Strapon Harness-fri dildon

Harness-fria dildos är lite svårare att använda än strapon dildos som är monterade på en sele. De är inte så lätta att kontrollera och stödja direkt i slidan.

De flesta selefria dildos är antingen monterade på en trosa eller har en del som kan sättas in i slidan. Det vill säga, du håller bara dildon med slidan.

Finns i alla former, färger och mönster

Harness-fria dildos finns i många olika former, från helt naturliga till mer artificiella former, som vanligtvis är utformade för att träffa kvinnans och/eller mannens G-punkt.

När det gäller storlek är det inte mycket skillnad, men längden varierar mycket och till skillnad från harness-dildos finns det flera modeller som har en inbyggd vibrator. Detta gäller särskilt för strapon dildos, som sätts i slidan. Här kommer vibrationerna att gynna er båda.

Varför är det svårare att använda selefria dildos?

Jämfört med harness-monterade dildos är harness-fri svårare att kontrollera vinkeln på, precis som tung användning kan orsaka ömhet i blygdbenet eller slidan. De passar inte heller lika bra på kroppen jämfört med en harness-monterad strapon dildo. Den vagina-monterade kan också lätt glida ut när du väl upphetsad.

Visa som Rutnät Listvy

6 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida