Sitemap

 

 

För att ge dig en bättre överblick över, inom vilka områden du kan hitta sexleksaker hos Palora.se, har vi samlat en översikt över samtliga av våra kategorier. Så kan du lätt och snabbt hitta det, du söker, klicka på länken, och så är du redan bra igång.

Sexleksaker – Framsidan handlar om sexlksaker, och används oftast som en navigationskanal, när du ska hitta, det du söker.

Kvinnor

Kvinnor – Hitta allt vad hjärtat begär hos damer när vi talar om sexleksaker. Antingen det rör sig om onani eller om du är tjejen som är på jakt efter något, som kan peppa upp ditt och din partners sexliv lite.

Vibrator – Här hittar du ett stort urval av vibrerande massageapparater, som kan tillfredsställa varje kvinna. Alla behov tillgodoses, och det finns vibratorer till både nybörjare och de mer garvade vibratoranvändarna.

Klitorisvibrator – Vi har ett stort urval av massageapparater med inbyggd vibrator, som alla är designade till att stimulera klitoris. Klitorisvibratorerna finns i många olika former, storlekar och färger.

G-punktsvibrator – Det är här du kan hitta din nästa – eller första – massageapparat, som stimulerar din g-punkt med härliga vibrerande rörelser. Vibratorerna har en form, som gör dem ideella till att träffa g-punkten.

Rabbitvibrator – I denna kategori hittar du massageapparater, som med vibrationer stimulerar både din vagina och din klitoris – och några av dem t.o.m. också din g-punkt. Välj mellan många färger och former.

Magic Wand Vibrator – Här hittar du ett brett urval av de kraftiga Magic Wand vibratorerna, som är de kraftigaste vibratorerna på marknaden, och som kan användas både till ömma muskler och till sexuell stimulering.

Minivibrator – Till semesterresan eller affärsresann eller bara till en helgtur eller en tur på stan är det smart med en liten vibrator. I denna kategori kan du se vårt urval av minivibratorer.

Vibratorägg – Vibrerande ägg som stimulerar dig, samtidigt med att du får stärkt din bäckenbottenmuskulatur, kan du hitta här. En del styrs med fjärrkontroll – trådlöst eller kabelstyrt – en del styrs på själva enheten och andra igen via en app.

Dildovibrator – Välj ur vårt breda urval av populära dildovibratorer. Här finns vibrerande massageapparater för varje smak och plånbok. Och du kan få den i just din favoritfärg.

Fingervibrator – Som namnet antyder är en fingervibrator en vibrator du sätter på fingret, som då kan vibrera Super smart speciellt till nybörjare. Det är också i denna kategori du kan hitta fingerhölster med struktur.

Strap-On Vibrator – Hitta en dildo, du kan spänna om livet och ge din partner – man eller kvinna – en omgång. Strap-on vibratorerna finns ihåliga eller massiva, med harness eller utan och i många olika färger och former.

Realistisk Vibrator – Det är i denna kategori du ska titta, om du letar efter en naturtrogen upplevelse – både för synen och för känslan. Vibratorerna är formade som en penis och finns i olika hudfärger.

Butterfly Vibrator – En fjäril att spänna om underlivet. Den summar och vibrerar på klitoris, så det är en fröjd. Det finns också andra varianter än fjärilar, och det finns också med stimulering till vaginan.

Leksaksset – Är du osäker på, vad du för en sexleksak du vil ha af, varför då inte välja ett helt set med flera varianter. Antingen med olika dildon eller ett blandat till t.ex. BDSM.

Laddningsbar Vibrator – Orkar du inte med besväret att köpa batterier, byta dem och kasta de gamla, så är vägen fram laddningsbara batterier. Sätt vibratorn till laddning, och njut av timmar av vibrationer.

Tyst vibrator – Titta här, om du behöver en vibrator som inte väsnas. Antingen om du har tynna väggar till grannrummet eller -lägenheten, eller om du störs av det brummande ljudet.

Vattentät Vibrator – Vi har ett brett urval av vattentäta vibratorer, eftersom de är otroligt populära. En vattentät vibrator är 100 % vattentät och kan tåla att bli sänkt i vatten i motsats till en stänktät.

Dildon – I denna kategori har vi samlat alla våra dildon oavsett storlek, form, färg, material och användning. Här hittar du dildon, som också kan tacka dina behov och lustar.

Glasdildo – Dildon gjorda av härdat glas. De håller resten av ditt liv. De har stor tyngd och stimulerar målinriktat. De kan tåla uppvärmning och kylning. Välj mellan många former och färger.

Realistisk Dildo – Dildon som liknar den äkta varan. De både känns och och ser naturtrogna ut. Några har också testiklar, och några har sugkopp, så de kan sitta fast på glatta ytor.

Silikondildo – Silikon är ett av de bästa material som finns på marknaden att göra dildon av. Det är mjukt och flexibelt, samtidigt med att det fortfarande har den fasthet som är nödvändig.

Strap-On Dildo – Kunde du tänka dig att byta roll med din partner en gång emellanåt, så hon är den givande parten och han är den mottagande. Så få dig en perfekt strap-on här med eller utan harness.

G-punktsdildo – En g-punktsdildo är designad med en liten eller lite större strategiskt korrekt placerad böj, så den kan träffa din g-punkt perfekt. I denna kategori kan du välja vilken som ska vara din.

Dubbeldildo – Full tillfredsställelse i bägge hål. Denna kategori innehåller dildon med dildo i bägge ändor, så du kan bli stimulerad analt och vaginalt samtidigt. Kan också användas av två på en gång.

Jelly Dildo – Dildon framställda av jelly är mjuka och läckra och otroligt flexibla. Några av dem har en fast kärna för att bevara en viss stabilitet. Jelly dildon fås i många olika former, storlekar och färger.

Sugkoppsdildo – Gillar du att ha fria händer när du onanerar, så är det här, i denne kategori, du ska på jakt. Dessa dildon har nämligen sugkopp, så de kan sättas fast på glatta ytor.

Jättedildo – Vill du ha det lite större än bara stort. Här hittar du vårt stora urval av dildon med en avsevärd storlek. Jättedildon till dig, som vill fyllas ut helt och jättedildon till fisting.

Uppblåsbar Dildo – Uppblåsbara dildon kan pumpas upp sakta och säkert, till den storlek du finner behaglig. De blåses upp med en liten pump, och de har alla säkerhetsventil, så det är lätt att släppa ut luften igen.

Latexdildo – I denna kategori hittar du skinande, blanka dildon framställda av latex. Det finns uppblåsbara, det finns några med inbyggd vibrator, och det finns strap-ons med eller utan harness.

Ståldildo – Dildon gjorda av stål är otroligt slitstarka, och du har en dildo för livet, om du anskaffar dig en sådan. Ståldildon kan värmas och kylas till den temperatur du finner behagligast.

Analsexleksaker – Vi har samlat alla de sexleksaker vi har till anal stimulering av kvinnor i denna kategori. Så är du på jakt efter något som stimulerar dig i anus, så är det här du ska titta.

Analplugg – En analplugg, också kallad en buttplug, är ett bra val, om du vill stimuleras analt. Vi har här samlat vårt stora urval, och det finns många att välja mellan.

Analvibrator – Goda vibrationer till underlivet. Det är ett helt nytt sätt aat bli stimulerad på – speciellt om du aldrig har prövat anal stimulering förut. Är du lite erfaren, så ta nästa steg och pröva en analvibrator.

Analdildo – Här kan du se vårt breda urval inom analdildon. De finns i många storlekar och många former och också i många färger, så det ska nog finnas en, som passar till dig.

Analkulor – Denna kategori är nog bästa stället att starta, om du går och överväger att leka med anal stimulering. Kulorna är lätta att använda, och du kan träna lugnt i ditt eget tempo.

Anal Rengöring – Många som gärna vill igång med analsex är nervösa för, om de nu är ordentligt rena. Bekymringar gynnar inte en god upplevelse, så hitta lösningen i denna kategori.

Anal Creme & Spray – Om du experimenterar med anal stimulering och penetrering, kan det vara en god idé att titta i denna kategori. Här finns glidkrämer, avslappnande krämer, hygiensprayer och mycket mera.

