Om oss

Välkommen till Palora - Sveriges Sexigaste Webbshop!

Sex är fantastiskt, och sexleksaker kan göra det ännu mer spännande! Sex är en av livets bästa kryddor, och med lite hjälp från väl valda sexleksaker kan det bli ännu bättre - och vem kan säga nej till bra sex? Hos Palora strävar vi efter att guida dig på din resa mot fantastiskt sex med produkter som inte bara är roliga och spännande, utan också säkra och pålitliga - och självklart till marknadens bästa priser.

Vårt team är alltid redo att besvara dina frågor, ge råd och dela med oss av vår expertis, så att du känner dig trygg och självsäker när du använder våra produkter i ditt eget sovrum. 

Vi är mer än bara en webbshop - vi är din onlinepartner och din favoritdestination för sexuella äventyr. Oavsett om du är en erfaren entusiast eller nybörjare på din resa, är vi här för att stödja dig, inspirera dig och skapa mer glädje i ditt sexliv. Välkommen till Palora, där dina drömmar och fantasier blir verklighet.

Prisgaranti

- Pröva att jämföra oss med konkurrenterna och du blir övertygad!

De flesta skriver att de är billigast, men vi menar det! Och därför ger vi prisgaranti. Vi kommer alltid att vara billigast, så det finns egentligen inte någon orsak att handla andra ställen. Hittar du det billigare ett annat ställe, så matchar vi naturligtvis prisen. Du kan se mera om villkoren för prisgaranti här.

Enormt urval

- Över 5000 produkter

Hos Palora.se har vi ett brett sortiment med över 5000 olika sexartiklar och vi får hela tiden nya produkter från de populäraste producenterna. T.ex. från Fun Factory, We Wibe, Lelo, Zini, OVO och många fler. Vi har något för varje smak och har helt säkert också något för dig! Letar du efter en speciell produkt, som vi inte har, är du också mycket välkommen att kontakta oss, så ser vi om vi inte kan skaffa den.

Kundeservice

- Vi finns alltid vid telefonerna

Tel.: 0411 881401(09:00-15:00)

Mail: service@palora.se

(Mail besvaras inom 24 timmar på vardagar)

Vi har också stor fokus på kundservice på mail. Här eftersträvar vi att svara så snabbt som möjligt på vardagar. Vi vill på bästa manér försöka att svara på dina frågor och så diskret som möjligt besvara dig. Har du konkreta frågor om din order, är det lättast för oss, om du upplyser dit ordernummer i mailen, så ser vi till att återkomma till dig med svar, så snabbt som möjligt. Du kan alltid maila till oss på service@palora.se 

Palora.se är en e-märkt nätbutik, och därför har du alltid tillgång till e-märkets gratis Konsument Hotline, när du handlar hos oss

 

Palora.se/Scandia Trading ApS

Genvägen 1

23162 Trelleborg

Tlf.:     0411 881401

Mail:   service@palora.se