Spridstänger

Om du har drömt om rätt leksak att ta kontroll över ditt sexliv, är en spridstång det rätta valet. Med en spridstång kan du få fullständig kontroll över din partners rörelse och njutning. När din partner är fastspänd i spridstången, kommer hans eller hennes ben eller armar att vara låsta i en öppen position.

Detta sätter din partner i en ganska maktlös position där du kan ta kontroll. Således är det en fantastiskt het lek med ett element av dominans. Denna låsta position gör att du kan styra din partners förmåga att röra sig.

Hur länge din partner kommer att stramas och vad som kommer att hända när du använder spridstången är i slutändan upp till dig. Spridningsfält kan användas för att fixa både händer och fötter - eller båda samtidigt. Möjligheterna är många och upp till dig. På så sätt är spridstänger extremt sexiga sexleksaker som gör att ni kan dominera varandra i turer. Och rollerna kommer definitivt att förändras.

Eftersom du en gång har sett din partners nöje genom att vara bunden, kan du inte låta bli att se fram emot tills det är din tur. Se vårt stora urval av spridare nedan. Om du har frågor, tveka inte att kontakta vår kundtjänst.

Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida