Noir Handmade

Noir Handmade

I denna kategori finner du vårt urval av Noir Handmades exklusiva produkter. Det är svart och det är sexigt. Många av Noir Handmades modeller är i wet look – eller största delen av varje modell. För många har dessutom gjorts ännu mer spännande med transparent nät på strategiskt valda ställen och snören, kedjor och andra finurliga detaljer.

När han ska skämma bort dig, så du kan skämma bort honom, är Noir Handmade inget dåligt val. Här finns allt från negligéer till babydolls och mini- eller långa kjolar. Och designen är annorlunda och förtrollande.

Underkläderna i denna kategori är modeller som smyger sig tätt om din kropp och framhäver form och figur. Och så finns de i många storlekar.

Gillar du lack och spetsar, så har du kommit till rätt plats. De här kläderna är dessutom perfekta att kombinera med trosor – också de bottenlösa – handskr, boa och halsband eller kanske en erotisk mask.

Gå på upptäcktsfärd och hitta just precis din – och kanske din partners – önskedress till en varm, sexig och äventyrlig hemmakväll.

Visa som Rutnät Listvy

4 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Noir Handmade Wetlook – Kjol Med Halterneck
  Noir Handmade Wetlook – Kjol Med Halterneck
  As low as 729,00 kr
 2. Noir Handmade Wetlook – Kjole Med Stor Krave
  Noir Handmade Wetlook – Kjol Med Stor Krage
  As low as 829,00 kr
 3. Noir Handmade – Catsuit
  Noir Handmade – Catsuit
  As low as 799,00 kr
 4. WETLOOK KJOLE MED LYNLÅS PLUS-SIZE
  Wetlook Klänning Med Dragkedja Plus-Size
  As low as 539,00 kr
per sida