Beställ före kl. 21:00 och vi skickar ditt paket idag. Gratis spelkort med till varje order

Du har inga produkter i din varukorg.

Få skickat redan , beställ före
Return to Previous Page

Bedövande kondomer

Bedövande kondomer sänker känsligheten i penisen, så att du kan hålla dig längre. Har du problem med för tidig utlösning, kan det finnas hjälp att hämta, genom att använda kondomer med bedövning. Se vårt urval i översikten härunder och läs mer om bedövande kondomer längre ner på sidan.

 

Alla Produkter


Durex
L04101600000
Durex Performa Bedövande Kondomer 14 St.
179,00 kr
179,00 kr
 • Durex Performa försenar utlösningen och förlänger därmed den sexuella uthålligheten.
 • Kondomerna har reservoar och bedövande kräm
 • Innehåller 10 kondomer
Durex
L04132590000
Durex Intense Orgasmic Kondomer 10 Stycken
229,00 kr
229,00 kr
 • Stimulerande kondomer - för både honom och henne
 • Bensokain-lotion appliceras i spetsen för kondomen - gör mannen mer uthållig
 • Stimulerande gel och spår och knottror - gör det lättare för kvinnan att uppnå orgasm
 • Easy-on Fit- enkel att rulla på och har perfekt passform.
 • Innehåller 10 st transparenta kondomer
Durex
50572
Spara 7%
Durex Mutual Climax - Bedövande Kondomer 10 St.

129,00 kr

139,00 kr

129,00 kr
 • 10 kondomer med bedövande medel inuti
 • Får dig att hålla länge utan att förlora känslan
 • Fylld med räfflad och nopprad struktur på utsidan
 • Skyddar mot sexuellt överförbara sjukdomar och graviditet
 • Den är lätt att rulla på och har en bra passform
 • Är behandlad med glidmedel och har behållare

Bedövande kondomer

Vad är bedövande kondomer?

Bedövande kondomer innehåller ett milt, lokalbedövande medel, som gör huvudet av din penis mindre känslig för beröringar, både förre- och under samlaget. Därmed kan du hålla dig längre innan du kommer.

Har du ofta problem med för tidig utlösning, kan bedövande kondomer vara ett sätt att nedsätta känsligheten av din penis, så att du får det svårare att komma. Hur pass bra detta hjälper varierar från man till man.

Hallå där, killen!

Det finns inget värre än att komma för tidigt, och för många är det nästan tabu att erkänna detta – kanske lite extra med just nya partnern.

Som man kan det vara svårt att acceptera, att man kanske bara kan hålla i några få minuter, och för många kvinnor kan det också vara ett problem, eftersom de inte känner sig stimulerade nog på denna korta tid.

Lider du av för tidig utlösning – även kallat för prematur ejakulation i mer polerade termer – finns det nog lite tröst att hämta, i att detta är ett väsentligt större problem än vad man kan tro.

Hur bedövande är bedövande kondomer?

Många kan bli nervösa av att ha något bedövande medel på sina ädla delar.

Bedövningen är dock mycket lokalt begränsade, och bedöver som sagt bara själva penisenhuvudet, så att nervändarna där blir mindre känsliga för beröringar.

Som sagt skiljer sig effekten av bedövningen från man till man, men det finns ingen risk för att din penis blir så pass bedövad av detta att du inte kan få stånd när du sätter kondomen på.

Det bedövande medlet sitter oftast i reservoaren vid slutet av kondomen, och ska pressas där utifrån, ner till penishuvudet. Gnid medlet runt omkring, genom att flytta kondomen runt om penishuvudet ett par gånger, innan du sätter den helt på.

Det kan också vara så att medlet redan är fördelad i den översta delen av kondomen. Så kan du inte sen i reservoaren, ska du inte göra något extra för att få den bedövande påverkan.

Kondomer med bedövningsmedel är ett sätt att försöka lösa detta problem, men som redan nämnt tidigare, finns det stora skillnader på hur bra denna lösning fungerar individuellt. Är detta ett väldigt stort problem, kan du även prova en (eller flera) utav de konkreta övningar som sexologen Maj Wissman rekommenderar i denna artikel på vår blogg.

Skyddar bedövande kondomer lika bra som vanliga?

Bedövande kondomer ger lika bra skydd mot oönskad graviditet som sexuellt överförbara sjukdomar som andra kondomer. Det bedövande medlet minskar inte på kondomens skyddsstyrka. Faktiskt är dubbelskyddet helt unikt för kondomer. Ingen annan form av preventivmedel skyddar både mot graviditet och könssjukdomar.

Bara om kondomer går sönder under samlaget finns det någon risk. Men detta sker ytterst sällan. Vill du vara helt säker på at det inte sker något med kondomen under samlaget, bör du välja en bra, vattenbaserat glidmedel. Du ska aldrig använda silikonbaserat glidmedel till kondomer, då detta kan göra latexen mer poröst, så att kondomen kan gå sönder.

Alternativer till bedövande kondomer

Som direkt bedövande medel har vi inga alternativ till bedövande kondomer. Är du inte helt förtjust i att behöva använda kondomer med bedövning, kan du dock fortfatande uppleva nedsättning av känsligheten kring penishuvudet genom att använda en tjockare kondom.

Dessa används i vanliga fall för anal- eller våldsammare sexuell aktivitet. Så dels håller dessa mer, och dels gör kondomens tjocklek att du känner mindre.

Bestil inden kl. 21
Beställ innan kl. 21


Ubegrænset Returret

Obegränsad returrätt


100% Sikkert
100% säkert


Diskret Levering
Diskret Leverans


Trustpilot
Trustpilot


Prisgaranti

 

Scandia Trading ApS - CVR. 33952414 - Genvägen 1 - 23162 Trelleborg - Mail: service@palora.se - Tel: 0411 881401 - Copyright 2017-2022