Beställ före kl. 21:00 och vi skickar ditt paket idag. Gratis spelkort med till varje order

Du har inga produkter i din varukorg.

Få skickat redan , beställ före
Return to Previous Page

Färgade kondomer

Färgade kondomer sätter bokstavligen lite extra färg i ert sexuella liv. Många färgade kondomer har även någon form av smak eller arom som passar ihop med färgen. Så ska det hända något nytt, kan en färgad kondom vara en rolig överraskning att ha med. Se vilka färger (och eventuella smaker) du kan få i produktöversikten och läs mer om färgade kondomer längst ner på sidan.

 

Alla Produkter

Färgade kondomer

Vad är färgade kondomer?

Färgade kondomer använder färgad latex i stället för den traditionella halv-genomsynliga som används på vanliga kondomer. Oftast används en klar- och genomsynlig röd, gul, grön eller blå färg på kondomen, men det är även möjligt att få kondomer i t.ex. svart och andra färger. Den svarta kondomen finns även i en speciell ogenomsynlig version.

Många färgade kondomer stöds av någon sorts smak- eller arom som passar ihop med färgen. Gula kondomer doftar och smakar av lime eller citron, medan röda finns i jordgubbssmak. Smaken gör kondomen väl anpassad till bruk vid säker oralsex, då det smakar väsentligt bättre än en oparfymerade kondom.

Färgade kondomer skyddar lika bra som vanliga kondomer

Trots deras färg, skyddar kondomer med färg lika bra mot oönskad graviditet och sexuellt överförbara sjukdomar som vanliga kondomer gör. Dubbelskydd är för övrigt helt unikt för kondomer. Alla andra former av preventivmedel skyddar bara mot oönskad graviditet och förhindrar således inte överföringen av smittor mellan er.

Så precis som hos vanlinga kondomer, så skyddar färgade kondomer lite ovanför 97 % mot graviditet. Det är bara om kondomen går sönder under samlaget som risken finns för att bli gravid eller får någon form av sexuellt överförbar sjukdom.

Är en färgad kondom det bästa valet?

Även om en färgad kondom är lika säker som en vanlig kondom, och kommer säkert att tillföra en spännande och rolig element i ert sexliv, så är det inte säkert att det är det bästa valet i situationen.

Tänker ni t.ex. ha säkert oralsex, så måste ni se till att kondomen har smak. Som sagt tidigare, det finns många färgade kondomer som är utrustade med någon typ av smak, arom eller lukt. Så här får ni både färg och smak i en och samma produkt.

Tänker ni ha analsex eller några våldsammare typer av samlag som belastar kondomen extra mycket, kan det vara en bra idé att titta närmare på våra extra starka kondomer. De finns i många olika former och några kommer även med färg.

Lider du av tidig utlösning eller har du problem med potensen, så kan bra hjälp hittas bland våra kondomer i kategorin uthållighet och potens. De är behandlade med ett speciellt bedövande- eller prestationsframkallande medel, som får dig att hålla längre.

Eller kan det vara så att ni tycker att kondomen tar bort något av känslan av att vara tillsammans. Här har vi en rad olika tunna kondomer som använder en tunnare – men lika säker och hållbar – latexvariant. Så kan ni känna varandra bättre genom kondomen, utan risk för oönskad graviditet.

Eller så kan det vara så att det skulle vara fräckt med en kondom med spår eller rattar. De skapar en större stimulation och pirring av de erogena zoner i och kring könsorganerna – både kvinnans och mannens. Möjligheterna är många – och hos Palora.se hittar du dem alla!

Färgade kondomer och glidmedel

Det kan vara en bra idé att använda glidmedel tillsammans med de färgade kondomerna. De flesta märken är mycket bra ytbehandlade med en särskild kombination av glid- och spermiedödande medel. Men ska samlaget vara så behagligt som möjligt, kan det vara nödvändigt att tillägga extra glidmedel.

Här är det viktigt att du väljer ett vattenbaserat glidmedel, då silikon och andra oljebaserade glidmedel kan blandas med latexmaterialet i kondomen. Därmed försvagas den och brister enklare under samlaget.

Bestil inden kl. 21
Beställ innan kl. 21


Ubegrænset Returret

Obegränsad returrätt


100% Sikkert
100% säkert


Diskret Levering
Diskret Leverans


Trustpilot
Trustpilot


Prisgaranti

 

Scandia Trading ApS - CVR. 33952414 - Genvägen 1 - 23162 Trelleborg - Mail: service@palora.se - Tel: 0411 881401 - Copyright 2017-2022