Uppblåsbar Buttplug – Här kan du hitta buttplugs, som kan pumpas upp till avsevärda storlekar. Så kan du träna dig upp till att kunna ta mer och mer. Se vårt stora urval av uppblåsbara buttplugs.

Lingeri – Snyggt, sexigt, fräckt och feminint – du hittar allt här. I denna kategori finns dräkter, underkläder och nattkläder till stora och små. Det är också här du hittar snygg utrustning att pynta din kropp med.

BH:ar och BH-set – I denna kategori kan du hitta ditt nästa set underkläder – om det ska vara fräckt med öppna bh:ar och bottenlösa trosor eller feminint med spetsar och volanger eller bägge delar.

Bodies – Till att bjuda din partner välkommen hem, eller till att ha på under kläderna, när du ska på stan, så du är fräck och klar till senare på kvällen. Hitta din nya body här.

Fräcka Kjolar – Letar du efter en fräck kjol att överraska din partner med? Det hittar du med garanti i denna kategori, som innehåller ett brett urval av snygga, sexiga kjolar.

Fräcka Nattkläder – Hitta rätt nattkläder till den romantiska kvällen med erotiska upplevelser. Natkläderna är inte av det täckande slaget, så förvänta inte, att din partner ger dig lov att sova i en av dessa outfits.

Kroppssmycken – Allt från sexiga handskar till vackra halsband, bröstvårtssmycken och intimstickers hittar du här. Det finns något för alla smaker, så du hittar med garanti också något för dig och din partner.

Dräkter – Tänder du på rollspel, utklädning och dräkter? Här kommer du att hitta allt från skolflickeuniformer till slavdräkter, sjuksköterskedräkterr och majoruniformen. Vad tänder du och din partner på? Hitta det här!

Plus Size – Har du förförande runda former, men saknar rätt lingeri till att framhäva dem med, så är det i denna kategori med ett brett sortiment av sexigt lingeri till frodiga kvinnor, du ska titta.

Peruker – Förnya ditt utseende med nytt hår. I denna kategori hittar du peruker, som kan ge dig en helt ny look och utstrålning. Ny hårprakt till nästa fest? Se vårt stora urval av peruker.

Strumpor & Höfthållare – Ska du vara superfräck, kommer du förbi strumpor och höfthållare. Det är bara så supersexigt. Här kan du också hitta strumpeband, strumpbyxor och självsittande strumpor.

Trosor – Hipsters, g-strängar, tangas, bikinitrosor, hotpants. Bottenlösa, med spetsar och snören, genomskinliga, med eller utan topp till. Vi har samlat allt i denna kategori, och det finns många att välja mellan.

Bottenlösa trosor – Ska du vara riktigt fräck ikväll? Vi har de bottenlösa trosorna, som ramar in din lotusblomma på snyggaste vis, vilket din partner med garanti kommer att sätta pris på.

Stiletter & Stövlar – Höga klackar – långa stövlar eller chica skor. Se vårt urval i denna kategori. Det perfekta tillbehöret till din fräcka kjol, catsuit eller bara till dina vanliga kläder.

Fräcka Dräkter – Sjuksköterskebikinin eller skolflickeuniformen eller en helt tredje dräkt, hittar du i denna kategori. Vi har ett stort sortiment av dräkter du kan iföra dig till glädje för dig och din partner.

Erotiska Dräkter – Gillar du och din partner rollspel och behöver den rätta dräkten? Här i denna kategori hittar du leoparddräkter, juldräkten eller dressen till att leka sjömannen och nunnan.

Sexdräkter – Hitta din nästa sexiga dräkt bland magdansaroutfit, fångdräktter och setet till den fräcka flygvärdinnan, som ska serera sin passagerare. Du hittar här ett jätteurval av sexiga dräkter.

Glidkräm – Till massage eller för extra njutning – vaginalt eller analt – ska det glidkräm till. Vi för alla slags – vattenbaserade, silikonbaserade, med eller utan smak, kylande eller värmande. Välj här.

Vattenbaserad Glidkräm – Glidkrämen som är allround – också till sexleksaker gjorda av silikon. I denna kategori hittar du vårt stora urval av vattenbaserade glidkrämer med och utan smak och med och utan doft.

Silikonglidkräm – I denna kategori kan du välja bland vårt breda sortiment av silikonbaserade glidkrämer. Glidkräm på silikonbasis är extra dryg, eftersom den har lång glidförmåga och inte absorberas av huden.

Analglidkräm – Det är viktigt att använda analglidkräm, när du experimenterar med analsex och anal stimulering. Därför har vi samlat några glidkrämer, som är speciellt utvecklade till att användas vid den slags aktiviteter.

Set – Ibland kan det bara vara för svårt att välja endast en glidkräm eller massageolja. Därför kan du här hitta set med flera i, så du kan variera dina upplevelser.

Glidkräm Med Smak – Här hittar du ett stort urval av glidkrämer med smak. Det förhöjer upplevelsen vid oralsex, när det smakar härligt av t.ex. jordgubbar, när du slickar honom eller henne efter insmörjande.

Kylande Glidkräm – Med våra kylande glidkrämer kan du få en ännu mera pirrande upplevelse än med vanlig glidkräm. Du blir mera känslig, och glidkrämen ger ytterligare en prickande känsla.

Värmande Glidkräm – Precis som med kylande glidkräm ger värmande glidkräm en helt annan upplevelse än du är van med med vanlig glidkräm. Du kommer verkligen att kunna märka, att temperaturen stiger till hot.

Ekologisk Glidkräm – Tänker du på miljön, även när den står på erotiska aktiviteter, så är det i denna kategori med våra ekologiska glidkrämer, du ska titta efter din nästa glidkräm.

Tillbehör – I denna kategori hittar du allt det, du inte kan hitta andra ställen – allt det som förhöjer upplevelsen och får din sexleksak att prestera maximalt. Batterier, laddare, hårborttagningsmedel, produkter till rengöring osv.

Tamponger – Här har vi samlat tamponger, som du inte hittar i matbutikerna. Det är tamponger, som passar om du vill dyrka sport, gå i spa eller t.ex. dyrka sex, även om du har din menstruation.

Krämer & Salvor – Hitta den kräm eller salva, som ger ditt sexliv en extra fläkt. I denna kategori kan du se vårt stora urval av intimkrämer, stimulerande och upphetsande krämer, kroppsfärg, kroppspuder m.m.

Hårborttagning – Allt du behöver när du tar bort hår. Från barberingskräm och -skum och barberingssmallar till trimmare och shavers. Så kan du ta bort hår utan efterföljande besvär och obehag.

Batterier – Saknar du ström till din sexleksak, så titta i kategorin här. Det är här vi har samlat ett stort urval av olika batterier till olika sexleksaker samt laddare.

Rengöring – Efter bruk ska sexleksaken göras ren. I några tillfällen kan du göra det med en mild tvål, men vill du vara säker, så skaffa dig ett medel, som är speciellt utvecklad till det.

Bättre Sex – Sensuella produkter som ska medverka till att ge dig det helt perfekta sexlivet, har vi samlat i denna kategori. Det är exklusiva produkter, som kropspuder, massagoljor, massageljus och allt möjligt annat.

Massageolja – Läckra oljor till att massera din partner med eller till att själv bli masserad med hittar du just här. Det är också här du kan hitta badsalt, kärleksoljor och massageljus och kropspuder.

Bäckenbottenkulor – Kärlekskulor, smartballs eller bäckenbottenkulor. De har alla samma effekt. De stärker dina bäckenbottenmuskler och ger dig ett bättre sexliv. Här hittar du vanliga, vibrerande och många andra slags.

Massageljus – När romantiken ska blomma, så sker det bäst i skenet av levande ljus. Tänd ett ljus, och använd den smälta vaxen till at massera varandra med. Vi har här samlat ett brett urval avf kvalitetsmassageljus.

Bättre Orgasmer – Du kan göra dina orgasmer mera intensiva genom att använda dig av några av de produkter du hittar i denna kategori. Här finns stimulerande gel och värmende eller kylande intimbalsam m.m.

Intimbarbering – Intimbarbering kan bli en obehaglig sak med röda knoppar, irriterad hud och indgroede hår. Undgå eller begränsa detta med hjælp av de produkter du kan hitta i denna kategori.

Favoriter – Alla nyheter, alla våra testvinnare och alla de produkter som ni kunder väljer mest och så våra många fina erbjudanden hittar du i denna kategori, som bestämt är värd en titt.

