Säker betalning

Hos palora.se handlar och betalar du enkelt och säkert. Vi erbjuder olika betalningssätt och det är enkelt att slutföra och betala din beställning

Så betalar du säkert hos palora.se

Trygga Betalningsalternativ hos Palora.se

Vi på Palora.se strävar efter att göra din köpupplevelse så bekväm och säker som möjligt. Därför erbjuder vi ett brett utbud av betalningsalternativ, så att du kan välja det som passar dig bäst. Hos palora.se tar vi emot betalning via:

Kortbetalning

Vi accepterar de mest använda kreditkorten, inklusive Dankort, Visa-Dankort, MasterCard, American Express och fler. På ditt kontoutdrag kommer du se betalningen som Scandia Trading ApS, vilket ger full diskretion kring ditt köp. Så snart betalningen är klar, packar och skickar vi din nya sexleksak.

Banköverföring

För de som föredrar banköverföring kan du enkelt följa anvisningarna vid kassan och överföra betalningen direkt från din nätbank. Kom ihåg att ange ordernummer vid överföringen, och vi skickar din spännande nya sexleksak så snart beloppet har mottagits på vårt konto.

Klarna

Med Klarna har du flera betalningsalternativ att välja mellan. Du kan betala direkt med ditt mobila bank-id, få en faktura skickad hem eller dela upp betalningen. Det är enkelt och säkert.

PayPal

Om du har pengar på ditt PayPal-konto kan du enkelt välja PayPal som betalningsmetod. Logga in på ditt PayPal-konto, godkänn köpet, och så snart betalningen är registrerad hos oss, skickar vi din sexleksak.

ViaBill

ViaBill ger dig möjligheten att betala din sexleksak i små avbetalningar utan ränta eller extra avgifter. Välj ViaBill vid kassan och följ instruktionerna. När du är registrerad som kund hos ViaBill, skickar vi din sexleksak.

Konsumentföreningen

Om du är medlem i Konsumentföreningen kan du tjäna poäng genom att köpa sexleksaker hos oss. Välj Konsumentföreningen som betalningsmetod vid kassan. När betalningen är registrerad hos oss, skickar vi genast din sexleksak.