Beställ före kl. 21:00 och vi skickar ditt paket idag. Gratis spelkort med till varje order

Du har inga produkter i din varukorg.

Få skickat redan , beställ före
Return to Previous Page

Kondomer med smak

Kondomer med smak är anpassade till säkert sex och bättre smakande oralsex, än om ni hade använt en vanlig kondom. Utöver smaken, doftar kondomen oftast. Använd det som en ledtråd till din partner om vad du drömmer om. Titta på de många smakvarianter i produktöversikten här på sidan och läs mer om kondomer med smak efter produkterna.

 

Alla Produkter

Kondomer med smak

Vad är kondomer med smak

Kondomer med smak finns i många olika smakvarianter. De är speciellt anpassade till säkert oralsex, då de smakar väsentligt bättre än vanlinga kondomer, som oftast är ytbehandlade med både kraftigt smakande glid- och spermiedödande medel.

Samtidigt kan kondomer med smak även dofta i hela rummet. Så även om ni inte har tänkt att ha oralsex, kan en kondom med smak säkert tillägga lite extra krydda i ert sexliv. Men kolla med din parnter om doftpreferenser, innan du väljer kondomernas smak.

Hur smakar en kondom med smak?

Kondomer med smak finns i en rad olika smakvarianter. Det mest vanliga är klassiska fruktsmaker som jordgubbar, körsbär, citron, mint och appelsin. Dessa betonas oftast visuellt av den färg kondomen har. Oftast är kondomer med smak även färgade.

Det är också möjligt att få andra smakvarianter, som t.ex. Tutti Frutti, cola, choklad eller vanilj. Dessa är dock mer sällsynta. Men vi har dem trots allt i vårt sortiment.

Smakupplevelsen kan verka vara en aning kemisk – vilken den ju också är. Men smaken är dock att föredra fråmför den ”naturliga” smaken av kondomer, som smakar av det materialet de är tillverkade i, nämligen latex – tillsammans med glid- och spermiedödande medel, som nästan alla kondomer är ytbehandlade med.

Kondomer med smak skyddar så bra som vanliga kondomer

Smaken ändrar inte på säkerheten av att använda kondomer. Som alla andra kondomer, skyddar kondomer med smak både från oönskad graviditet och könssjukdomar.

Detta ”dubbelskydd” är unikt hos kondomer, jämförelsevis med alla andra preventivmedel, dä den är ensam om att lyckas med både samtidigt.

Risken för att drabbas av oönskad graviditet ligger på strax under 3 %. Det är nämligen bara om kondomen går sönder under samlaget eller om någon har prickat ett hål i den, som risken för graviditet- eller överföring av sexuellt överförbara sjukdomar finns.

Komdomer med smak och glidmedel

Har ni behov för extra glidmedel under samlaget, är det viktigt att ni väljer ett vattenbaserat glidmedel.

Silikonbaserat glidmedel är inte anpassade till latexkondomer, så hållbarheten av kondomen försämras.

Vänta dock med att tillägga glidmedlet till efter att kondomen har används till oralsex.

Även om glidmedlet är vattenbaserad kan den ha en tråkig bismak.

Är kondomer med smak det bästa valet?

Som sagt är säkerheten lika hög hos kondomer med smak som hos andra kondomer. Men lika väl måste den bästa lösningen inte alltid vara att välja en vanlig kondom, utan det kan vara smartare att välja en tjockare version av kondom inför en vanlig kondom.

Detta gäller t.ex. via analsex eller andra vildare sexspositioner, som belastar kondomen mer än vanligt. Här har vi en speciell kategori med extra kraftiga kondomer, som du med fördel kan titta närmare på.

Det kan även vara så att du kommer ganska snabbt eller har problem med potensen. I så fall kan du få kondomer som är behandlade med ett bedövande eller uttålighetsframkallade medel, som får dig att hålla längre. Dessa hittar du här.

Är du inte så förtjust i idén att det ska finnas en kondom mellan dig och din partner, kan du även välja att använda en tunn kondom. Det gör det lättare för er att känna varandra under samlaget. Vill du å andra sidan  tillföra mer stimulering och pirring under samlaget, bör du i stället välja en kondom med rattar eller spår.

Väljer en av de typerna vi har gått igenom häröver, ska du naturligtvis vara uppmärksam på att de inte är väldigt anpassade till oralsex, på grund av smaken. Speciellt kondomer med bedövande medel smakar illa. Så är säkert oralsex en del av förspelet, tänk på att skaffa kondomer med smak till detta och använd gärna en annan kondom under själva samlaget.

Bestil inden kl. 21
Beställ innan kl. 21


Ubegrænset Returret

Obegränsad returrätt


100% Sikkert
100% säkert


Diskret Levering
Diskret Leverans


Trustpilot
Trustpilot


Prisgaranti

 

Scandia Trading ApS - CVR. 33952414 - Genvägen 1 - 23162 Trelleborg - Mail: service@palora.se - Tel: 0411 881401 - Copyright 2017-2022