Anal lotion och Spray

Oavsett om du är erfaren eller nybörjare, när det handlar om analsex så är glidmedel ett måste då inget slags naturligt smörjmedel produceras i anuset. I grund och botten finns det tre typer av glidmedel. Vattenbaserad, oljebaserad och silikonbaserad.

Var och en har sina egenskaper, fördelar och nackdelar. Det kan vara svårt att ta reda på vilken typ av glidmedel som är bäst för olika tillfällen.

Det är därför alltid en bra idé att läsa produktbeskrivningen för sexleksakerna eller på kondompaketet. Om du är osäker väljer du alltid ett vattenbaserar glidmedel. Det skadar dig aldrig, och det lämnar inte spår eller fläckar. Nackdelen med det vattenbaserade smörjmedlet är att det inte kan användas med vatten - eftersom det sköljs bort och inte är särskilt glidigt långsiktigt eftersom det absorberas av huden.

Silikonbaserat smörjmedel är en annan populär variant. Det kan användas med kondomer - några av dem bara med latexkondomer. Glidmedel på silikon är mycket dryg i bruk, men lämnar fläckar på sängkläderna - som emellertid försvinner i tvätten. Silikonbaserat glidmedel får aldrig användas med sexleksaker av silikon. Det kommer att förstöra sexleksakerna. Det kan också vara en bra idé att skaffa ett speciell anal glidmedel. Analglidmedel är speciellt gjord för analsex och innehåller ett bedövningsmedel så att ringmuskeln slappnar av mer.

Du kan också välja att använda en analspray med glidmedel. Analsprayer har en kylningseffekt och leder snabbt till att mottagaren slappnar av i ringmuskeln. Speciellt om du är nybörjare när det gäller analsex, är analsprays en mycket bra lösning.

Om du har några frågor om beställning eller några av produkterna är du välkommen att kontakta vår alltid vänliga kundservice. Via telefon eller via mejl.

Visa som Rutnät Listvy

10 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Pjur Back Door Glide Silikonbaserat Glidmedel
  Pjur Back Door Glide Silikonbaserat Glidmedel
  Rating:
  100%
  As low as 149,00 kr
 2. Pjur Backdoor Comfort - Vattenbaserat Analglidmedel
  Pjur Backdoor Comfort - Vattenbaserat Analglidmedel
  As low as 179,00 kr
per sida