Beställ före kl. 21:00 och vi skickar ditt paket idag. Gratis spelkort med till varje order

Du har inga produkter i din varukorg.

Få skickat redan , beställ före
Return to Previous Page

Speciella kondomer

Kondomer är kondomer och vi har ett mycket stort urval av speciella kondomer. Dessa speciella kondomerna är betrodda och de levererar alltid det man vill ha. I dagens samhälle finns det många kondomer och på Palora.se vill vi ge dig möjligheten att välja bland många kondomer, de är alla kvalitetsprovade, så oavsett vilka kondomer du köper är du helt säkert. Allt du behöver göra är att hitta något som passar dig. Om du är osäker, kontakta gärna vår kundtjänst, som alltid är redo att hjälpa dig.

 

Alla Produkter


Durex
L04101600000
Durex Performa Bedövande Kondomer 14 St.
179,00 kr
179,00 kr
 • Durex Performa försenar utlösningen och förlänger därmed den sexuella uthålligheten.
 • Kondomerna har reservoar och bedövande kräm
 • Innehåller 10 kondomer
Durex
50513
Durex Pleasure Me – Kondomer 10 St.
89,00 kr
89,00 kr
 • Spår, prickar och nubbrig yta för mer stimulering
 • Med glidmedel för våtare och vildare lek i sovrummet
 • Enkel passform - är både lätt och bekväm att ta på
 • En längd och bredd som passar de flesta storlekar
 • Med behållare för extra komfort och bättre säkerhet
Skins
50586
Skins Diverse Kondomer – 12 st.
129,00 kr
129,00 kr
 • Skins Diverse Kondomer innehåller sina 3 mest populära sorter
 • Prova deras vanliga kondom om du gillar det klassiska och snygga
 • Upplev större känslighet och märk din partner med den extra tunna typen
 • Få extra stimulans genom att använda deras Dots & Ribs-kondom med textur
 • Hitta din nya favoritkondom för säker och trevlig lek i sovrummet

Kondomer med smak

Vad är kondomer med smak

Smaksatta kondomer finns i många olika smaker. De är särskilt lämpliga för säkert oralsex, eftersom de smakar betydligt bättre än en vanlig kondom, som ofta ytbehandlas med både starkt glidande och spermicidkräm.

Samtidigt kan smaksatta kondomer ofta också luktas i hela rummet. Så även om du inte tänker ha oralsex kan en kondom med smak enkelt lägga till lite extra krydda i ditt sexliv. Men kolla bara din partners smak och doftpreferenser innan du väljer smaken på kondomerna.

Hur smakar en kondom med smak?

Smaksatta kondomer finns i en mängd olika smaker. De vanligaste är klassiska fruktsmaker som jordgubbar, körsbär, citron, mynta och apelsin. Dessa betonas ofta visuellt genom kondomens färg. Alltför ofta är smaksatta kondomer också färgade.Det är också möjligt att få andra smaker, till exempel. Tutti Frutti, cola, choklad eller vanilj. De är dock mer sällsynta. Men vi har dem regelbundet i vårt sortiment.

Smakupplevelsen kan verka lite kemisk - vad den också är. Smaken är emellertid klart att föredra framför den "naturliga" smaken av kondomer, som tar smak efter latexen som de flesta kondomer är gjorda av i kombination med glid och spermicidkräm, nästan alla kondomer ytbehandlas med.

Kondomer med smak skyddar lika bra som vanliga kondomer

Smaken förändrar inte säkerheten för att använda kondomer. Liksom alla andra kondomer skyddar kondomer med smak mot både oönskad graviditet och sexuellt överförbara sjukdomar. Detta "dubbla skydd" är kondomer den enda formen av preventivmedel som ger.

Risken för att få en oönskad graviditet är mindre än 3%. Det är bara om kondomen går sönder under samlag eller om någon har punkterat ett hål i den det finns en risk för graviditet eller överföring av sexuellt överförbara sjukdomar.

Är kondomer med smak det riktiga valet?

Som sagt är säkerhet lika bra med smaksatta kondomer som med andra kondomer. Men precis som det inte alltid är smart att använda en vanlig kondom, kan det finnas fall där du istället måste välja en tjockare eller annan typ av kondom.

Detta gäller t.ex. genom analsex eller sexpositioner eller mer vild sexuell aktivitet som belastar kondomen mer än vanligt. Här har vi en speciell kategori extra kraftiga kondomer,  du kan med fördel se närmare på det.

Det kan också vara så att du kommer väldigt lätt eller har problem med potensen. I så fall kan du få kondomer som behandlas med ett bedövningsmedel eller uthållighetsförstärkare som får dig att hålla längre.Om du inte gillar tanken att det ska finnas kondom mellan dig och din nära och kära kan du också välja att använda en tunn kondom. Det gör det lättare för dig att känna varandra under samlag. Omvänt, om du vill lägga till mer stimulans och stimulans till samlag, bör du välja en istället De hittar du här.

Om du inte gillar tanken att det ska finnas kondom mellan dig och din nära och kära kan du också välja att använda en tunn kondom. Det gör det lättare för dig att känna varandra under samlag. Omvänt, om du vill lägga till mer stimulans och stimulans till samlag, bör du välja en kondom med räfflor och knoppar istället.

Om du väljer en av de typer av kondomer som vi har granskat ovan, bör du naturligtvis vara medveten om att de inte är lämpliga för oralsex på grund av smaken. Speciellt kondomer med bedövande krämer smakar inte bra. Då är säker oralsex en del av förspelet, så få kondomer med smak för detta och använd sedan en av de andra typerna för själva samlag.

Kondomer med smak och glidmedel

Om du behöver "extra glid" under samlag är det viktigt att du väljer ett vattenbaserat glidmedel. Silikonbaserade glidmedel går ihop med latexkondomen, så kondomens hållbarhet försämras.

Vänta dock med att applicera glidmedel tills kondomen har använts för oralsex. Även om glidmedlet är vattenbaserat kan den ha en mycket  tråkig eftersmak.

Vart får jag kondomer med smak billigast?

Om du vill ha kondomer med smak till det billigaste priset, behöver du inte leta längre. Vi köper mycket och har optimerat hanteringen av produkter och beställningar så att vi kan ge dig de bästa priserna på sexleksaker och andra tillbehör för ditt sexliv– varje gång!

Om du handlar på Palora.se är du alltid säker på att du får dina kondomer med smak i en helhet diskret förpackning.

Inte ens på kontoutdraget från banken, kan det ses att du har handlat hos oss.

Vi är också stolta över att få dina kondomer smaksatta så snart som möjligt. Om du beställer innan 21 på en vardag, har du kondomerna i handen redan inom 1-3 vardagar.

Vi svarar gärna på alla frågor du har om smaksatta kondomer eller någon av de många andra spännande produkter vi säljer. Ta bara kontakt med vår söta och alltid smilande kundtjänst. Så hjälper vi dig!

Bestil inden kl. 21
Beställ innan kl. 21


Ubegrænset Returret

Obegränsad returrätt


100% Sikkert
100% säkert


Diskret Levering
Diskret Leverans


Trustpilot
Trustpilot


Prisgaranti

 

Scandia Trading ApS - CVR. 33952414 - Genvägen 1 - 23162 Trelleborg - Mail: service@palora.se - Tel: 0411 881401 - Copyright 2017-2022