Joan Ørting

Joan Örting är sexolog och hon var en av Danmarks första sexologer. Joan Örting är också utbildad teaterdirektör, men har sedan 1990 arbetat som sexolog, kognitiv terapeut, livscoach och meditationslärare. Hon håller föreläsningar, kurser och workshops, är en skådespelare och tidigare TV-värd. Dessutom driver hon sin egen certifierade sexterapi och partnerterapier.

Joan Örting har också skrivit böcker om hur vi kan älska oss själva och varandra för alltid och hur vi ska upprätthålla friska relationer. Dessutom har hon gjort en serie lyxprodukter för användning när du ska förföra din partner. Dessa är de produkter du hittar nedan. Det finns oljor, gel, massageljus och liknande. Dessa är högkvalitativa produkter gjorda av naturliga oljor tillsatta med kärlek och känslighet, men inga parabener, färgämnen eller andra skadliga ämnen.

Alla produkter levereras i attraktiv, harmonisk förpackning, som du kan lämna fritt på hyllan på badrummet. Om du har frågor om några av Joan Ørting-produkterna kan du kontakta vår alltid vänliga och diskreta kundservice, redo att hjälpa dig dygnet runt..

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.