Beställ före kl. 21:00 och vi skickar ditt paket idag. Gratis spelkort med till varje order

Du har inga produkter i din varukorg.

Få skickat redan , beställ före
Return to Previous Page

Slitstarka kondomer

Slitstarka kondomer är oftast tillverkade av en något tjockare latex, så att de ska tåla mer. Så ska det gå lite mer vilt till, har vi samlat ett antal extra starka kondomer här på sidan. De är även lämpliga för analt samlag. Se utbudet av slitstarka kondomer här under, och läs mer om dem och deras fördelar efter produktöversikten.

 

Alla Produkter


Durex
L04100980000
Spara 26%
Durex London Extra Starka Kondomer 100 St.

349,00 kr

469,00 kr

349,00 kr
 • Extra starka kondomer
 • Neutral doft & smak
 • Innehåller glidkräm och reservoar
Anos
L04140500000
ANOS Kondom 12 st
79,00 kr
79,00 kr
 • Extra tjocka kondomer med reservoar
 • Särskilt lämpliga för analsex
 • Mer slitstarka än andra kondomer
 • Håller bättre vid snabbare och hårdare rörelser
 • Skyddar mot oönskad graviditet och sexuellt överförbara sjukdomar
 • Innehåller 12 st.
Durex
50754
Durex Extra Safe – Kondomer - 10 st.
109,00 kr
109,00 kr
 • 10 extra kontrollerade kondomer
 • Har bra passform och är lätt att använda
 • Extra lager silikonbaserat glidmedel
 • Med reservoar för insamling av spermierna
 • Dermatologiskt och elektroniskt testat
 • Skyddar mot sjukdomar och graviditet

Slitstarka kondomer - Till dig som vill ha en extra säker kondom

Vad är slitstarka kondomer?

Slitstarka kondomer är tillverkade av en något tjockare kvalitetslatex än vanliga kondomer. Det innebär att de tål mer, och inte går sönder lika lätt. Slitstarka kondomer är därmed lämpliga vid lite vildare sex, sexställningar som lägger högre påfrestning på penis och området runt omkring, samt till analsex. Genom att använda slitstarka kondomer vid dessa tillfällen, kan du känna dig säkrare, och ha lättare att förlora dig i situationen.

Även om slitstarka kondomer är något tjockare än vanliga kondomer, är de inte stela eller obekväma att sätta på. Men har du redan problem med att ha sex med kondom på, är de knappast ditt första val när du vill engagera dig i säkert sex. Här kan då en tunn kondom vara ett bättre val.

Är slitstarka kondomer säkrare än vanliga kondomer?

Även om slitstarka kondomer oftast är tillverkade av en tjockare, och tåligare latex, har vi inte kunnat hitta några källor som kan bevisa att du skyddar dig bättre mot oönskade graviditeter och könssjukdomar med slitstarka kondomer jämfört med vanliga. Men något säkrare måste de vara, då det är först när kondomen går sönder som risken för bägge delarna uppstår.

Dessutom är det dubbla skyddet mot såväl graviditeter som könssjukdomar helt unikt för kondomer. Andra preventivmedel skyddar enbart mot oönskade graviditeter. Så ska du ha sex på säkrast möjliga vis, är kondom det rätta valet för dig, och vill du ha ett extra bra skydd, välj då en slitstark kondom.

När bör jag välja en slitstark kondom?

Har du använt kondomer i många år redan, tänker du kanske inte på att en kondom kan gå sönder, eller att kondomer ofta är tillverkade av ett extremt tunt material. Men i vissa fall kan det vara värt att fundera över.

Antingen om du påfrestar penis mycket mer under den typ av sex du tänker ha, eller helt enkelt för att det skulle vara obehagligt om kondomen gick sönder.

Det finns alltså ett antal sexställningar som innebär en högre påfrestning för din penis, än vid den traditionella missionären. Det gäller både vanligt förekommande ställningar, som t.ex. att ta din partner på köksbordet, eller -bänken, medan du själv står upp.

Det gäller även vid sexställningar som involverar en pilatesboll el. liknande (“the swiss ball blitz”), eller varianten av cowgirl, där hon rider dig medan hon lutar sig bakåt.

Dessa sexställningar innebär även en hög risk för skador på penis, och det kan vi inte säga att ens den starkaste kondomen hjälper mot.

Även vid analsex kan det kännas bra att veta att kondomen är extra stark. Särskilt de första gångerna, när det kanske fortfarande känns lite gränsöverskridande att penetrera din partners anal.

Alternativ till slitstarka kondomer

Vi har redan nämnt tunna kondomer som ett alternativ till dig, som inte är förtjust i att använda kondom, för att du upplever att kondomen försvårar för dig och din partner att känna varandra under samlaget.

Men med tanke på hållfastheten på slitstarka kondomer, finns inte direkt några andra jämbördiga  alternativ. Alla andra kondomer använder latex av samma typ som de vanliga kondomerna. Väljer du bland de vanligare kondomerna, finns det varianter med räfflor och noppor, färgade, och smaksatta kondomer, samt speciella kondomer som kan hjälpa dig som lider av tidig utlösning eller har potensproblem.

Under varje kategori  har vi flera olika märken och modeller, och vi har även kondomer i olika längder och diametrar, så vi har garanterat en kondom som passar dig och dina behov.

Snabb, diskret leverans, och kunnig kundtjänst

Köper du dina slitstarka kondomer, eller några andra produkter, här på Palora.se innan kl 21 en vardag, skickas ditt paket redan samma dag, i en diskret och neutral förpackning. Det kommer heller inte att stå något på ditt kontoutdrag, som kan leda till nyfikna frågor. 

Vi strävar dessutom alltid efter att hålla lägsta möjliga priser för våra kunder.

Har du några frågor? Kan du inte bestämma vilka kondomer du ska köpa? Eller är du i behov av goda råd efter att du har köpt dina varor? Tveka då inte att kontakta vår alltid vänliga och tillmötesgående kundtjänst.

Bestil inden kl. 21
Beställ innan kl. 21


Ubegrænset Returret

Obegränsad returrätt


100% Sikkert
100% säkert


Diskret Levering
Diskret Leverans


Trustpilot
Trustpilot


Prisgaranti

 

Scandia Trading ApS - CVR. 33952414 - Genvägen 1 - 23162 Trelleborg - Mail: service@palora.se - Tel: 0411 881401 - Copyright 2017-2022