Nyheter – Allt som är nytt på marknaden. Så vill du ha kvalitet och något helt nytt, så är det i denna kategori du ska se dig om efter din nästa sexleksak.

Testvinnare – Vi har samlat några produkter, som på en tidpunkt har mottagit en eller flera priser i diverse tests i tidningar, på webbsidor eller i tv. Här är du garanterad kvalitet.

Bestsellers – Här är det kunderna, som har valt. Det är nämligen alla de produkter som säljer bäst. Ett bra ställe att handla, om du är osäker på vad som är bra.

Erbjudanden – Är du på jakt efter ett bra och billigt köp? Vi har samlat alla våra erbjudanden. Och även om vi i redan är Sveriges billigaste sexshop, så finns det ändå något att hämta.

Guides – Här kan du hitta råd och vägledning till många problem. T.ex. till hur du väljer en bra dildo. Hur du kommer igång med analsex, eller hur du rengör din vibrator.

Män

Män – I denna kategori kan du hitta sexleksakerj till män. Du hittar kvalitetsprodukter till onani, men du hittar också produkter, du kan glädja din partner med, som t.ex. penisförlängare eller penisringar.

Onaniprodukter – Du behöver inte vara singel för att onanera, och du behöver inte heller nöja dig med högerhanden. Se alla våra onaniprodukter i denna kategori, och hitta din dröm-”partner”.

Fleshlight – Här hittar du ett stort urval av de populära masturbatorerna, som ger den realistiska känslan, och där några av dem dessutom är trogna kopior av kända porrstjärnors könsorgan, anus eller mun.

Tenga – Märket, som är ett av de populärsate onaniprodukterna i världen, har vi samlat i denna kategori. Här finns engångsprodukter, men också produkter der är beräknade till att användas igen og igen.

Tenga Eggs – Tenga har nu framställt så många varianter av deras kända Egg-masturbator, att vi har valt att samla dem i en och samma grupp, så du lätt kan bevara överblicken.

Penisvibrator – Vibratorer för män. Orkar du inte dra fram och tillbaka på antingen en masturbator eller med handen, så välj en av dessa vibratorer, som gör allt arbetet för dig.

Vaginor – Det bästa är ju ändå, när masturbatorn liknar den äkta varan, så du riktigt kan fantisera. Hitta din nya vagina här i denna kategori. Aldrig mera ”jag har huvudvärk!”

Onani Handjobs – Här hittar du avlösaren för din högra hand. Här finns ett hav av olika masturbatorer med ett otal olika strukturer, så du kan hitta den avlösare, som ger dig den bästa upplevelsen.

Sexdockor – Se vårt jätteurval av dockor och torson m.m., som du kan få lov att använda efter behag och behov. Här finns storbystadde kvinnor, som ligger på knä för dig, eller män med strittande penisar m.m.

Lolitadockor – Ett billigt sätt att tillfredsställa dig själv på. Några av dockorna i denna kategori är efterlikningar av kända porrstjärnor, eller du kan välja en fräck och frodig storbystad ”dam”.

Analsexleksaker – I denna kategori kan du se Sveriges största urval af analsexleksaker till män. Här finns både till nybörjaren, den mera övade och den fullt erfarna inom analsex.

Prostatastimulator – Pluggar med eller utan vibrationer som har en form, så den träffar och stimulerar prostata. Har du inte prövat att få en prostataorgasm, så har du något till godo.

Analpluggar – En stor samling av analpluggar kommer du att hitta i denna kategori. Stora som små, tjocka som tunna. Det finns uppblåsbara, det finns några med vibrator, och det finns set med flera pluggar samlat.

Analdildon – Vi har ett jätteurval inom analdildon. Dem har vi samlat i denna kategori, så du kan bevara överblicken och välja just den dildo, du gillar.

Analvibratorer – Pluggar och dildon med stimulerande vibrationer till ditt anus och kaske ochså till ditt perineum och din prostata. Få uppfyllt dina behov i denna kategori med analvibratorer.

Analkedjor – Ett bra ställe att börja om du är nybörjare inom analsex, är i denna kategori, som innehåller de kända och populära kedjorna eller beads, som de också kallas.

Anal Rengöring – Dyrkar du analsex, eller vill du göra det? Och är du nervös för, att ditt anus inte är helt rent og hygieniskt, så se vårt stora urval av douches, intimduschar och anal showers.

Uppblåsbar Dildo – I denna kategori hittar du vårt allsidiga urval av uppblåsbara pluggar. Här kan du själv bestämma storleken och öka den allt eftersom i ditt helt eget tempo.

Penisringar – Penisringar gynnar både dig och din partner. Vi har penisringar i alla möjliga utformningar och storlekar. Några med vibratorer, några med klitorisstimulator och några med flera ringar.

Med Vibrator – Här hittar du vårt stora urval av vibrerande penisringar. Välj själv mellan skojiga figurer, som flodhästar, elefanter och apor, helt runda och regulära eller med knottror eller piggar.

Utan Vibrator – Är du rädd för, att du inte kan klara vibrationer, så välj en penisring utan. I vårt stora urval hittar du lätt en, som kan tillfredsställa ditt och din partners behov.

Penisselar – Klar för lite kul? Det blir du med en eller flera av våra selar och harness. Till hela kroppen eller bara till penis. Här finns kedjor och remmar och kyskhedsbälten m.m.

Ball Stretcher – Titta här, om du behöver förbättra din erektion. Det finns ett otal olika Ball Stretchere/penisringar. Anvendningsmöjligheterna är många, och det samma är färger och utformning.

Större Penis – Paradiset för dig som önskar öka din penisstorlek och kanske prestera mera på hemmafronten. Det finns både produkter, som ger en ögonblicklig verkan, och några som ger en varaktig verkan på sikt.

Penisförlängare – Det är i denna kategori, du ska titta, om du önskar en varaktig ökning av din penis längd. Penisförlängare drar helt enkelt väven i din penis längre över en längre period.

Penispump – En penispump gör din penis tjockare, längre, hårdare och mera känslig för beröringar. Den ger dig en intensiv upplevelse, men penisökningen är inte varaktig. Se vårt stora urval.

Penisfodral – I denna kategori har vi samlat alla våra olika penisfodral och sleeves. Det finns många former och färger, men gemensamt för dem alla är, att de gör din penis större.

Glidkräm – Vi har ett jätteurval av glidkrämer. Vattenbaserade, silikonbaserade, analglidkrämer, värmande, kylande. Dem har vi alla samlat i denna kategori. Det är också här du hittar massageolja och krämer.

Vattenbaserad Glidkräm – Letar du efter en glidkräm, som kan användas all round till allt och på alla material, så är det helt klart en vattenbaserad glidkräm, du ska ha tag i.

Silikonbaserad Glidkräm – Silikonbaserad glidkräm har större glidförmåga än de vattenbaserade, så de är dryga i bruk och absorberas inte av huden. Hitta din favorit inom silikonebaserad glidkräm här.

Analglidkräm – Experimenterar du med anal stimulering och penetrering, så är en analglidkräm ett måste, för att det ska bli en god upplevelse. Här i denna kategori hittar du alla våra analglidkrämer.

Värmande Glidkräm – Du får en extra pirrande och upphetsande upplevelse när du använder en värmande glidkräm. Det finns en del olika värmande glidkrämer. Se vårt urval i denna kategori.

Set – Är det svårt att välja endast en massageolja eller glidkräm? Eller vill du köpa det perfekta bortskämningspaketet till din partner, så titta i denna kategori, där vi har samlat våra set med massageoljor och glidkrämer.

Massageolja & Krämer – Här hittar du allt, som kan göra din och din partners kväll till en kväll i helkroppsmassagens tecken. Här finns massageoljor och -ljus. Det finns med och utan doft och smak.

Kylande Glidkräm – Kylande glidkräm ger – precis som värmande glidkräm – en helt fantastisk och annorlunda upplevelse, än du får med vanlig glidkräm. I denna kategori kan du kolla in vårt sortiment med kylande glidkräm.

Kondomer – Vi har ett jätteurval av kondomer. Dem har vi samlat i denna kategori, som är uppdelad i några mindre kategorier, så det blir lättare för dig att bevare överblicken.

