Beställ före kl. 21:00 och vi skickar ditt paket idag. Gratis spelkort med till varje order

Du har inga produkter i din varukorg.

Få skickat redan , beställ före
Return to Previous Page

RFSU

RFSU var de första i världen som lanserade kondomer och satte idag den internationella standarden för kondomer. Hitta RFSU-kondomen som du gillar bäst och ge dig in i sexuellt och säkert sex. Kondom är en av de säkraste förebyggande formerna av skydd. När kondomen används korrekt skyddar den till 97% från graviditet. Det speciella bra med kondomer är att de också skyddar mot vissa sexuellt överförbara sjukdomar.

RFSU - det säkra valet

Kondomer från svenska RFSU lever alltid upp till normerna. De producerar kondomer för alla behov och parabenfri glidmedel för dig som vill ha ett bättre sexliv. RFSUs kondomer kommer alla i praktiska paket så att du inte behöver gå många sekunder från den första härliga tanken till att faktiskt leva ut era tankar och fantasier.

Välj rätt kondom

Det finns ingen kondom som är bättre än en annan. Det är upp till dig att se vad som känns bra för dig och din partner. Prova det! Det är både det roligaste och bästa sättet att hitta din favoritkondom. Om du har några frågor, vänligen kontakta vår alltid snälla och diskreta kundservice. Välj rätt kondom Det finns ingen kondom som är bättre än en annan. Det är upp till dig att se vad som känns bra för dig och din partner. Prova det! Det är både det roligaste och bästa sättet att hitta din favoritkondom. Om du har några frågor, vänligen kontakta vår alltid snälla och diskreta kundservice.

 

Alla Produkter

Bestil inden kl. 21
Beställ innan kl. 21


Ubegrænset Returret

Obegränsad returrätt


100% Sikkert
100% säkert


Diskret Levering
Diskret Leverans


Trustpilot
Trustpilot


Prisgaranti

 

Scandia Trading ApS - CVR. 33952414 - Genvägen 1 - 23162 Trelleborg - Mail: service@palora.se - Tel: 0411 881401 - Copyright 2017-2022