Beställ före kl. 21:00 och vi skickar ditt paket idag. Gratis spelkort med till varje order

Du har inga produkter i din varukorg.

Få skickat redan , beställ före
Return to Previous Page

Motörhead

Gillar du också hardcore heavy metal och pirrande njutning av det bästa slaget så är produkterna som finns på sidan nedanför helt säkert något för dig. Det hårt slående och världskända heavy metal-bandet Motörhead har nämligen utkommit med något helt nytt och speciellt jämfört med det bandet normalt sysslar med. Det är inget mindre än en rad kraftiga vibratorer som bestämt också kan få volymen upp i topp och säkra dig massor av orgasmer.

The loudest band on Earth har verkligen skapat några fantastiska produkter som kan användas av alla – om det så är kvinnor män och inte minst par. Vibratorerna kommer i olika utgåvor och designs som alla har en supercool look i olika sammansättningar av svart och silver som är de primärt använda färgerna. Produkterna liknar mest av allt små patroner, vilket kamouflerar sexleksaken rätt väl och därför kommer de allra flesta att ha lust att låta vibratorerna stå framme som pynt på hyllan tillsammans med Motörhead cd:na och det är det ju inte något fel i, tvärtemot!

 

Alla Produkter

Bestil inden kl. 21
Beställ innan kl. 21


Ubegrænset Returret

Obegränsad returrätt


100% Sikkert
100% säkert


Diskret Levering
Diskret Leverans


Trustpilot
Trustpilot


Prisgaranti

 

Scandia Trading ApS - CVR. 33952414 - Genvägen 1 - 23162 Trelleborg - Mail: service@palora.se - Tel: 0411 881401 - Copyright 2017-2022