De Klassiska – Som namnet säger har vi i denna kategori samlat helt vanliga kondomer. Kondomer som säkrar säker sex, som är lätta att ha med i väskan/fickan, och som vanligtvis är de billigaste kondomerna.

De Speciella – De kondomer som vi har samlat till dig här, är kondomer med mycket olika egenskaper, som vanliga kondomer inte besitter. T.ex. färgglada kondomer, värmande kondomer eller bedövande kondomer.

Extra Kraftig & Anal – Älskar du häftig sex, så skaffa dig några extra kraftiga kondomer, som kan klara det mesta. Se vårt urval i denna kategori.

Kulör & Aroma – Ska det vara färger på drängen, så har du kommit till rätt kategori, som är fylld med färgglada kondomer. Det är också här du hittar kondomer med god smak.

Kondommix – När nu der finns så många olika slags kondomer, varför då använda samma slags varje gång. Förnya upplevelsen med lite omväxling. Här hittar du paket som innehåller flera olika slags kondomer.

Knottror & Räfflor – Hitta din favorit bland stimulerande kondomer med räfflor och knottror. Välj den enda rätta, eller välj ett paket med flera olika kondomer, så du kan pröva dig fram till den rätta.

Uthållighet & Potens – Kondomer med medföljande eller inbyggda penisringar eller med lokalbedövande beläggning, får dig att hålla længre. Hitta din – eller din partners – favorit här i denna kategori.

XXL Kondomer – Kondomen ska passa. Därför har vi i denna kategori samlat alla våra kondomer med extra stor storlek, om du hör till bland de lite större än genomsnittet.

Kondomer Med Knoppar – Vill du pirras lite extra och också pirra din partner lite extra, så välj kondomer med knoppar. Dem har vi samlat i denna kategori.

Tilbehör – Här hittar du allt du behöver till att skydda och vårda dina sexleksaker och ditt sexliv. Här finns allt från batterier till setet du inte kan undvara, om du ska ut och ragga.

Delay Spray Och Krämer – Vi har samlat alla de krämer och sprayer, du kan behöva i förbindelse med ditt sexliv. Det rör sig om krämer och sprayer som kan försena sädavgången och om vårdande krämer.

Intimbarbering – Gör intimbarbering till en lek och en behaglig upplevelse med våra många hjälpmedel, som du hittar här. Vi har trimmare och shavers, och du hittar också rakkräm och after shave lotion.

Rengöring – Det är inte gulvmoppar ochdammsugare eller diskborstar du hittar här. Men du slipper inte rengöring, om du använder sexleksaker. Titta här för att hitta en produkt som gör det lätt.

Batterier – Bli aldrig utan ström. Köp hellre ett extra paket batterier, så du är säker på att favoritleksaken inte stannar. Se vårt stora urval av batterier i denna kategori.

Lingeri Till Män – Vem säger att lingeri bara är för kvinnor? Hos Palora.se har vi samlat alla våra sexiga underkläder till män i denna kategori, som både innehåller både toppar, underkläder och jockstraps.

Toppar – I denna kategori kan du hitta din nästa sexiga topp eller T-shirt. Om det ska vara en genomskinlig nät-topp eller en svart fräck latex-dräkt eller något helt tredje, får du själv avgöra.

Underkläder – Det är här du ska på shoppingtur, om du ska ha ett par nya, sexiga underbyxor, g-sträng eller trosor. Vi har ett jätteurval. Det finns fräcka, sexiga och skojiga.

Gör Din Egen Dildo – Ge din partner den perfeka presenten: En trogen kopia av din penis. Allt du behöver, hittar du i denna kategori, och det finns ett stort urval att välja bland.

Favoriter – Här hittar du de produkter, som säljer bäst för ögonblicket, de produkter som har vunnit priser, nyheter och erbjudanden – kort sagt favoriter. Antingen kundernas eller mediernes eller våra.

Bestsellers – Dina och våra andra kunders mest valda produkter. Helt enkelt de produkter som säljer bäst. Innehållet i denna kategori varierar konstant, eftersom det hela tiden kommer nya favoriter.

Testvinnare – Precis som alla andra produkter så testas sexleksaker också. De produkter du hittar i denna kategori är vinnare av sådana tester. Så här är du säker på att välja kvalitet och funktionalitet.

Nyheter – Det kommer hela tiden nya produkter inom sexleksaker – lyckligtvis. Det gör, att sexleksakerna blir bättre och bättre, eftersom konkurrencen blir större och större. Här hittar du det senaste nya.

Erbjudanden – Gå på prisjakt från fåtöljen eller sängen. Ingen orsak att behöva stå i kö tillsammans med en miljon andra människor. Vi har samla alla våra erbjudanden till män i denna kategori.

Guides – Har du frågor om hur du använder en penisring eller hur du väljer rätt kondom? Det har många andra också. Därför har vi här samlat en rad guides med svar på det mesta.

Par

Par – Det finns inget som sexleksaker, som kan göra parförhållandet och sexlivet ännu mera intressant. Därför har vi samlat alla våra sexleksaker, som är designade till par i denna kategori. Och det är inte småsaker.

Sexleksaker Till Par – I kategorin Sexleksaker Till Par kan du hitta sexleksaker både du och din partner kan få nytta av. Antingen samtidigt – t.ex. under samlag – eller när ni använder den på varandra växelvis.

Fjärrstyrda Sexleksaker – Det kommer fram mer och mer inom denna kategori – lyckligtvis. För det är pirrande och spännande att överlåta styrningen till sin partner. Och det kan du med fjärrstyrda sexleksaker.

Trådlösa Sexleksaker – Med trådlösa sexleksaker är det ännu lättare att överlåta styrningen till partnern, eftersom man inte behöver tänka på en ledning. Här hittar du också sexleksaker, som kan styras via en app.

Parvibratorer – Ett handplockat urval av vibratorer till dig och din partner, som ni kommer att kunna njuta av i ert sexliv och parförhållande, är vad du kan hitta i denna kategori.

Anal Rengöring – När underhållningen står på analsex, är det viktigt att känna att hygienen är i topp. Så vill du vara säker på att du är helt ren, så är det i denna kategori, du ska på jakt.

Par Penisringar – Använder du penisring när du är tillsammans med din partner, kommer ni alltid att få något ut av det båda två. Men i denna kategori hittar du penisringar, som också stimulerar klitoris.

Förspel – Med mindre det bara är för att ta trycket och anspändheten, där en quickie är okay, så är det bäst med ett förspel. Här kan du hitta allt inom sexspel, massageoljor och mycket mera.

Bättre Erektion – Du vet det säkert väl: En penisring ger fylligare och längre erektion. Kort sagt bättre erektion. Vi har här samlat ett brett urval av penisringar.

Anal – Här har vi samlat allt som behövs när ni experimenterar med analsex och anal stimulering. Pluggar, dildon, vibratorer, kedjor och mycket, mycket mera.

Anal Nybörjare Par – Har ni inte så mycket – eller kanske ingen alls – erfarenhet med anal stimulering, så oroa er inte. I denna kategori får ni all den hjälp ni behöver för att komma igång.

Analplugg – En analplugg är en ”kort” dildo med ”stoppare” i änden, så den inte åker för högt upp. Experimenterar ni med analsex, så är en analplugg ett måste. Vi har samlat vårt urval här.

Analdildon – Bli stimulerad med en av våra många olika analdildon. Eller stimulera din partner med en. Här kan du lätt hitta en, som kommer att passa till era behov.

Analvibratorer – Vi har ett stort sortiment inom analvibratorer. Här finns pluggar och här fins dildon. Här finns till stimulering av prostata. Och du kan välja bland ett hav av former och färger.

Analkedjor – Här i denna kategori hittar du vårt stora urval av analkedjor, som ger extremt hög njutning. Här finns både till nybörjare, de övade och de helt ut erfarna.

Prostatasexleksaker – Kategorin där du hittar allt för att skämma bort hans prostata. Dildon med eller utan vibrator, med eller utan stimulation av perineum och mycket, mycket mera.

Anal Rengöring – Vill du vara helt säker på, att du är 100 % ren, innan du dyrkar analsex, så är det i denna kategori du kan hitta rätt douche eller duschhuvud.

Analkräm och Spray – Är du lite nervös för att det ska göra ont när du ska dyrka analsex, så kan du i denna kategori bl.a. hitta avslappnande krämer både till honom och henne.

