Beställ före kl. 21:00 och vi skickar ditt paket idag. Gratis spelkort med till varje order

Du har inga produkter i din varukorg.

Få skickat redan , beställ före
Return to Previous Page

Big Teaze Toys

På denna sida hittar du vårt utbud av Big Teaze Toys-produkter. Big Teaze Toys tillverkar produkter för alla smaker. Här är något för dig med ett inre barn och något för dig som älskar elegans och lyx.

Välj från leksaker som leker med dig! Här har du en serie för dig som tycker det kan vara kul att ha en vibrator i form av en badanka som du kan ta i badkaret och leka "På äventyret med den lilla gula badankan". Det kommer att medföra glädje och skratt. Leksakerna finns i många olika versioner. Precis som det finns andra former - maskar, blommor och mer. Men det är inte bara för kvinnor. Du kan också hitta leksaker för män.

Leksakerna har olika mönster, men vanligt för dem alla är att de kommer ge dig oväntad njutning. Om du är en kvinna och tycker om elegans, så är det Beauty In Motion-serien du bör satsa på. Det är ett lyxigt utbud av massagemaskiner baserat på vacker och innovativ design.

Oavsett vad du väljer innehåller ingen av produkterna latex, ftalater, bly eller tungmetaller. Produkterna ger dig den ultimata, romantiska presenten till ett överkomligt pris. Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

 

Alla Produkter

Bestil inden kl. 21
Beställ innan kl. 21


Ubegrænset Returret

Obegränsad returrätt


100% Sikkert
100% säkert


Diskret Levering
Diskret Leverans


Trustpilot
Trustpilot


Prisgaranti

 

Scandia Trading ApS - CVR. 33952414 - Genvägen 1 - 23162 Trelleborg - Mail: service@palora.se - Tel: 0411 881401 - Copyright 2017-2022