Beställ före kl. 21:00 och vi skickar ditt paket idag. Gratis spelkort med till varje order

Du har inga produkter i din varukorg.

Få skickat redan , beställ före
Return to Previous Page

Bathmate

Bathmate är ett av världens populäraste märken inom penispumpar och -förstorande – helt enkelt för att de är av mycket hög kvalitet och är mycket lätta att använda. De ger en helt oöverträffad effekt, om du använder dem innan samlag eller onani. Läs mycket mera om Bathmate under produktbilderna.

Alle produkter


Bathmate
1078008900
Bathmate Power Ring Barbarian – Penisring
99,00 kr
99,00 kr
 • Tjock, rund penisring i samma form som en munk
 • Perfekt för dig som har en penis som är större än genomsnittet
 • Ökar längden och tjockleken på din penis, förlänger din erektionstid, ger framträdande, bultande ådror och ger bättre orgasmer
 • Är slät och glider lätt över din penis
 • Tillverkad i ett flexibelt material - Elastomax - som gör ringen hård men samtidigt elastisk
 • Kan användas tillsammans med en Bathmate hydropump
Bathmate
1078010900
Bathmate Power Ring Spartan – Penisring
129,00 kr
129,00 kr
 • Penisring med kugghjulsform för användning på penis och pung - ger kronjuvelerna full uppmärksamhet
 • Tänjbar, men ändå fast och solid - tillverkad av specialutvecklat material
 • Ökar längden och tjockleken på din penis, förlänger din erektion och gör din utlösning längre och mer kraftfull
 • Kan hjälpa till mot potensproblem och för tidig utlösning
 • Perfekt för förspel, samlag och onani
Bathmate
1078011900
Bathmate Power Ring Gladiator – Penisring
129,00 kr
129,00 kr
 • Penisring som också kan användas kring testiklarna - smiter åt ordentligt
 • Perfekt för användning vid erektionsproblem eller bara för att förbättra din prestationsförmåga i sängen
 • Optimal för män med en penisstorlek från en mindre till strax över genomsnittet
 • Tillverkad av ett flexibelt material som gör penisringen till en av de tuffaste - men samtidigt mest flexibla - på marknaden
 • Kan användas tillsammans med Bathmate hydropumpar
Bathmate
1078007000
Bathmate Hydromax X20 – Penispumpe

Spara 27% Specialpris: 579,00 kr

Ordinarie pris 789,00 kr

579,00 kr
 • Penispump som kan ge dig ett par extra penisstorlekar genom hydroterapi - vakuum med hjälp av vattentryck
 • Skapar ett upp till 35% kraftigare vakuum än andra vanliga penispumpar
 • Har en mjuk och slät ring som gör att pumpen sitter tätt mot kroppen, följer dess konturer och placeras i rätt vinkel
 • Enkel att använda - utan batterier, smärtfulla behandlingar, kirurgiska ingrepp eller intag av läkemedel med biverkningar
 • Passar dig som har en penis som mäter mellan 8,5 och 15 cm
 • Penispumpen är dermatologiskt testad
Bathmate
10780041005
BATHMATE HYDRODOUCHE ANALSKÖLJNING
829,00 kr
829,00 kr
 • Bathmate Hydrodouche är en ny och banbrytande analdusch för dig som tycker om att experimentera med analsex eller andra former av anal stimulering.
 • Med den här produkten kan du enkelt rengöra dig själv, så att du utan att oroa dig kan njuta av anala sexlekar med dig själv eller en partner.
 • Du kan med denna anal douche enkelt kontrollera vattentrycket, så att du uppnår det resultat du önskar på ett säkert och behagligt sätt.
 • Paketet innehåller allt vad du behöver för att kunna rengöra dig själv analt, till glädje för både dig själv och din partner.
 • Använd den medföljande bruksanvisningen och DVD:n för att se hur du använder analduschen.

Bathmate

Bathmate Hercules 3.0

De första Bathmate penispumparna utvecklades i 2006. Det skulle tydligen vara engelsmannen John Oakes, som ville förhindra att hans penis krympte på grund av för mycket viktträning och biverkningar från proteinpulver.

Han prövade några av de produkter, som redan fanns på marknaden, men upplevde, att de var får dåligt designade och fabricerade, samt att de hade endel tråkiga biverkningar. Därför beslöt han att göra en produkt der överträffade alla andra produkter på marknaden.

Efter några år med produktutveckling, prototypeframställning och testning hade John skapat en produkt som framgångsrikt och säkert kunde öka storleken på hans penis – till stor glädje för hans fru. Den första Bathmate penispumpen hade skapats, Bathmate Hercules 3.0.

