Beställ före kl. 21:00 och vi skickar ditt paket idag. Gratis spelkort med till varje order

Du har inga produkter i din varukorg.

Få skickat redan , beställ före
Return to Previous Page

Erolution

Erolution är en innovativ produktlinje som består av onaniprodukter. De är utformade för att ge dig den ultimata njutningen och stimulansen. De är antingen formad som en vagina, anus eller mun, så det finns gott om variation, oavsett om du letar efter en vaginal sexerfarenhet, anal lek eller en avsugning.

Produkterna ger en mycket realistisk upplevelse och stimulans, du bestämmer takt och intensitet själv. Produkterna tillverkas i silkeslen silikon som ger en skön känsla mot huden. Försök till exempel SuperFcKr  av Erolution om du vill uppleva känslan av en mjuk kvinna precis när du vill. Produktserien är känd för sina låga priser men har fortfarande god kvalitet så det finns några riktigt bra produkter om du letar efter din första sexleksak. I Erolution-serien finns också ett antal olika glidmedel. Det finns både ett glidmedel som gör att du känner dig varmare och någon som får dig att känna dig kylig, och en tredje som ger dig en extra våt upplevelse.

Alla Produkter

Bestil inden kl. 21
Beställ innan kl. 21


Ubegrænset Returret

Obegränsad returrätt


100% Sikkert
100% säkert


Diskret Levering
Diskret Leverans


Trustpilot
Trustpilot


Prisgaranti

 

Scandia Trading ApS - CVR. 33952414 - Genvägen 1 - 23162 Trelleborg - Mail: service@palora.se - Tel: 0411 881401 - Copyright 2017-2022