Beställ före kl. 21:00 och vi skickar ditt paket idag. Gratis spelkort med till varje order

Du har inga produkter i din varukorg.

Få skickat redan , beställ före
Return to Previous Page

Jes Extender

Jes Extender

Jes Extender har hjälpt över en halv miljon män - och kanske ett par kvinnor - över hela världen sedan det kom ut på marknaden 1995. Ursprungligen användes av läkare och plastikkirurger efter penis kirurgi, men de snart fick reda på att fördelarna med Jes Extender inte bara för patienter som hade gjort en penisförstoring genom kirurgi, men att det skulle kunna få mannens penis att bli permanent större.

Dansken Jes Bech Müller har varit medstartere av Jes Extender och de görs i Danmark av den bästa kvalitenoch säljs över hela världen till läkare och sjukhus - som fortfarande använder den för att förlänga mäns penisar. Företaget bakom heter DanaMedic och deras filosofi är att när du vill förlänga din penis, måste det vara så säkert, så bekväm som möjligt, och det ska finnas synliga resultat.

Alla produkter i Jes Extenders produktsortiment är säkra, billiga och ger synliga resultat för korrekt användning. Många andra har försökt att imitera Jes Extender, men utan framgång.

Jes Extender är överlägset effektivast och av bästa kvalitet. Penisförstoring förbättrar din självkänsla, precis som när du går till ett gym eller liknande. Har du frågor om produkterna eller är osäker om användningen eller som en att välja, är du alltid välkommen att kontakta vår vänliga och taktfulla kundservice som sitter redo att hjälpa dig. 

Alle produkter
Bestil inden kl. 21
Beställ innan kl. 21


Ubegrænset Returret

Obegränsad returrätt


100% Sikkert
100% säkert


Diskret Levering
Diskret Leverans


Trustpilot
Trustpilot


Prisgaranti

 

Scandia Trading ApS - CVR. 33952414 - Genvägen 1 - 23162 Trelleborg - Mail: service@palora.se - Tel: 0411 881401 - Copyright 2017-2019