Beställ före kl. 21:00 och vi skickar ditt paket idag. Gratis spelkort med till varje order

Du har inga produkter i din varukorg.

Få skickat redan , beställ före
Return to Previous Page

Liberator

liberator

Den amerikanska märket Liberator har specialiserat sig på att sälja sexmöbler av allra högsta kvalitet. Varumärket marknadsför sina produkter med orden "den bästa uppfinningen sedan sängen" och det kan vara sant. De ergonomiskt utformade sexmöblerna är ett perfekt alternativ till dubbelsängen, för den som vill prova nya saker. Sexmöblerna från Liberator är utformade just för att göra det enklare och mer inbjudande att prova andra spännande positioner än annars.

Möblerna är lätt att underhålla, som kan tvättas i maskin och kan lätt stå i vardagsrummet utan att väcka särskild uppmärksamhet. De är perfekta både för dig som bara vill krydda ditt sexliv och prova dina favoritpositioner på ett nytt sätt, eller till dig som experimenterar med mer utmanande positioner.

Liberator produkterna sträcker sig från kuddar till alla möbler och allt är i ett fast skummaterial och en mjuk och behaglig yta, ger de optimala förutsättningar för ännu djärvare upplevelser utanför dubbelsängen.

 

Alla Produkter

Bestil inden kl. 21
Beställ innan kl. 21


Ubegrænset Returret

Obegränsad returrätt


100% Sikkert
100% säkert


Diskret Levering
Diskret Leverans


Trustpilot
Trustpilot


Prisgaranti

 

Scandia Trading ApS - CVR. 33952414 - Genvägen 1 - 23162 Trelleborg - Mail: service@palora.se - Tel: 0411 881401 - Copyright 2017-2022