Beställ före kl. 21:00 och vi skickar ditt paket idag. Gratis spelkort med till varje order

Du har inga produkter i din varukorg.

Få skickat redan , beställ före
Return to Previous Page

Hemmatest

Hemmatest är praktiska. För oavsett om du vill bli gravid eller inte, är det trevligt att kunna testa om du är det. På samma sätt är det trevligt att veta när du har ägglossning om du vill bli gravid, eller att kunna testa dig för könssjukdomar, om du misstänker att du blivit smittad. Se våra många olika hemmatester här på sidan, och läs mer om hemmatest efter produktöversikten.

 

Alla Produkter

Hemmatest

Vad är hemmatest?

Hemmatest är samma typer av tester som läkaren använder, bara i versioner som är förberedda för hemmabruk, av icke-medicinsk personal, alltså kan vem som helst använda dem. Idag går det att få en rad olika hemmatest, du kan testa för graviditet, ägglossning, könssjukdomar, och urinvägsinfektion.

Det finns även olika hemmatest som testar t.ex. livsmedelshygien i köket, tester för mögel och mögelsporer i kylskåp och skafferi, samt tester för andra typer av sjukdomsframkallande bakterier. Dessa typer av tester säljer vi dock inte på Palora.se

Vilka typer av hemmatest kan jag köpa hos Palora.se?

Hos Palora.se säljer vi ett brett utbud av hemmatester relaterade till sex och samliv. Så om du redan handlar från oss, kan det vara värt att även köpa ett test, så sparar du fraktkostnad, och har redan testet hemma när du behöver det. Kom dock ihåg att hålla reda på utgångsdatumet, som står på förpackningen till testet.

Vilka hemmatest vi säljer på Palora.se kan du se i produktöversikten här ovanför, och du kan läsa mer om några av de speciella hemmatesterna här nedanför.

Slipp pinsamma frågor

Med hemmatester kan du slippa en pinsam resa till läkaren, för att testa dig för t.ex. graviditet eller klamydia.

Oavsett om testet hos läkaren är positivt eller ej, är det alltid lite jobbigt att gå dit. Kanske möter du någon du känner i väntrummet, och då skall det till småprat, utan att avslöja varför du är där.

Med våra hemmatest kan du undersöka saken på egen hand, och sedan ta dig till läkaren om det behövs.

De är tillverkade för hemmabruk, och följer du anvisningarna på paketet är de lika säkra som de läkaren använder, så du kan lugnt lita på att resultatet är korrekt.

Hemmatest för klamydia

Vi säljer ett särskilt hemmatest för klamydia till kvinnor. Det ger ett lätt och snabbt sätt att se om du har fått klamydia, om du upplever utslag, oförklarlig feber, eller sveda då du kissar.

Det fastställs årligen runt 38.000 nya fall av klamydia, och det beräknas vara många fler som smittats utan att ha fått några symptom. Problemet med den senare gruppen är att de kan smitta dig med klamydia, utan att veta om att de själva har det, och de tror därför att de lugnt kan ha oskyddat sex. Samtidigt kan du som kvinna också ha klamydia utan att märka något, så du bör alltid testa dig för klamydia efter oskyddat sex med en ny partner.

Jämfört med andra tester som säljs på internet, kräver inte detta test att du skickar in provet till ett laboratorium. Med våra klamydiatest får du svar inom 20 minuter.

Är du man, måste du däremot ta ett test som skickas till ett laboratorium. Denna typ av test säljer vi dock inte här på Palora.se.

Diskret leverans, och trevlig kundtjänst

Beställer du dina tester från oss en vardag innan kl. 17, skickar vi dem samma dag i en diskret försändelse. Det kommer heller inte att stå på ditt kontoutdrag var du har handlat.

Vi på Palora.se strävar dessutom alltid efter att hålla lägsta möjliga priser för våra kunder. Har du några frågor om våra hemmatest, eller om några av våra andra spännande produkter, finns vår snabba kundservice klar att hjälpa dig!

Bestil inden kl. 21
Beställ innan kl. 21


Ubegrænset Returret

Obegränsad returrätt


100% Sikkert
100% säkert


Diskret Levering
Diskret Leverans


Trustpilot
Trustpilot


Prisgaranti

 

Scandia Trading ApS - CVR. 33952414 - Genvägen 1 - 23162 Trelleborg - Mail: service@palora.se - Tel: 0411 881401 - Copyright 2017-2022