Beställ före kl. 21:00 och vi skickar ditt paket idag. Gratis spelkort med till varje order

Du har inga produkter i din varukorg.

Få skickat redan , beställ före
Return to Previous Page

iSex

isex

Pipedream har skapat en fantastisk serie sexleksaker som följer tidens trend och nyaste teknologi. iSex heter serien, och den bjuder på lite av varje från bäckenbottenkulor och bröstvårtsklämmor till bulletvibratorer och penisringar till masturbatorer och hela set med lite av varje i.

Gemensamt för alla iSex-produkterna är att du inte har besväret med att skulle köpa, byta ut och bortskaffa batterier. De ska inte heller laddas i flera timmar före du kan använda dem, för de kan sättas direkt i en usb-port – t.ex. i din dator.

Har du inga enheter med usb-port, så skaffa en usb-adapter – en sådan hittar du här i shoppen under Tillbehör – så kan du sätta din iSex-produkt direkt i en stickkontakt.

Alla produkterna är mycket enkla i sitt utförande – närmast minimalistiska – det finns det som behövs och inte annat. De är glatta och nästan stöpta i ett i en neutral vit färg och en del av dem med få silverfärgade detaljer.

Men även om de inte ser ut av mycket, så är de extremt effektiva och funktionella, för det är power i de motorer som produkterna är utrustade med.Många av produkterna kan användas till mer än ett enkelt ändamål och är både till män och kvinnor samt singlar och par. Det är lätt att använda produkterna i iSex-serien, eftersom det är simpel plug’n’play-teknologi – sätt sticket i porten och kör! Men det är inte bara lätt att att få igång vibrationerna, det är också lätt att använda produkterna till deras ändamål, vilket gör att de passar till både nybörjare och mer erfarna användare av sexleksaker.

Som med alla sexleksaker från Pipedream, får du naturligtvis hög kvalitet till ett rimligt pris när du väljer iSex.

Klicka på det produkten om du vill veta mera om den. Har du ändå frågor, så kontakta vår alltid vänliga och diskreta kundservice, som sitter redo med råd, vägledning och svar.

Alla Produkter


iSex
1080212901
Isex Usb Nipple Clamp – Bröstvårtsklämma Med Vibration
219,00 kr
219,00 kr
  • Bröstvårtsklämma med inbyggd vibrator till män och kvinnor – kan också användas andra ställen än på bröstvårtorna
  • Perfekt till både nybörjare och erfarna eftersom den har en skruv, med vilken du kan justera trycket – hårt, milt eller något där emellan
  • Kan tillslutas vilken som helst usb-port så du slipper laddning eller att byta batterier
  • Ideell till att krydda sexlivet med – förspelet, utforskning av bondage osv. – eller bara för att intensifera din onani
iSex
1080214901
Spara 32%
Isex Usb Kegel Balls – Bäckenbottenkulor

149,00 kr

219,00 kr

149,00 kr
  • Bäckenbottenkulor med vibrationer som medverkar till att göra dina bäckenbottenmuskler starka och vältränade
  • Utan bruk av batterier eller ström – ska inte ens laddas – sättes bara till en usb-port, så kör den – lätt och enkelt
  • Kan användas medan du gör annat vid din dator – ser film, spelar musik eller kanske ett slag poker
  • Kan med hjälp av en usb-adapter tillslutas ljusnätet – en sådan adapter hittas här i shoppen

Bestil inden kl. 21
Beställ innan kl. 21


Ubegrænset Returret

Obegränsad returrätt


100% Sikkert
100% säkert


Diskret Levering
Diskret Leverans


Trustpilot
Trustpilot


Prisgaranti

 

Scandia Trading ApS - CVR. 33952414 - Genvägen 1 - 23162 Trelleborg - Mail: service@palora.se - Tel: 0411 881401 - Copyright 2017-2022