Jätte analpluggar

Tycker du att analsex är nice och vill gå upp en storlek eller två i storleken? Tur för dig att vi har vi samlat de största analpluggarna som vi hittat på den här sidan. De stora analpluggarna finns i en mängd olika snygga och jämna roliga mönster. Bli inte förvånad om du stöter på både trädgårdstomar, trafikrskyltar och stövlar på sidan. Designern har gett gett sig hän åt fantasin- och även om de kan se roliga ut, är de lika effektiva som de mer traditionella analpluggarna.

Testa uppblåsbara om du är osäker

Är du lite orolig över hur stor analplugg du verkligen är redo för, kan du alltid börja köpa en uppblåsbar. Då kan du prova och kanske till och med träna upp dig till en större och större version varje gång du använder den. Applicera också en analspray. De har en sval och lättare bedövande effekt, vilket gör det lättare att tränga in.

Kom ihåg glidmedel och hygien

Och kom ihåg att köpa ett bra vattenbaserat glidmedel och eventuellt en anal rengöringsspray. Glöm inte heller en rengöringsprodukt för din analleksak så den alltid är trevligt och fräsch när den ska användas.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 14

Sätt fallande sortering
Sida
per sida