Fifty Shades of Grey Underkläder

Femtio Shades of Grey boken har inspirerat denna samling av fantastiska och inte minst sofistikerade underkläder som utstrålar kvinnlighet och inspirerar fantasier och drömmar om underkastelse och dominans. Underkläder är inte bara högkvalitativa underkläder, de har också tankeväckande design. Exakt som de sexleksaker som produceras efter femtio nyanser av gray trilogin. Du kommer att upptäcka små funktioner när du tar på dig underkläder från denna samlingen. Funktioner som du inte ens upptäckte vid första anblicken.

Till exempel. Några av modellerna har ett litet varumärke med Christian Greys berömda ord "Laters Baby", och några är dekorerade med en liten mask. Det gör Femtio Shades of Grey Lingerie samling så extravagant.

Black Label
Några av underkläderna har fått namnet Black Label. Det är en utsökt linje av underkläder och har samma enhetliga design med breda bälten, geometriska linjer och skarpa, kantiga nedskärningar. Det leder tankarna till kedjor, piska och att bli dominerad. Oavsett om du väljer en modell från Black Level-kollektionen eller väljer en av de andra får du samma högkvalitativa och imponerande design. Här kan du se palora.se urval av Fifty Shades of Grays kollektion av underkläder. Samlingen innehåller allt från trosor till behåar.

Se den lyxiga underkläder och välj modellen du tycker är intressant. Du kommer inte bli besviken. Dessa underkläder gör att du känner dig ännu mer sexig, önskvärd och sensuell än du redan är.

Till honom
Du är definitivt inte fel ute om du ger din flickvän underkläder från denna serie. Särskilt inte om hon har läst Femtio nyanser av Grey eller tittat på filmen. Men även om hon inte gjort det, kommer hon säkert ändå att älska ett paket för en lång och intim natt.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.