Vibrerande Strapon

Hos Palora.se har vi ett bra urval av strapon leksaker för er som vill testa att experimentera med någonting nytt och utmamande. Nu kan du och din partner få glädje av en strapon med vibrator för anal- och vaginal användning - allt ni behöver! Strapons ger möjlighet för att byta roll med sin partner och de extra vibrationerna som kommer med en strapon med vibration kommer bara göra er upplevelse mer intensiv!

Vårt bästa strapon set med inbyggd vibrator kommer från Ouch! - Vibrerande Pleasure Strapon som kommer med en smart fjärrkontroll. Kasta er över varandra med ett kvalitetsset som har 10 olika vibrationsnivåer. Kom ihåg att skaffa ett bra glidmedel till din Strapon för maximal njutning. Testa till exempel Palora Neutral Vattenbaserat Glidmedel som är marknadens kanske bästa glidmedel för priset! 

Om du vill göra din strapon lek ännu mer stygg och pirrig, kan det vara en vibrerande strap on som du letar efter. Med en vibrerande strapon kan båda parter njuta av härliga vibrationer. De finns både som strapon med sele och som strapon utan sele. Se vårt urval nedan - och om du behöver hjälp med att hitta rätt vänligen kontakta vår vänliga kundservice - vi är alltid redo att hjälpa dig.

Visa som Rutnät Listvy

7 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida