Beställ före kl. 21:00 och vi skickar ditt paket idag. Gratis spelkort med till varje order

Du har inga produkter i din varukorg.

Få skickat redan , beställ före
Return to Previous Page

JimmyJane

Jimmy Jane

JimmyJane står för unika och nyskapande sexleksaker i en stilren och mycket funktionell design. Här har man tänkt på maximal njutning och största möjliga effekt. Det sker genom en helt unik design och ett materialval, som också oftast ger helt nya möjligheter. Se vårt stora urval av Jimmyjane-produkter nedanför och läs mera om märket i produktöversikten. Du kan även få toppklassig hjälp från vår kundservice.

Alle produkter


JimmyJane
1032008900
JimmyJane Essentials – Pocket Pleasure set

Spara 45% Specialpris: 49,00 kr

Ordinarie pris 89,00 kr

49,00 kr
 • Innehåller kondomer, glidmedel och minttabletter
 • Diskret och liten förpackning. Får plats i fickan.
 • Produkterna från Jimmy Jane och Durex håller hög kvalitet
 • Var alltid förberedd på en het natt
 • Kondomer skyddar mot oönskad graviditet och könssjukdomar
JimmyJane
1032006900
Jimmy Jane FORM 2 Luxury Edition Klitoris-vibrator

Spara 16% Specialpris: 1 089,00 kr

Ordinarie pris 1 289,00 kr

1 089,00 kr
 • Vibratorn är för de kräsna och delvis belagd med 24 karats guld.
 • Laddningsbar och exklusiv leksak som kommer att lämna dig i ren extas.
 • Utformad för att ge dig "tillfredsställelse i stereo", genom de dubbla vibratorerna.
 • Perfekt för bad, förspel eller bara när du vill skämma bort dig själv under täcket.
 • Enkel hantering genom tre knappar.
JimmyJane
1032002000
jimmy6

Spara 23% Specialpris: 989,00 kr

Ordinarie pris 1 289,00 kr

989,00 kr
 • Kompakt design med två motorer för separat stimulering
 • Tillverkad av silikon och rostfritt stål
 • Laddningsbar- laddningsstation ingår vid köp
 • 100% vattentät så den kan med fördel tas med i badet
 • Fyra vibrationsmönster i fem olika nivåer
JimmyJane
1032011000
Jimmy Jane Afterglow massagelys
419,00 kr
419,00 kr
 • De närande ingredienserna gör också ljuset användbart som hudvård.
 • Innehåller Jojobaolja, vitamin E och Aloe Vera som återfuktar huden på djupet.
 • Finns i fyra sensuella dofter från eteriska oljor: Mörk Vanilj, Gurka, Bourbon och Rosa Lotus .
 • Kan användas utan att behöva tändas.
 • Skapar en härlig sensuell stämning

JimmyJane

Vem är JimmyJane?

JimmyJane är en amerikansk sexleksaksproducent, som idag ingår som en av producenten Pipedreams många självständiga brands. Märket startades ursprungligen av den industriella designern Ethan Imboden i 2004, som bl.a. har designat för Ford, Nike och danska Ecco.

Inspirationen var ett besök på en sexmässa året innan, där det gick upp för Ethan Imboden, att han kunde designa sexleksaker som både så mycket bättre ut och var väsentligt mera funktionellt än något av det han så presenterat på mässan.

Designat till att ge maximal effekt

Det blev till märkets första produkter, som är designade utifrån önskan om att använda bättre och mera hud- och allergivänliga material utan ftalater och andra skadliga ämnen, samt att skapa en effektfull och innovativ design som går mer efter att träffa rätt erogena punkter än efter att likna en naturtro kopia av en penis.

Samtidigt önskade Ethan Imboden inte att diktera vilka former av sex eller sexualitet märkets produkter kunde användas till. Det skulle vara upp till användaren. Så med JimmyJane är det fri lek på lakanen.

Annorlunda design

Den annorlunda designen, material- och färgvalet väckte stor uppsikt när märket lanserades och när de första recensionerna började utkomma gick försäljningen amok på allvar – både over there i märkets hemland och snart också i resten av världen.

Möjligheten att kunna använda sexleksaken som man ville och dess betydligt mera funktionella design, gjorde märket snabbt populärt. Flera av produkterna har också varit testvinnare inom sina olika produktkategorier.

Det gäller t.ex. JimmyJane FORM2, som är en klitorisvibrator med två mycket stora ”tungor”, som kan placeras på båda sidor av klitoris. Det ger en mycket intensiv och effektiv kontakt med klitoris, som snabbt för till en kraftig orgasm.

Ett annat exempel på design-tankegången bakom JimmyJane är FORM6, som är en g-punktsvibrator med helt rätt kurvformade design. Genom att slå ihop de två produkterna, har JimmyJane skapat rabbit-vibratorn FORM8 (2+6), som kombinerar den effektiva designen från klitorisvibratorn FORM2 med den kurviga, böjda designen på FORM6. Det är så JimmyJane tänker deras produkter.

Genial touch-vibrator

Ett annat exempel på hur JimmyJanes produkter är nyskapande, är fingervibratorn JimmyJane Hello Touch, som fungerar med hjälp av ett par små vibratorremmar som spänns på fingerspetsarna. Därmed kan du överföra de spännande vibrationerna till allt du rör vid – t.ex. alla kroppens erogena zoner.

Det är en produkt, som är perfekt till förspelet eller kan användas till att stimulera kroppens andra erogena zoner under samlag. Produkten är också perfekt till att experimentera och utforska sin egen eller sin partners kropp med i jakten på nya, lustgivande erogena zoner.

Få, exklusiva produkter

Som du kan se på produktöversikten, är JimmyJanes produktsortiment långt från när så omfattande som många av de andre märken vi för här på palora.se. Det beror på att utvecklingsprocessen för nya produkter är mycket lång och innehåller många testperioder, där de kommande produkterna testas av en noga utvald skara testare. Allt ifrån produktens verkningsgrad till känslan och synsintrycket av produkten tas med i de vidare övervägandena. Oftast testas också flera olika variationer av produktdesignen.

Samtidigt betyder det mycket att använda material utan kända olyckliga långtidsverkningar, precis som alla de material man inte känner långtidsverkningarna av, skickas till test hos några av världens förande laboratorier.

Så väljer du en JimmyJane-produkt, får du en sexleksak, som är genomtestad och där du kan vara säker på att risken är minimal för varken allergiska reaktioner eller olyckliga långtidsverkningar.

Har du frågor om JimmyJane eller några av våra andra märken och deras produkter, så ta tag i vår snälla och alltid vänliga kundservice. De sitter redo att hjälpa dig. Både innan du köper och om du skulle ha frågor om produkterna efter att du har fått hem dem.

Bestil inden kl. 21
Beställ innan kl. 21


Ubegrænset Returret

Obegränsad returrätt


100% Sikkert
100% säkert


Diskret Levering
Diskret Leverans


Trustpilot
Trustpilot


Prisgaranti

 

Scandia Trading ApS - CVR. 33952414 - Genvägen 1 - 23162 Trelleborg - Mail: service@palora.se - Tel: 0411 881401 - Copyright 2017-2020