Beställ före kl. 21:00 och vi skickar ditt paket idag. Gratis spelkort med till varje order

Du har inga produkter i din varukorg.

Få skickat redan , beställ före

Obegränsad bytesrätt
Vi står alltid för returneringen om varan är defekt

Returnering och byte

Hos oss har du obegränsad bytesrätt. För att returnera behöver du antingen fylla i vår retursedel eller bara mejla/ringa oss för att informera om att paketet blir returnerat.


Vi ersätter inte dina omkostnader vid varureturneringen. Om du öppnar förpackningen till en intimprodukt kan du inte längre returnera din vara, på grund av hygien.


Konsumenten har ansvaret för att returnera varan och se till att den kommer fram hel. Därför är det viktigt att du är säker på att du vill ha produkten innan du använder den. Om varan returneras oanvänd och i dess originalförpackning, får du hela beloppet återbetalt.

Vi har några få artiklar som inte tas i retur - detta framgår på varubeskrivningen. Vid returneringen av varor bes du bifoga en kopia av fakturan samt notera ditt registreringsnummer och kontonummer till banken, så vi kan ersätta beloppet för den returnerade varan.

Skicka varan till:
Scandia Trading ApS / Palora.se
Genvägen 1
23162 Trelleborg
Bestil inden kl. 21
Beställ innan kl. 21


Ubegrænset Returret

Obegränsad returrätt


100% Sikkert
100% säkert


Diskret Levering
Diskret Leverans


Trustpilot
Trustpilot


Prisgaranti

 

Scandia Trading ApS - CVR. 33952414 - Genvägen 1 - 23162 Trelleborg - Mail: service@palora.se - Tel: 0411 881401 - Copyright 2017-2022