Beställ före kl. 21:00 och vi skickar ditt paket idag. Gratis spelkort med till varje order

Du har inga produkter i din varukorg.

Få skickat redan , beställ före
Return to Previous Page

Funzone

Fun Zone-kollektionen bjuder på sexleksaksmasturbators till män, där alla produkterna är skapta till att ge en ultimativ och intensiv njutning. Varje produkt är skapt med en kombination av en maskulin diskret design och material av hög kvalitet. Fun Zone är kort sagt kvalitets-Masturbators, som kan användas igen och igen. Och som varje man kan vara stolt av att ha i sin samling.

Den röda tråden i Fun Zone kollektionen är att deras produkter ska vara ungdomliga, fräcka, maskulina och samtidigt otroligt diskreta. Därför kan man i kollektionen finna masturbators som har designats som hantlar. De har också en Vulcanserie, som är designad till att likna en helt vanlig herrdeodorant, men som bjuder på en fräck anus-, mun- eller vaginamasturbator när locket tas av. Många säger att man inte har upplevt en bra masturbator, innan man har prövat Fun Zone.

Alle produkter


210th
L05057490000
Vulcan Ripe Mouth

Spara 42% Specialpris: 169,00 kr

Ordinarie pris 289,00 kr

169,00 kr
  • Vulcan Ripe Mouth är framställd för att ge den mest realistiska upplevelsen av oralsex igen och igen.
  • Invändigt i sleeven finns en läcker och pirrande struktur, som känns otroligt bra och pirrande.
  • Onaniprodukten är gjord i det silkeslena och realistiska love skin materialet, så det känns som om det är några riktiga läppar, som omfamnar din penis.
  • Produkten är otroligt lätt att använda och alla kan vara med, då den mäter ca. 15 cm i längden och är mycket flexibel.
Bestil inden kl. 21
Beställ innan kl. 21


Ubegrænset Returret

Obegränsad returrätt


100% Sikkert
100% säkert


Diskret Levering
Diskret Leverans


Trustpilot
Trustpilot


Prisgaranti

 

Scandia Trading ApS - CVR. 33952414 - Genvägen 1 - 23162 Trelleborg - Mail: service@palora.se - Tel: 0411 881401 - Copyright 2017-2020