Glidkräm – Hitta den glidkräm, som passar till din sexleksak och till ditt behov. Här finns vatten- eller silikonbaserade, kylande eller värmande och också glidkrämer till anal lek.

Vattenbaserad Glidkräm – Glidkrämen som passar till allt. Är du osäker på, vilken glidkräm du kan använda till din sexleksak, så kan du känna dig trygg vid att välja en av dessa.

Kylande Glidkräm – För lite extra njutning kan du pröva en av våra kylande glidkrämer, som du hittaer i denna kategori. Det ger en vild känsla i hela kroppen.

Anal Glidkräm – I denna kategori hittar du glidkrämer, som är speciellt utvecklade till användande vid anal stimulering och penetrering. Några av dem är med bedövande eller avslappnande verkan.

Värmande Glidkräm – Pröva en av dessa glidkrämer. Värmande glidkräm ger en värmande, prickande och pirrande känsla både för henne och för honom. För ert sexliv till nya höjder.

Silikoneglidkräm – Den mest smörjande och dryga glidkräm, du kan hitta. Ger alltid bra glidförmåga – bara med en liten klick. Men använd den aldrig på sexleksaker framställda av silikon.

Set – Osäker på vad du skal välja? Det kan forstå. Därför har vi samlat några set i denna kategori, så du kan köpa flera olika glidkrämer eller massageoljor samlat i ett enda paket.

Humor – Saknar du presenten till en möhippa eller något till att fräscha upp ditt och partnerns förspel med. Allt från penistårtljus till väckarklockan med orgasmalarm och fräcka förkläden till alla möjliga sexspel. Bästemt värt en titt!

Sexspel – Älskar din partner spel och vil hellre spilla än ha sex. Så ta en titt i denna kategori, som vimlar av fräcka spel mer eller mindre härledda från ett ”riktigt” spel.

Sexmöbler – I kategorin Sexmöbler hittar du hjälpmedel till att göra ditt sexliv ännu mera hot än det redan är. Här finns kuddar och gungor, lakan och täcken och mycket mera.

Positionkuddar – Hitta en kudde som kan göra det behagligt för er och ge den rätt höjd, när det ska dyrkas het sex. De finns i alla möjliga höjder, former och färger.

Sexgungor – Har ni aldrig prövat en sex- eller älskogsgunga förr, så har ni något till godo, och ni bör inte vänta med att unnaer det nöjet. Se vårt stora urval av sexgungor.

Strippstänger – En erotisk dans framför din partner, där lite kläder kanske glider av till förförande musik. Pröva en strippstång, och utför pole dance, och se professionell ut.

Lakan – Om ni gillar att smörja in varandra i olja och ge varandra helkroppsmassage, kan det vara en god idé att använda ett av dessa lakan, som oljan inte biter på.

Massageolja – När det riktigt ska charmas, och romantiken står i högsätet, så är massage ett måste. I denna kategori hittar du allt, vad hjärtet kan begära till denne sensuella aktivitet.

Bättre Sex – Denna kategori är svår att komma förbi, för vem vlil inte gärna ha ett bättre sexliv. Här hittar du bl.a. massageoljor och -ljus.

Massageolja – Allt inom massageoljor hittar du i denna kategori. Doftande och/eller välsmakande. Set med flera oljor samlat i ett paket, så du slipper välja och mycket mera.

Favoriter – En god kategori att gå på upptäcktsfärd i, om ni är lite osäkra på, vad ni har lust att berika ert sexliv med. Här finns våra bestsellers, testvinnare, nyheter och erbjudanden.

Bestsellers – Här i denna kategori hittar du produkterna inom sexleksaker för par som andra par köper. Med andra ord, de produkter vi säljer mest av.

Testvindere – 

Nyheter – Vill du have det nyaste nya på marknaden, så är det denna kategori, du ska klicka in på. För här uppdaterar vi konstant, så du kan hitta de hottaste nyheterna.

Fetish

Fetish – Bondage, lack, läder och latex, masker, piskor ochg speciella dräkter hittar du i denna kategori. De flesta av oss har en fetish. Vilken är din?

Fetishsexleksaker – Vi har ett fantastiskt stort och omfattande urval av allt du kan föreställa dig inom fetishsexleksaker. Från Strap ons till kyskhetssexleksaker och elektrosexleksaker.

Strap On – Spänn på dildon, och så igång. Här hittar du otroligt många olika utgåvor av harness och trosor att montera dildon i. Du hittar naturligtvis också passande dildon.

Elektrosexleksaker – När ni önskar att gå steget vidare med ert sexliv och experimentera med andra former av stimulering, så titta förbi här, där ni hittar allt inom sexleksaker som ger små stötar.

Stora Dildon – Kan det inte bli stort nog, och vill du och/eller din partner gärna fyllas helt ut, så är detta den rätta kategorin för er. Här är dildona inte bara stora, de är gigantiska.

Penisplugg – Kategorin för de tuffa! Penispluggar används till att sticka in i mäs urinrör och stimulera nerverna omkring urinröret med. De fås i många olika utgåvor.

Vaginapumpar – Drömmer du om en svällande, indjudande och extremt känslig vagina, så kan du bland dessa produkter hitta en pump, som kan uppfylla drömmen för dig.

Bröstpumpar – Gillar du känslan av, att dina erogena punkter blir ännu känsligare, än de redan är, så titta efter några sugkoppar eller bröstpumpar i denna kategori.

Uppblåsbar Dildo – Med en uppblåsbar dildo kan du själv bestämma, hur mycket och i vilket tempo, du vill fyllas ut. Se vårt stora urval av uppblåsbara dildon.

Bondage – Riktigt mångae människor har funnit stor njutning och intimitet i bondage. Är du trött apå att använda slips, halsdukar och klädsnören, så titta förbi vårt stora urval här.

Bondage Set – Med ett bondage set kan ni strax gå igång med BDSM utan att nödvändigtvis skulle skaffa mera. Seten innehåller olika, så det är upp till dig att välja.

Manchetter och Handklovar – När det gäller fixering är möjligheterna många. Vi har ett brett urval av handklovar, manchetter, strips och bindband och en blanding av allt.

Halsband – Att ha halsband på eller att se sin partner med halsband på kan vara enormt upphetsande. Vi har mjuka, feminina halsband, halsband med nitar, halsband med ringar. Se själv!

Gags – Så är det lugn och ro – bortsett från lite grymtande och stönande ljud. Se vårt stora urval av gags, allt från den vanliga runda till den som håller munnen öppen till fri användning.

Bondagerep och Tape – Ni kan naturligtvis använda slipsar, bälten och halsdukar ur klädskåpet till att binda och fixera varandra med, men det blir liksom lite roligare med professionell utrustning.

Ögonbindlar – Sudda ut synsinnet, och stärk de övriga sinnena. Välj en fräck ögonbindel, som uppfyller era behov bland våra många ögonbindlar. Gå på upptäcktsfärd i denna kategori, innan synen blir suddig.

Fetish kläder – Lack och läder och latex. Corsager, harness, strumpbyxor, underkläder, handskar, kjolar och så videre, og så vidare. Utan idéer? Ta en tur förbi denna kategori.

Masker – I denna kategori hittar du vårt jätteurval av masker. Det finns eleganta masker – som till karneval – och det finns masker med öppningar, och masker som är helt stängda.

Till Män – Fräcka trosor/underbyxor med hål för penis eller harness eller något annat läckert, du kunde tänka dig bära eller se din partner i. Välj själv!

Dräkter – Älskar ni att utföra rollspel, när det är dags för vuxentid? Så ska kläderna också vara rätt. Ett hembiträde i uniform prickar nu alltså bättre till fantasin.

Bodies – Här hittar du allt inom bodies. Strama latexbodies, som framhäver din figur. Många av dem kan bäras under dina normala kläder och först synliggöras vid sängdags.

Corsager – Det är så fräckt med corsager. Det ger dig den karakteristiska kvinnliga timglasfiguren, som alla män tänder på. Hitta en snygg corsage bland vårt stora urval.

Strumpor & Strumpbyxor – Hitta ett par läckra, skinande strumpor, som matchar din outfit i denna kategori, som visar vårt stora sortiment av strumpor och strumpbyxor.

