iSex

isex

Pipedream har skapat en fantastisk serie sexleksaker som följer tidens trend och nyaste teknologi. iSex heter serien, och den bjuder på lite av varje från bäckenbottenkulor och bröstvårtsklämmor till bulletvibratorer och penisringar till masturbatorer och hela set med lite av varje i.

Gemensamt för alla iSex-produkterna är att du inte har besväret med att skulle köpa, byta ut och bortskaffa batterier. De ska inte heller laddas i flera timmar före du kan använda dem, för de kan sättas direkt i en usb-port – t.ex. i din dator.

Har du inga enheter med usb-port, så skaffa en usb-adapter – en sådan hittar du här i shoppen under Tillbehör – så kan du sätta din iSex-produkt direkt i en stickkontakt.

Alla produkterna är mycket enkla i sitt utförande – närmast minimalistiska – det finns det som behövs och inte annat. De är glatta och nästan stöpta i ett i en neutral vit färg och en del av dem med få silverfärgade detaljer.

Men även om de inte ser ut av mycket, så är de extremt effektiva och funktionella, för det är power i de motorer som produkterna är utrustade med.Många av produkterna kan användas till mer än ett enkelt ändamål och är både till män och kvinnor samt singlar och par. Det är lätt att använda produkterna i iSex-serien, eftersom det är simpel plug’n’play-teknologi – sätt sticket i porten och kör! Men det är inte bara lätt att att få igång vibrationerna, det är också lätt att använda produkterna till deras ändamål, vilket gör att de passar till både nybörjare och mer erfarna användare av sexleksaker.

Som med alla sexleksaker från Pipedream, får du naturligtvis hög kvalitet till ett rimligt pris när du väljer iSex.

Klicka på det produkten om du vill veta mera om den. Har du ändå frågor, så kontakta vår alltid vänliga och diskreta kundservice, som sitter redo med råd, vägledning och svar.

Visa som Rutnät Listvy

2 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida