Kiiroo

kiiro

Det finns fler och fler produkter som möjliggör sex - eller nästan - över långa avstånd på Internet. Det är fortfarande väldigt nytt, men Kiiroo, som är från den nederländska huvudstaden, Amsterdam, ligger i framkant av teknik och design inom denna våg av sexleksaker för par.

De är baserade på kommunikation, för precis som älskare kommunicerar med varandra när de är intima - både genom ljud och rörelser - kommunicerar dessa produkter via en specialutvecklad mjukvara med varandra. Således kan hennes rörelser och reaktioner med en viss dildo-vibrator kännas i en masturbator, kanske flera tusen mil bort. Kiiroos produkter gör det möjligt att älska på nätet, helt privat och realistiskt och med många kilometer mellan sig.

Dessutom finns videochattar i programvaran så paret kan se och höra varandra. Ingen annan teknik kan göra det mer realistiskt att vara tillsammans utan att vara ihop på detta sättet, utan att teleportera sig till varandra. Kiiroos produkter är utformade för att få långdistansälskare närmare varandra, men kan också användas för spänning och tillfredsställande onani.

Deras produkter utvecklas kontinuerligt och kan uppdateras via din dator och på Internet.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.