Catsuits & Byxor – I denna kategori hittar du allt inom långa byxor, korta byxor och catsuits i läcker stramt sittande latex. Gillar du latex, så gå inte miste om denna kategori.

G-Sträng & Trosor – Till män och kvinnor. Av latex och med kedjor och öppningar. Med dildon – både utvändiga och inändiga. Och några med inbyggd vibration. Se vårt stora urval här.

Kjolar – Det är här, du hittar vårt stora urval av latex- och lackjolar. De är läckra, de är sexiga och de är supersnygga. Många olika designs och färger.

Stövlar – Stövlar eller skor är ibland det, som sätter pricken över i:et på den hotta och sexiga outfitten. Vi har samlat vårt stora urval av skodon, så du kan bevara överblicken.

Handskar – Så blir din dress inte fräckare. Om du så har något på eller inte. Långa handskar eller korta handskar av latex. Supersexigt att röras av.

Kjolar & Klänningar – Vi har kjolar och klänningar i alla möjliga utföranden och färger. Det finns de superfräcka, som prickar till fantasin, och det finns de mer täckande, men ändå hotta.

Set & Toppar – Vi har här samlat toppar, T-shirts osv. – av latex. Vi har också samlat hela set, om du inte är blivit inspirerad till att själv samla ett i de andra kategorierna.

Tilbehör – Här hittar du allt det, som kan ge den sista fläkten till upplevelsen i dubbelsängen. Här finns silikoninnlägg til bh:n, så du blir lite fylligare, latexpuder, dynvar och mycket mera. Kolla själv!

Pirrning – Känslan av att de små håren reser sig, och gåshuden breder sig, för att du blir kittlad med en fjäder eller hör suset från piskan. I denna kategori hittar du allt som kan pirras med.

Tickler och Fjädrar – Även om vi är i den milda änden av fetish og BDSM, så kan de mjuka dunen på fjädern ändå bli en upphetsande och nästan nervpirrande outhärdlig upplevelse.

Paddles – Här hittar du paddles, som lämpar sig till att ge en hård klask i baken, på insidan av låren eller andra erogena ställen. Stort urval. En del med nitar och en del med ord.

Piskor – Vi har ett jätteurval av piskor. Några slår hårt, andra är till nybörjaren. Några ger ett bra ljud, andra är nästan ljudlösa. Sätt slaven på plats med ett piskrapp.

Klämmor – Bland vårt gigantiska urval av klämmor kommer du helt säkert att kunna hitta ett set, som passar till er. Här finns eleganta, rå, romantiska. Och några till både bröst och könsorgan.

Favoriter – Är du psäker på vad du har lust att skaffa till din samling, men vill ha lite förnyelse, så titta i denna kategori, där vi har samlat det andra tycker om.

Märken

Märken – Finns det ett bestämt brand du har förälskat dig i, så kan du i denna kategori välja den gällande producenten och se allt vi har av produkter från denna firma.

Adrien Lastic – Här får du spanska sexleksaker i hög kvalitet. Deras produkter är otroligt snygga, eleganta och färgglada, och de är skapade i alla möjliga fantasifulla former.

All Black – Är ett otroligt populärt, belgiskt företag, som framställer dildon och butt plugs i alla möjliga former och storlekar. Och de är alla i färgen … svart.

Abierta Fina – Fräckt och sexigt lingeri hittar du i Abierta Finas imponerande kollektion. Det är lingeri till dig, som är lite vågad och vågar visa hud med mera för din partner.

Aneros – Är ett meget erkänt brand, som banar vägen för ett bättre sexliv med deras konstnärligt utförda sex-hjälpmedel. Aneros är den enda medicinsk-patenterade producenten av prostatastimulatorer.

Anal Drops – Produkterna i denne kategori omfattar butt plugs och -dildon till dig, som experimenterar med anal stimulering. Här finns något både för nybörjaren och den erfarna.

Anal Fantasy – I denna kategori hittar du allt hjärtat kan begära inom anal stimulans. Designen på produkterne är väl genomtänkt, så du kan få maximal njutning.

Bad Kitty – Tämj den stygga mirren med produkter från Bad Kitty. Bad Kitty producerar läcker och modern bondageutrustning till både nybörjare och övade. Allt i högsta kvalitet.

Bathmate – Detta brand har vunnit atskilliga priser för sina penispumpar, som lagar vakuum, som skapas med hjälp av vatten i stället för luft som vanligt. Se vårt urval här!

Black Level – Gillar du skinande lack och latex, så är Black Level något för dig. De producerar nämligen lingeri och dräkter till både män och kvinnor. Vi har ett jätteurval.

Billy Boy – Här är det inte sexleksaker du hittar, men kondomer i färgglada versioner – med och utan smak och doft och med och utan räfflor och knottror. Hitta ett fräckt alternativ till det vardagliga gummit.

Big Teaze Toys – Eleganta, vackra och raffinerade produkter hittar du här. Big Teaze Toys består av flera serier, där egenskaper och utseende ger en röd tråd genom alla produkterna.

Bijoux – Här hittar du verkligt eleganta, sofistikerade och erotiska produkter. Det är smycken till kroppen, det är ögonbindlar och parfym. Det är en kombination av doft, smak och ljud.

Bswish – Klara färger och stilig design hittar du bland Bswish’s produkter. De får dig i gott humör, bara du tittar på dem, och i ännu bättre humör när du använder dem.

Bodywand – Tycker du, att du känner brandet? Du måste ha sett Sex and the City, för de gjorde helt klart deras vibratorer otroligt omtalade och populära på kort tid.

Crave – Exklusivitet, feminitet och elegant lyx till kvinnor. Vackert och funktionellt samtidigt. Det är orden, som beskriver Craves läckra produkter till kvinnor. Se dem här!

Cottelli Collection – En omfattande serie läckert, feminint och fräckt lingeri. Det osar av sex och intimitet. Hitta ditt eller din partners nästa stycke sexiga lingeri i denna kategori.

California Exotic Novelties – En av pionjärerna inom sexleksaker – en bransch som de har varit en del av i mer än 20 år. De framställer fantasifulla produkter av hög kvalitet.

Crystal Clear – Som namnet antyder, hittar du här kristallklara sexleksaker. De är helt enkelt framställda av klar, genomskinlig PVC-plast. De är fortfarande mycket naturtroget utförda med ådror på dildona osv.

Clone a Willy – Här hittar du samma produkt i många nyanser. Det är en produktserie, varmed du kan framställa en trogen kopia av din penis – stöpt i gummi. Så behøver din partner inte sakna dig.

Cloneboy – I denna kategori hittar du olika set till att framställa en kopia av din penis. Det kan vara med eller utan vibratorer. Det kan vara som ett stearinljus eller bara som en dildo.

Close2You – Der kommer att komma ljuv musik i dine öron, när du tittar i denna kategori. Close2You’s produkter har nämligen de vackraste musiska utformanden och ornament i skönt samspel.

Doc Johnson – Här hittar du ett verkligt brett sortiment av sexleksaker framställda av kvalitetsmaterial. Här finns något för både kvinnor och män och något till både anal och vaginal stimulering.

Domestic Partner – Om du är ute efter en kvalitetsdildo, så är Domestic Partner ett av de förande brands inom just denna genre. De flesta är svarta, men det finns också några i ljus hudfärg.

Dorcel – Det franska märket har funnits på marknaden i över 30 år, så det ligger erfarenhet i deras produkter. Det är exklusiva leksaker i hög kvalitet framställda till att tillfredsställa. Till både honom och henne.

Dr Love – Hitta en läcker glidkräm, som täcker dina behov, i denna kategori. Dr. Love’s glidkrämer har kårats som de bästa vid Erotixxx-Awards i 2009. Och de är fortfarande läckra.

Durex – Englands största producent av kondomer, Durex, framställer också glidkrämer med olika effekt. Så Durex är en säker partner – handelspartner – när du ska ha säker sex.

ElectraStim – Här hittar du allt hjärtat kan begära av sexleksaker avsedda för att ge elektriska impulser. Det är ett av de förande märkena inom elektrosexleksaker.

Erolution – Detta är en helt unik produktserie för män – och bara män. Det är mjuka masturbatorer, som simulerar analsex, oralsex eller vaginasex. Kan naturligtvis också användas till uppvärmning/förspel.

