Beställ före kl. 21:00 och vi skickar ditt paket idag. Gratis spelkort med till varje order

Du har inga produkter i din varukorg.

Få skickat redan , beställ före
Return to Previous Page

B-Vibe

Man kan med säkerhet kalla B-Vibe modern av buttplugs. Anal Plug-tillverkaren sätter kvalitet, anatomi och nöje i fokus - och så är alla produkter designade av Alicia Sinclair. Det är den kända sexologen som har hjälpt till med att ta analnjutning till en helt ny nivå. Analpluggs måste vara vackra, sexiga, roliga, inspirerande och vackra. Allt detta och mycket mer du får när du investerar i en vibrerande en av det slag från B-Vibe. Se de läckra produkterna nedan, eller läs mer om B-Vibe längst ner på sidan

 

Alla Produkter


B-Vibe
1121100000
Spara 10%
B-Vibe Rimming – Fjärrstyrd Analplugg

1.248,00 kr

1.389,00 kr

1 248,00 kr
  • Roterande pärlor i axeln som stimulerar det känsliga området runt och strax innanför analöppningen
  • Har vibrerande spets som stimulerar p- eller g-punkten
  • Innefattar fjärrkontroll som når upp till 9 meter, men kan även användas manuellt
  • Konisk form för enkel insättning
  • Är vattentät och laddningsbar - USB-laddare medföljer
  • Har ett lås för resor, så att den inte startar igång i väskan
  • Kommer i ett snyggt fodral
  • Tillverkad av vackert, mjukt silikon

B-Vibe

Vem är B-Vibe?

B-Vibe är det märke du ska vända dig till om du vill vara säker på att få uppleve fantastiska analsexleksake.  B-Vibes produkter är designade och utformade i samarbete med den kända sexologen Alicia Sinclair. Hon har hjälpt till att säkerställa att alla de härliga buttplugsen både tar hänsyn till anatomi och njutning.

B-Vibe är känt för att producera de säkraste och bästa buttplugsen på marknaden, där syftet är att göra sex både roligt och spännande.

B-Vibe producerar buttplugs

Som nämnts är B-Vibe tillverkare av buttplugs av hög kvalitet. Alla pluggar är utformade med komfort och njutning i åtanke, och de vi har här på sidan är naturligtvis ett exempel av detta.

B-Vibes vibrerande buttplugs finns i många olika storlekar och former. Det betyder att du kan välja ditt favoritobjekt. Oavsett vad du vill ha för knutar, eller timglas och knottror, så är du garanterad att hitta något nice här.

Hur får jag ut det mesta av min buttplugg?

Att leka med buttplugs är i sig underbart. Men det finns många saker du kan lägga till i din lek, vilket gör det ännu roligare.

Först och främst är en bra analglidmedel nyckeln till läckert och avslappnat analsex. På samma sätt så är god uppvärmning viktig. Till exempel kan du ta ett avkopplande bad eller värma upp ordentligt med ett läcker och långt förspel.

Var hittar jag B-Vibe billigast?

Dessa är de få produkterna som är i högre prisklass, så vi på palora.se har försäkrat dig om att du får det billigaste och det bästa priset på marknaden.

Vi har en prisgaranti här i butiken, vilket innebär att du kan få prisskillnaden återbetalad om du hittar en produkt billigare på en annan dansk sida.

Dessutom ser vi också till att du snabbt kan navigera mellan de billigaste produkterna vi erbjuder. Du går helt enkelt till Sortera överst i produktöversikten och väljer sedan Pris. Du ser då de billigaste produkterna i kategorin först.

Få din B-Vibe levererad helt diskret

På palora.se strävar vi efter att göra hela inköpsprocessen så enkelt och smidigt som möjligt för dig. Därför ger vi inte bara snabb men också diskret leverans. Det finns inget namn eller logotyp på förpackningen, inte heller på adressetiketten eller i din kontohistorik.

Om du beställer din B-Vibe före 21 idag, kommer du redan ha ditt paket i morgon. Naturligtvis gäller detta bara på vardagar. På helgdagar och på helger kommer paketet att skickasnästa vardag.

Vill du veta mer om buttplugs?

Om B-Vibes läckra produkter har fångat ditt intresse, men du är fortfarande är intresserad av att höra mer, kan du besöka vår blogg. Här hittar du tips, tester och tips för alla sexköpskategorier.

Du är också mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst. De är alltid redo att hjälpa dig med mer specifika och personliga problem.

Bestil inden kl. 21
Beställ innan kl. 21


Ubegrænset Returret

Obegränsad returrätt


100% Sikkert
100% säkert


Diskret Levering
Diskret Leverans


Trustpilot
Trustpilot


Prisgaranti

 

Scandia Trading ApS - CVR. 33952414 - Genvägen 1 - 23162 Trelleborg - Mail: service@palora.se - Tel: 0411 881401 - Copyright 2017-2022