Diskretion och Sekretess

Alla personliga upplysningar behandlas förtroligt och kommer inte att ges vidare till en tredje part. När du prenumererar på vårt nyhetsbrev, ges inte din e-postadress till en tredje part, och du kan alltid returnera på samma plats som du hämtade dina varor. Palora.se ger endast vidare dina personliga upplysningar, om det krävs av lagstiftningen, eller om det finns ett domstolsbeslut.

Diskret förpackning

När du mottar vår försändelse är den alltid neutral och visar ingen indikation på dess innehåll. Produkterna är noggrant förpackade för att inte kunna identifieras. Paketet kommer att ha en returadress till Scandia Trading ApS och kommer aldrig att indikera att det kommer från Palora.se. Dessutom kan du också välja att få paketet levererat utan kvittens om du så önskar.

Diskret kontoutdrag

Din transaktion på din kontoutdrag kommer också att vara helt neutral med fakturering till Scandia Trading ApS, så din bankrepresentant inte kan se var du använder dina pengar

Diskreta e-post

Alla våra e-postmeddelanden kommer också att skickas från Scandia Trading ApS och inte Palora.se. I själva e-postmeddelandet kan det dock finnas information om ditt köp, men normalt krävs det åtkomst. Vi kommer bara att kontakta dig i samband med din beställning, om du inte har anmält dig till vårt nyhetsbrev, som också har ett neutralt ämnesfält

Diskret Kommunikation

I situationer där du ringer till oss eller behöver annan form av kommunikation, kommer tonen alltid att vara neutral, och våra medarbetare är alltid medvetna om att skapa en avslappnad konversation. Vi kommer alltid att se till att vi pratar med rätt person innan vi delar information om ärendet.

100% Diskret

Vi garanterar 100% diskretion, så du behöver inte oroa dig för obekväma ögonblick när du lägger din beställning eller tar emot paketet från oss.

Vi önskar dig nöje med säker och diskret shopping hos Palora.se