Eros – I denna kategori hittar du glidkrämer från världens förande producent av glidkrämer, delayprays, relaxsprays och mycket mera. Varje glidkräm har sin egenskap. Se vårt stora urval.

Fifty Shades of Grey Sexlegetøj – Du har nog redan gissat vad denna kategori gömmer på? Du har helt rätt. Den kända och populära serien sexleksaker från trilogin Fifty Shades of Grey.

Fetish Collection – Här hittar du en samling av många olika produkter. Gags, masker, handklovar, lakan, länkar, spanskrör och mycket annat. Gemensamt har de alla, att de medverkar till att tillfredsställa din fetish.

Fetish Fantasy Gold – Namnet säger det nästan. Här hittar du en serie produkter, som delvis är framställda av guldmetall. Dessutom är de framställda av imiterat läder.

Fun Factory – Fun Factory framställer exklusiva och funktionella sexleksaker av hög kvalitet. Det är snygg design, och du kan hitta många olika produkter. Vibratorer, penisringar, älskogskulor och mycket annat.

Fleshlight – Fleshlights har genom åren blivit otroligt populära. Det är masturbatorer och dildon, som är framställda avf material, som påminner otroligt mycket om menniskohud och därför känns nästan som den äkta varan.

Feelz Toys – Ett holländskt brand som står för innovation, miljövänlighet och hög kvalitet. Med Feelz Toys produkter blir du glad. Inte bara för de är bra, men också på grund av den unika designen.

Flutschi – Ska allt glidae lite lättare, så kan du hitta flera olika slags glidkrämer i denne kategori med det erkända märket Flutschi. Märket kan användas med kondomer och sexleksaker.

Fairy – Producenten som främst gör massageapparater. Det är Fairy, som står för de världskända Wands, som ursprungligen var menade till att massera ömma muskler och leder.

Funzone – Detta är lite av männens paradis. Masturbatorer med form som antingen vagina, anus eller mun. Med Funzone får du den upplevelse, du önskar, när du önskar det. Ingen huvudvärk.

Fun Toys – Vill du vara säker på att orgasmen kommer, så är det i denna kategori, du ska hitta din nästa sexleksak. Stiftaren har testat dem själv, eftersom han och hans fru inte var nöjda med det existerande utbudet.

Fukuoku – Fukuoku är en serie producerad av DeeVa, där ord som innovativt, funktionellt, hög kvalitet, ultimativ tillfredsställelse för både män och kvinnor beskriver några av deras visioner.

ID Glide – Glidkrämer av alla slag hittar du här – också de lite mer speciella. T.ex. kan du hos ID Glide hitta glidkräm, som doftar av läder, eller du kan hitta några med fruktsmak.

Icicles – Vackra dildon med kylig design. De är framställda av mundblåst glas med eleganta detaljer. De liknar hela små skulpturer av is. Det är hantværk.

Je Joue – Här möter du en riktig prisvinnare. Je Joue har vunnit flera priser, bl.a. tre ”O”-Awards, en Venus Award för innovation och en AVN Award för ”Bästa Sexleksaksfirma av dess storlek”.

Jes Extender – Den danska uppfinningen – penisförlängaren – hittar du i flera utgåvor i denna Jes Extender-kategori. Penisförlängaren som – naturligt nog – förlänger din penis, och gör det med varaktig verkan.

JimmyJane – Letar du efter en läcker vibrator – vilken som helst slags – av hög kvalitet, och som kan ge dig en intensiv, sexuell upplevelse och tillfredsställelse? Titta här!

Joydivision – Ett brett urval av erotiska produkter är vad Joydivision producerar. Det är allt från tamponger till analkedjor och sexgungor. Här finns massor av inspiration att finna.

Just Glide – Den bästa glidkrämen på marknaden hittar du i denna kategori. Just Glide är ett steg framför konkurrenterna. Deras glidkräm kan användas analt under samlag och till sexleksaker.

Latexa – Märket som är ett av de förande inom lack och latex. I denna kategori kan du få dina drömmar och fantasier uppfyllda, om du tänder på lack och latex.

Late X – Har du en fetish, som handlar om latex? Late X har specialiserat sig i produkter av läcker mjuk och skinande latex. Sätt fantasin igång, och få inspiration i denna kategori.

Lelo – Lelo är inte alltid, vad det ger sig ut för att vara. Det är mycket mera. Lelo har bare det där lilla extra, som gör dem lyxiga. Det finns alltid lite extra i paketet.

Laid – Här hittar du speciell design i olika, klara färger. Och så är det en nordisk firma. Laid kommer nämligen från Norge.

Leg Avenue – Fräcka underkläder, lingeri och strumpor till kvinnor är vad du blir presenterad för här. Det är snyggt och det är fräckt och det är sexigt och det är hot.

Liberator – Denna kategori är spännande, om du gillar möbler, som kan vara ett handtag, när det ska dyrkas sex i vilda positioner. Se deras läckra urval här.

Lovers Premium – For Lovers Premium handlar först och främst om intimitet mellan man och kvinna. Det är ett mycket olikartat sortiment, du hittar här – med spel och vibratorer i en skön blanding.

Love to Love – ”Sex, fun & rock’n roll” var mottot för den förutseende uppfinnaren av Love to Love. Det är produkter till dig, som gärna vill ha det kul med skojiga, men bra produkter.

Maro Kawai – Här hittar du en serie produkter med innovativ design, runda former och i en kraftig pink färg. De är snygga, unika och vattentäta. Se själv det stora urvalet!

Maleedge – Om du gärna vill öka längden på din penis – varaktigt, märkväl – så är det produkterne här i denna kategori, du ska ge lite uppmärksamhet.

Magoon – Finns det något bättre än massage – antingen om det är för att du verkligen behöver få avlägsnat dina myoser, eller bara för avslappningens skull. Hitta din favoritmassageolja här.

Mandy Mystery Line – Kom in i ett eldorado av verkligt hot och avslöjande lingeri. Här finns virkligen sill i näten. Förutom lingeri hittar du också olika sexleksaker.

My.Size – För att det ska vara behagligt att ha sex med kondom, är det viktigt, att kondomen passar till din penis. My.Size har kondomer i alla storlekar. Se dem här!

Mystim – Stimulering med elektriska impulser har blivit mer och mer inne. Mystim är ett av märkena på marknaden, som har utvecklat elektrosex-leksaker i hög kvalitet och snygg design.

Nature Skin – Namnet är nästan självförklarande. Nature Skin framställer produkter av ett material, som är mycket mjukt och naturtroget – nästan som äkta hud. Se deras läckra sortiment i denna kategori.

Nexus – I denna grupp hittar du en del produkter speciellt utvecklade till mannens anala anatomi. Det finns dock också något för kvinnor. Så missa inte Nexus’ härliga sortiment av sexleksaker.

NMC – Här kan du hitta ett brett utbud av dildon, masturbatorer, sleeves, pluggar och alla möjliga andra slags sexleksaker. Det är leksaker med funktionalitet och hög kvalitet.

Njoy – Denna kategori får du inte missa, om du tycker om blanka, skinande pluggar och dildon. Njoy producerar nämligen sexleksaker av stål och med de snyggaste former.

OhMiBod – Brandet som både ägs och styrs av kvinnor – de måste väl veta vad kvinnor vill ha. Och det gör de. Titta själv! Det är teknik på hög nivå med sensualitet i fokus.

PicoBong – Märket kommer från Lelo. Det är innovativa produkter, som fokuserar på det skojiga och lätta med sex. Det är fräscha färger och fräcka former. Se vårt stora urval.

Pipedream – Pipedream spänner brett med deras många produkter. Det finns allt från masturbatorer till intimtrimmer, möbler, gungor och gags med bröstvårtsklämmor. Gå själv på upptäcktsfärd.

Perfect Fit – Produkterna här är mycket lovordade av sexleksaksrecensenter. Det är hög kvalitet. Du hittar här ett mycket välfyllt sortiment i läckra material och snygga, kraftiga färger.

Pjur – I denna kategori hittar du kvalitetsprodukter till att vårda din hud och din sundhet. Här finns glidkrämer av alla slag, och här finns rengöringsmedel till dina sexleksaker.

Pretty Love – Vibratorerna du hittar i denna kategori är supersnygga och effektiva. Pretty Love har utvecklat dem var för sig, så de är anpassade till kvinnors kropp och behov.

