Märken

På Palora.se har vi ett brett utbud av sexleksaker från de mest populära och erkända märkena i världen.

Vi arbetar med de största på marknaden, som Fun Factory, LELO, We-Vibe, Tenga och många fler. Men vi samarbetar också med de mindre kända men fortfarande väldigt skickliga tillverkare.

Varje återförsäljare vi jobbar med har sina unika egenskaper.

Vissa fokuserar på elegans, vissa betonar funktionalitet, men alla har en gemensam vilja om att deras kund ska ha det skönt.

Vissa fokuserar på att tillverka sina produkter från ett särskilt material - t.ex. silikon. Andra är specialiserade på leksaker inom en viss kategori- t.ex. Fifty Shades of Grey – men alla våra partners har ett gemensamt fokus på kvalitet och din hälsa.

Därför kan du alltid vara säker på att endast hitta de bästa produkterna här hos palora.se

Vi är alltid uppdaterade inom det senaste. Detta gäller alla märken, produkter och vilka trender som är hetast just nu.

Det gäller inte bara våra sexleksaker. På palora.se är det också viktigt att hygien- och massageprodukter är av högsta kvalitet och kan ge dig en riktigt härlig stund. Därför har vi märken från till exempel Pjur, Eros och Shunga.

Vi köper in produkter och vi arbetar också för att ständigt förbättra villkoren för våra medarbetare, så att du kan få din leksak till det billigaste priset.

Om du redan har ett favoritmärke, eller om det finns ett märke du vill veta mer om, klicka på länkarna till vänster för att läsa mer och se vårt urval.

Om det finns något du inte hittar så kontakta vår vänliga och diskreta kundservice, som alltid är där för att ge dig bästa service.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 1447

Sätt fallande sortering
Sida
per sida