Om oss

 
Palora.se/Scandia Trading ApS


Genvägen 1
23162 Trelleborg


Tlf.:     0411 881401
Mail:   service@palora.se
Prisgaranti
- Pröva att jämföra oss med konkurrenterna och du blir övertygad!

De flesta skriver att de är billigast, men vi menar det! Och därför ger vi prisgaranti. Vi kommer alltid att vara billigast, så det finns egentligen inte någon orsak att handla andra ställen. Hittar du det billigare ett annat ställe, så matchar vi naturligtvis prisen. Du kan se mera om villkoren för prisgaranti här.

Enormt urval
- Över 5000 produkter

Hos Palora.se har vi ett brett sortiment med över 5000 olika sexartiklar och vi får hela tiden nya produkter från de populäraste producenterna. T.ex. från Fun Factory, We Wibe, Lelo, Zini, OVO och många fler. Vi har något för varje smak och har helt säkert också något för dig! Letar du efter en speciell produkt, som vi inte har, är du också mycket välkommen att kontakta oss, så ser vi om vi inte kan skaffa den.
Kundservice
- Vi finns alltid vid telefonerna

Du kan kontakta oss på:
Tel.: 0411 881401(09:00-15:00)
Mail:        service@palora.se
(Mail besvaras inom 24 timmar på vardagar)

Vi har också stor fokus på kundservice på mail. Här eftersträvar vi att svara så snabbt som möjligt på vardagar. Vi vill på bästa manér försöka att svara på dina frågor och så diskret som möjligt besvara dig. Har du konkreta frågor om din order, är det lättast för oss, om du upplyser dit ordernummer i mailen, så ser vi till att återkomma till dig med svar, så snabbt som möjligt. Du kan alltid maila till oss på service@palora.se 

Palora.se är en e-märkt nätbutik, och därför har du alltid tillgång till e-märkets gratis Konsument Hotline, när du handlar hos oss.