säker hos oss. Vi registrerar inte personligt känslig information, vi överlåter heller inte eller säljer den information du ger oss.

Visa som Rutnät Listvy

9 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida