Fantasy X-tensions

fantasy x-tension

Fantasy X-Tensions är en serie penisförlängare tillverkade av den populära, välrenommerade och prisbelönade sexleksakstillverkaren Pipedream. Serien omfattar en mängd penisförlängare och -förstorare samt cock cages.

Alla produkterna är tillverkade med syftet att ge större njutning till par, bland annat genom att göra hans könsorgan större och hjälpa honom bli mer uthållig.

Alla produkterna kan också hjälpa till att avhjälpa för tidig utlösning och andra problem med potensen, men de är samtidigt designade så att alla män kan använda dem för att kunna prestera mer och bättre.

Det finns något för både nybörjare och de mer erfarna, och några produkter kan användas av både och. De flesta sleeves och penisburar är storleksmässigt anpassade för alla storlekar. När det gäller den utvändiga storleken väljer du själv beroende på hur djup och komplett penetration som önskas.

Kort sagt finns det något för alla smaker - även designmässigt. Naturtrogna, räfflade, stängda, öppna, med eller utan vibrator, produkter för dubbel penetration - och så finns det också set med flera produkter för lite mer valfrihet i dubbelsängen.

Gemensamt för alla produkter är att de är tillverkade i högkvalitativa material som är hudvänliga och som inte innehåller ftalater. Till alla produkter medföljer också små prov av både glidmedel och rengöringsmedel. Till de flesta produkter med vibrator medföljer också batterier.

Visa som Rutnät Listvy

10 artiklar

Sätt fallande sortering
  1. Fantasy X-Tensions Hollow Extension Strap-On Med Harness
    Fantasy X-Tensions Hollow Extension Strap-On Med Harness
    As low as 779,00 kr
per sida