Beställ före kl. 21:00 och vi skickar ditt paket idag. Gratis spelkort med till varje order

Du har inga produkter i din varukorg.

Få skickat redan , beställ före
Return to Previous Page

Billiga kondomer

Billiga kondomer ska inte likställas vid dåligare kvalitet. Våra billigare kondomer presterar precis lika bra som alla andra kondomer vi säljer på Palora.se. Skillnaden ligger i att du oftast köper ett större antal kondomer på en och samma gång. Därför kan du både få billiga kondomer i olika storlekar och med olika färger och smak. Kika på vårt sortiment härunder och läs mer om billiga kondomer efter produkterna.

 

Alla Produkter


Secura
4024144415557
Secura Dark Desire Kondom Med Knoppar
12 stk. 24 stk.
58,00 kr
58,00 kr
 • Skyddar mot graviditet och könssjukdomar
 • Tillverkade av det tyska kvalitetsmärket Secura
 • Knoppar på utsidan som stimulerar er båda
 • Glidmedel på utsidan som skapar skön friktion
 • Finns i förpackningar som har 3, 12 eller 24 stycken
Secura
50344
Spara 12%
Secura Test the Best kondomer – 12 st.

78,00 kr

89,00 kr

78,00 kr
 • 12 kondomer från tyska Secura - hitta din favorit
 • Naturkänsla, låter dig känna din partner
 • Original skyddar mot graviditet och sjukdomar
 • El Toro gör erektionen hårdare och längre
 • Black Pearl är svart med lockande knoppar på
 • Kondomer av hög kvalitet med hög komfort

Billiga kondomer

Vad är billiga kondomer?

Billiga kondomer (kondomer kallas även för preservativer) presterar på samma nivå som alla andra kondomer när det gäller skydd mot könssjukdomar samt oönskad graviditet.

De har gått igenom de samma kvalitetstester och lever upp till samma standard som vanliga kondomer. Skillnaden är oftast att de säljs i förpackningar, som innehåller fler kondomer än normalt. Således är det inte ovanligt att billiga kondomer säljs i 100-stycks förpackningar.

Vilka billiga kondomer ska du välja?

Det finns ingen skillnad mellan att välja billiga kondomer jämförelsevis med de andra typer av kondomer.

Du kan få billiga kondomer med både färg, smak, spår, knoppar samt i ett antal storlek. Ja, det är även möjligt att få några extra tunna kondomer, om du inte tycker att det är så kul att behöva ha kondom över huvudtaget under samlaget. Så oavsett vilken typ av kondom du gillar mest, så hittar du den billigaste här, på denna sida.

Billiga XXL-kondomer

Vi har även billiga kondomer i olika storlekar – både stora, XL och XXL- kondomer. Så tycker du att utrymmet är lite för trångt i en vanlig kondom, behöver du inte betala extra mycket för dessa större modeller.

Billiga vanliga kondomer

Våra billiga, vanlinga kondomer är helt släta, utan varken spår eller knoppar. Det enda som sticker ut är den lilla reservoaren som sitter vid kondomens slut.

Släta kondomer är bra för dig som inte gillar att egentligen ha kondom på, eller som bara önskar en så naturtrogen känsla som möjligt, utan några som helst konstigheter.

Billiga tunna kondomer

Tycker du verkligen att kondomer är ondskan självt, prova våra billiga tunna kondomer. De är helt lika säkra och presterar på samma skyddande sätt som dem som är av normal tjocklek. Men de skapar en bättre känsla med din partner, precis som din parnter får en bättre känsla av dig.

Billiga kondomer med färger och smak

Det kan även vara så att du tycker att det är roligare med olika färgade kondomer, eller att det finns smak på kondomen. Det sista är speciellt bra för säker oralsex, och det första är nog mer för skojs skull.

Vi har både förpackningar som bara innehåller samma färgen, och även förpackningar som innehåller en blandning av olika färger för valmöjlighetens skull. Du kan till och med skaffa en förpackning som kombinerar både färg och smak. Detta gör det extra kul att ha sex.

Billiga kondomer med spår och knoppar

Vill du skapa för dig själv och din partner den bästa tillfredsställelsen, ska det finnas spår eller knoppar på kondomen.

Hos Palora.se finns det möjlighet att skaffa bägga delarna samtidigt, till ett riktigt billigt pris.

Diskret leverans och vänlig kundservice

Det är inte bara våra billiga priser vi är kända för.

Även våra helt neutrala- och diskreta förpackningar, samt den snabba leveransen ger oss många positiva recensioner på TrustPilot.

Beställer du således på en vardag, innan kl. 17, mottar du dina billiga kondomer redan vardagen därpå. I en helt neutral förpackning, som ingen kan tro innehåller kondomer.

Ja, till och med kontoutdraget avslöjar inte att du har handlat hos oss.

Dessutom är vi även kända för vår alltid vänliga och leende kundservice, som gärna kommer med bra råd och tips angående vilka utav våra billiga kondomer du bör välja.

Du kan kontakta oss här.

Bestil inden kl. 21
Beställ innan kl. 21


Ubegrænset Returret

Obegränsad returrätt


100% Sikkert
100% säkert


Diskret Levering
Diskret Leverans


Trustpilot
Trustpilot


Prisgaranti

 

Scandia Trading ApS - CVR. 33952414 - Genvägen 1 - 23162 Trelleborg - Mail: service@palora.se - Tel: 0411 881401 - Copyright 2017-2022