Beställ före kl. 21:00 och vi skickar ditt paket idag. Gratis spelkort med till varje order

Du har inga produkter i din varukorg.

Få skickat redan , beställ före
Return to Previous Page

Kondomer med räfflor och knoppar

Kondomer med räfflor och knoppar är mycket populära, då de stimulerar både dig och din partner precis där det känns extra skönt. De är perfekta för alla typer av sex, men det kan skilja från person till person hur mycket de olika räfflorna och knopparna känns. Lyckligtvis har vi många olika typer att välja mellan, som du kan se här nedanför. Du kan läsa mer om kondomer med räfflor och knoppar efter produktöversikten.

 

Alla Produkter


Durex
L04132590000
Durex Intense Orgasmic Kondomer 10 Stycken
229,00 kr
229,00 kr
 • Stimulerande kondomer - för både honom och henne
 • Bensokain-lotion appliceras i spetsen för kondomen - gör mannen mer uthållig
 • Stimulerande gel och spår och knottror - gör det lättare för kvinnan att uppnå orgasm
 • Easy-on Fit- enkel att rulla på och har perfekt passform.
 • Innehåller 10 st transparenta kondomer
Durex
50513
Durex Pleasure Me – Kondomer 10 St.
89,00 kr
89,00 kr
 • Spår, prickar och nubbrig yta för mer stimulering
 • Med glidmedel för våtare och vildare lek i sovrummet
 • Enkel passform - är både lätt och bekväm att ta på
 • En längd och bredd som passar de flesta storlekar
 • Med behållare för extra komfort och bättre säkerhet
Skins
50586
Skins Diverse Kondomer – 12 st.
129,00 kr
129,00 kr
 • Skins Diverse Kondomer innehåller sina 3 mest populära sorter
 • Prova deras vanliga kondom om du gillar det klassiska och snygga
 • Upplev större känslighet och märk din partner med den extra tunna typen
 • Få extra stimulans genom att använda deras Dots & Ribs-kondom med textur
 • Hitta din nya favoritkondom för säker och trevlig lek i sovrummet

Kondomer med räfflor och knoppar

Vad är kondomer med räfflor och knoppar?

Kondomer med räfflor och knoppar är en särskild typ av kondomer som har räfflor, knoppar, eller både och, på de ställen på kondomen där de skänker störst njutning till både kvinnan och mannen.

Utformningen av räfflorna och knopparna, hur stora de är, och hur tätt de sitter, varierar från kondom till kondom. Några kondomer har enbart räfflor, och andra har enbart knoppar. De flesta har dock en mix av båda delarna, oftast med räfflor runt kanten och på själva ollonet, och knoppar längs med skaftet av penis.

Hur fungerar kondomer med räfflor och knoppar?

Kondomer med räfflor och knoppar kan vara en efterlängtad omväxling från den vanliga släta kondomen, men effekten av dem varierar från person till person. Därför är det bra att prova sig fram med flera olika typer av räfflor och knoppar. Tjockleken, frekvensen, och placeringen av räfflor och knoppar kan göra stor skillnad för hur en kondom känns för dig.

Den ökade känslan uppstår på grund av att räfflorna och knopparna på kondomerna stimulerar de erogena zonerna på könsorganen mer, jämfört med en slät kondom. Det gäller för både mannen och kvinnan. Räfflorna längs underkanten och på själva ollonet kan således stimulera kvinnans G-punkt, och en av de känsligaste delarna av mannens penis på en och samma gång. Vid analt bruk kan räfflorna även stimulera mannens P-punkt - prostatan.

Skyddar dissa kondomer  lika bra som vanliga kondomer?

Skyddet mot oönskade graviditeter och könssjukdomar är precis lika bra hos kondomer med räfflor och knoppar, som hos traditionella kondomer.

Risken att bli gravid är lite under 3 % för båda typer av kondomer, och det är ändå bara möjligt om kondomen går sönder, eller om det har stuckits hål på den.

I själva verket är det dubbla skyddet mot både graviditet och könssjukdomar helt unikt för kondomer. De andra typerna av preventivmedel på marknaden skyddar enbart mot graviditet.

Kondomer är alltså den säkraste form av preventivmedel som finns.

Vill du försäkra dig om att kondomen inte ska gå sönder, kan det vara bra att använda ett vattenbaserat glidmedel. Detta ökar kontakten mellan er, så att särskilt kvinnan, eller den mottagande parten, känner mer av räfflorna och knopparna på kondomen.

Har du silikon-, eller oljebaserat glidmedel hemma, ska du inte använda det tillsammans med kondomer.

Dessa glidmedel kan nämligen binda sig med latexmaterialet i kondomen, och därmed försvaga det, och leda till att det lättare brister under samlaget.

Alternativ till kondomer med räfflor och knoppar

Tycker du inte om att använda kondomer, kommer du säkert inte heller att bry dig om kondomer med räfflor eller knoppar.

Så ska du ha säkert sex, föredrar du nog en tunn kondom i stället.

Även om en kondom med räfflor och knoppar kan ge ökad stimulans vid analsex, kan det vara bra att välja en extra kraftig kondom till det istället. De passar även bra om du tänker ägna dig åt ställningar som innebär en extra påfrestning på kondomen, eller helt enkelt känner för en vildare lek mellan lakanen.

Slutligen har vi en mängd andra speciella kondomer, som ger andra fördelar, eller använder andra former eller kombinationer av räfflor och knoppar, för att uppnå en högre nivå av stimulans.

Snabb, diskret leverans, och kompetent kundtjänst

Beställer du dina kondomer en vardag innan kl. 17, skickas de till dig redan samma dag, i en neutral kartong, som inte lockar nyfikna blickar. Det kommer ej heller att stå på ditt kontoutdrag att du handlat hos Palora.se

Funderar du på något, eller vill ha goda råd om hur du använder kondomerna, så kontakta vår alltid trevliga och tillmötesgående kundservice.

Bestil inden kl. 21
Beställ innan kl. 21


Ubegrænset Returret

Obegränsad returrätt


100% Sikkert
100% säkert


Diskret Levering
Diskret Leverans


Trustpilot
Trustpilot


Prisgaranti

 

Scandia Trading ApS - CVR. 33952414 - Genvägen 1 - 23162 Trelleborg - Mail: service@palora.se - Tel: 0411 881401 - Copyright 2017-2022