Beställ före kl. 21:00 och vi skickar ditt paket idag. Gratis spelkort med till varje order

Du har inga produkter i din varukorg.

Få skickat redan , beställ före
Return to Previous Page

Sex i Badet

Sexleksaker till badrummet

Om du vill ha sex i badrummet så har vi ett spännande urval av sexleksaker och andra produkter som hjälper er att ha kul i badet eller duschen. Det kan vara svårt att hitta den helt rätta ställningen i duschen - som tur är finns det hjälp att få hos Palora.

I vårt urval finns produkter som vi tycker fungerar bra i duschen eller i badkaret. Allt från sugkoppar för att kunna spänna fast din älskare på ett säkert sätt med till vattensäkert glidmedel som är anpassat för användning i dusch och bad. Vi har allt! Skaffa lite nya sexleksaker till badrummet så är ni redo att utvidga er repertoar!

 

Alla Produkter


51142
Spara 25%
Penis Badbomb

59,00 kr

79,00 kr

59,00 kr
  • Den perfekta gåvoidén
  • Rosa penisformad badbomb med jordgubbsdoft
  • Friger bubblor när den kommer i kontakt med vatten
  • Stor badbomb till längre tids bubbelskoj
  • Till honom, henne eller er

Badsexleksaker

När du beslutat dig för att ta med leken in i badrummet så ska du inte tumma på utrustningen. Säkerhet och njutning är de två saker som ska vara i fokus. Det kan snabbt bli en annan affär om man nästan faller.

Man kan köpa handtag med supkoppar så att man kan stöta helt i botten och vara helt säkert på att det bara är njutning man ska fokusera på. Utöver det finns det också andra saker att komplettera dusch- och badkarssexet med.

Vattentät dildo

Ibland vill man testa någonting nytt och då kan det vara dags att ta med sin dildo in i duschen. 

Den måste dock vara vattentät så att den inte går sönder under akten. Som regel är de flesta dildos utan vibratorer vattentäta.

Det är alltid en bra idé att läsa på förpackningen eller bruksanvisningen så att man inte råkar förstöra en leksak.

Vattentät vibrator

Om vädret är grått och man vill skämma bort sig själv så är det perfekt att ha en vattentät vibrator så att man kan bli stimulerad utan att oroa sig för att det roliga ska sluta för tidigt.

De flesta vibratorer är stänksäkra, men om man tar med den in i duschen eller ner i badkaret så är det en hel del mer vätska i spel. 

Det kan vara en fördel att köpa en vibrator som är vattentät eller kolla upp om den vibrator man redan äger är vattentät. 

Sex i badrummet

Det ska testas och det kan ändra dina rutiner. Det krävs lite arbete för att få bra badrumssex. Vi rekommenderar att man är varm och redo när man ska börja mysa i badrummet.

Det finns många hårda ytor - och glöm inte den andra saker som ska vara hårt för att få extra njutning för bägge parter!

Skaffa lite sexleksaker till badrummet och börja utforska en helt ny sexvärld!

 

Bestil inden kl. 21
Beställ innan kl. 21


Ubegrænset Returret

Obegränsad returrätt


100% Sikkert
100% säkert


Diskret Levering
Diskret Leverans


Trustpilot
Trustpilot


Prisgaranti

 

Scandia Trading ApS - CVR. 33952414 - Genvägen 1 - 23162 Trelleborg - Mail: service@palora.se - Tel: 0411 881401 - Copyright 2017-2022