Dessutom hade penispumpen en rad fina biverkningar. Inte bara ökade den längden på hans penis, den gjorde den också hårdare och mera uthållig.

Så här slog John flera flugor med en smäll – igen till stor glädje för hans fru.

John och hans team fick alltså designat en penispump som snabbt blev så populär, att den nu säljs över hela världen – faktiskt i inte mindre än 39 länder, och detta antal stiger fortfarande – och är en av de bäst säljande.

Hydromax-serien är en vinnare

Bathmate har vunnit flera priser för deras design och unika vattenskapta vakuum. Bl.a. i 2014, då de vann Xbix Award-prisen för ”Specialty Product of the Year” med deras Hydromax-serie.

Denna serie har senare utökats med en rad Extreme-modeller, som förbättrar det imponerande resultatet från Hydromax-pumparna med hela 35 %.

Hydromax X20, X30, X40 och Goliath

Utöver Hercules 3.0, som fortfarande finns i handeln, och som också fortfarande är ytterst populär och bland de bäst säljande penispumparna på marknaden, så består Bathmates penispumpproduktserie idag också aa pumparna Bathmate Goliath och Bathmate Hydromax X20, X30 samt X40. Ju högre tal, desto större pump. Slutligen hittar du också deras Xtreme-serie med samma nummer och egenskaper, men som är kraftigare och utrustade med en handpump, så vakuummet kan skapas genom att trycka med på pumpbollen.

Lite om Bathmates penisförstorande och svällorgan

Bathmates penispumpar fungerar genom att skapa ett vakuum omkring penis, så svällorganen i penis utvidgas. Vakuummet skapas med hjälp av vattentryck, och pumpen är därför perfekt att använda i förbindelse med att du badar – därav namnet.

Vattentryck ger ett mycket jämnare och kraftigare vakuum än om du hade använt en penispump med lufttryck – och det kan ses på resultatet!

Det är lätt att använda pumpen – och den kan användas i badet, vilket ju är rätt smart. Pumpen fylls med vatten och penis förs in. Vattnet skapar nu ett tryck, som får blodet att cirkulera på samma sätt som under en helt vanlig erektion – bare kraftigare.

Trycket är kraftigt nog till att kunna öka muskeln i penis, helt som när du tränar andra muskelgrupper med hjälp av exempelvis vikter.

Den största ökningen man har registrerat var inte mindre än 13 cm – och i detta tillfälle kan man väl inte säga att 13 är ett oturstal. Genomsnittsökningen är dock något lägre på 6-8 cm.

Som en extra vinst vid penisförstorningen upplever många män en mera intensiv känsla under samlag eller vid onani, efter att de har förstorat deras penis med Bathmate’s penispumpar.

Bathmate penispumpar är för alla män

På grund av de manga olika storlekarna är du säker på att hitta en Bahtmate penispump som passar dig.

Är du osäker på vilken du ska välja, är du välkommen att kontakta vår kundservice, som sitter redo med råd och vägledning.

Alla män kan använda en Bathmate penispump – också omskurna män.

Bathmate rekommenderar dock att du konsulterar en läkare innan du använder penispumpen om du lider av en sjukdom eller lidelse, som kan uppstå eller förvärras vid sexuell upphetsning, eftersom pumpen kan ge dette.

Bathmate är mera än pumpar

Som smart extrautrustning kan du också köpa en såkallad badestropp till din Bathmate. Det gör den lätt att ta med i bad. Stroppen medföljer till några av de dyrare modellerna.

Bathmate har också designat en serie penisringar. Bathmate Power Ring Barbarian, Spartan och Gladiator heter de.

De är mycket maskulina och extra hållbara, eftersom de är framställda i ett material – Elastomex – som är mycket elastiskt och mycket robust. Penisringarna är naturligtvis designade så de kan användas tillsammans med Bathmate penispumparna.

Slutligen har Bathmate också designat en Hydrodouche, som är beräknad att skölja och rengöra anus med. Så månne inte vi i framtiden kommer att se månge flera funktionella kvalitetsprodukter från Bathmate.

För kvalitet är ett av nyckelorden för Bathmate.

Så vad väntar du på? Kolla vårt stora sortiment av Bathmate, som du hittar här på sidan!

Bestil inden kl. 21
Beställ innan kl. 21


Ubegrænset Returret

Obegränsad returrätt


100% Sikkert
100% säkert


Diskret Levering
Diskret Leverans


Trustpilot
Trustpilot


Prisgaranti

 

Scandia Trading ApS - CVR. 33952414 - Genvägen 1 - 23162 Trelleborg - Mail: service@palora.se - Tel: 0411 881401 - Copyright 2017-2020