PowerBullet – Produkterna i denna kategori är mycket olika, men ett går igen i dem alla: De är funktionella, har hög kvalitet och genomtänkt teknologi.

Realistixxx – Som namnet antyder har vi här samlat alla våra realistiska dildon och masturbatorer från producenten Realistixxx, som levererar produkter, som liknar den äkta varan, och som är av hög kvalitet.

Rebel – I denna kategori hittar du dildon och pluggar av olika art. Du kan bl.a. också hitta dildon som kan fyllas med vätska och sedan sprutas ut, när du önskar det.

Rimba – Här hittar du ett jätteurval av det holländska märket Rimba’s produkter. Det är fräckt lingeri. Det finns något för både män och kvinnor – dock mest till kvinnor.

Rocks Off – Ett stort, varierat urval av Englands största producent av sexleksaker hittar du i denna kategori. Det är hög kvalitet, kula former och klara färger.

Red Corner – Gåvan till din partner – antingen du ger den till henne, eller du som kvinna själv tar den på for honom. Fräck, hot och sexigt lingeri är det.

Rianne S – Allt i sensuella och stiliga sexleksaker till den moderna kvinnan, som vet vad hon vill ha och inte kompromissar med funktionalitet och kvalitet.

Secura – Det handlar om att vara trygg och säker, när man har sex, antingen det är med sexleksaker eller med partner. Secura ger dig säkerhet med bl.a. en hög olika kondomer.

Sextreme – Kategorin för dig som gillar lite hardcore lek med klämmor och remmar med eller utan vikt och med eller utan strömimpulser – både till män och kvinnor.

Shunga – Vi är nu över i den erotiska och sensuella avdelningen med badsalt, massageljus, kroppspuder, älskogsolja och mycket mera till den romantiska kvällen med dämpad belysning och eggande dofter.

Svakom – Här kommer du att hitta produkter från det amerikanska märket, Svakom, som framställer produkter, som uppfyller de högsta säkerhetskraven som finns i Europa. Det är kvalitet, elegans och sexig kontakt.

Smile – Tar fram leendet. Inte så mycket på grund av utseendet, men mera på grund av njutningen produktern ger dig. Smile framställer vibratorer, dildon, pluggar och ett hav av andra produkter.

Sex & Mischief – Har du varit fräck, eller har du en partner, som har. Så hittar du här attiraljer till att straffa busfröet med och lite till. Gå själv på upptäcktsfärd.

Svenjoyment – Nya kläder till herren i huset? Svenjoyment designar herrunderkläder. Och de är inte tråkiga. Tvärtemot är de otrolig sexiga och fräcka. Det vill du gärna se honom i.

Swan – En grupp vibrerande silikonöverdragna konstverk i en snygg, skrikande färg och med buktiga former. Det är vibratorer med olika egenskaper. G-punkt, klitoris, vagina. Se själv urvalet av Swan-produkter.

Sqweel – Älskar du tunggymnastik på dina könsorgan, så innehåller denna kategori just precis de produkter, som med garanti kommer att bli dina favoriter för framtiden. Här hittar du nämligen mjuka, flitiga tungor.

Swede – De läckra krämer, oljor och massageljus, du hittar i denna del av shoppen är framställda i Sverige. Allt till ett erotiskt förspel. Ljus, massage och glidkrämen till senare.

Tantus – Tantus framställer produkter, som är anatomiskt korrekt utförda, så de träffar alle de punkter, där det bara är bäst. Tantus har själva utvecklat den unika silikonart som produkterna är gjorda av.

Tenga – Tenga är japanskt. De framställer onaniprodukter till män. Här hittar du onaniprodukter, du kan använda igen og igen, när lusten faller på, men du kan också hitta engångsprodukter.

Screaming O – Det ger nästan sig själv, att produkterna i denna avdelning är penisringar – men du hittar också några olika produkter till henne – alla produkter har en smart och överraskande finish.

Toy Joy – Här får du snygga produkter i skarpa färger med spännande utformanden och effekter. Strap on-dildon utan sele, som hon kan hålla med sin vagina, så han kan få en tur i anus.

YESforLOV – Detta är nog en av de mest exklusiva kategorierna inom sexleksaker och -tillbehör. Här finns läppstift med kylande eller värmande effekt. Här finns förförande dofter till män och kvinnor. Och mycket, mycket mer.

Vibe Therapy – Här hittar du sexleksaker till den moderna kvinnan, som vet vad hon vill ha. Det är hög kvalitet, funktonalitet, smart look och stimulerande vibrationer. Helt klart terapi till henne.

We Vibe – Ett av de populäraste sexbrands är We Vibe. De framställer vibratorer, och är speciellt kända för deras parvibratorer, som stimulerar bägge parter. We Vibe har vunnit atskilliga priser.

Voulez-Vous – Här inviteras du in i ett paradis av läckra produkter till ömsesidig välbefinnande. Här hittar du också presentaskar med läckra produkter till en du håller av och behöver.

You2Toys – Den mest allsidiga och en av de populärsate producenterna i sexleksaksbranschen. Här finns sexleksaker av varje art. Och allt är till priser, där alla kan delta.

ZADO – Du är nog inte i tvivel. ZADO förhandlar allt inom läder, harness, piskor, BDSM och rollspel – speciellt de rollspel som handlar om slavar och härskare. Läckra produkter av hög kvalitet.

Touche – I denna avdelning hittar du produkter, där man verkligen har tänkt på finishen och inpackningen. Touche’s vibratorer är nämligen packade som mascara, läppstift och annan kosmetik. Enkelt och diskret.

YES – Allt til intimhygienen och -vården i en lyxig och enkel design. Vackert emballage med läckra krämer, som kan användas både för att upprätthålla hygiejnen och som glidkräm.

Erbjudanden

Erbjudanden – Även om vi är Sveriges billigaste, betyder det inte, att du inte kan hitta produkter till ett ännu mera förmånligt pris hos oss. I denna kategori hittar du alla våra reavaror.

 

Sitemap Sexshop.dk

For at give dig et bedre overblik over, hvilke områder du kan finde sexlegetøj på Sexshop.dk, har vi samlet et overblik over alle vores kategorier. Så kan du nemt og hurtigt finde det, du leder efter, klik på linket, og så er du allerede godt startet.

sexlegetøj   - Forsiden handler om sexlegetøj og bruges som en navigationskanal, når du finder det, du leder efter.

kvinder

kvinder   - Find alt, hvad hjertet ønsker hos damer, når vi taler om sexlegetøj. Enten handler det om onani eller hvis du er pigen, der leder efter noget, der kan afhente din og din partners sexliv lidt.

vibrator   - Her finder du et stort udvalg af levende massageapparater, der kan tilfredsstille enhver kvinde. Alle behov er opfyldt, og der er vibratorer til både begyndere og de mere garvede vibratorbrugere.

klitoris Vibrator   - Vi har et stort udvalg af massageapparater med indbygget vibrator, som alle er designet til at stimulere klitoris. Clitoral vibratorer kommer i mange forskellige former, størrelser og farver.

G-punkt vibrator   - Her kan du finde din næste- eller første-massager, der stimulerer dit g-punkt med fantastiske levende bevægelser. Vibratorerne har en form, der gør dem ideelle til at opfylde g-punktet.

Kanin Vibrator   - I denne kategori finder du massører, der med vibrationer stimulerer både din vagina og din klitoris - og nogle af dem indbefatter endda dit g-punkt. Vælg mellem mange farver og former.

Magic Wand Vibrator   - Her finder du et bredt udvalg af magtfulde Magic Wand vibratorer, som er de mest kraftfulde vibratorer på markedet, og som kan bruges til både ømme muskler og seksuel stimulering.

Mini Vibrator   - Til ferie eller forretningsrejse eller bare til en weekend tur eller tur på byen, er det smart med en lille vibrator. I denne kategori kan du se vores udvalg af mini vibratorer.

Vibratoræg   - Vibrerende æg, der stimulerer dig, mens du styrker din bækkenbundsmuskel, kan du finde her. Nogle styres af fjernbetjeningen - trådløs eller kabelstyret - nogle styres af selve enheden og andre af en app.

dildo Vibrator   - Vælg blandt vores brede udvalg af populære dildo vibratorer. Her er levende massageapparater til enhver smag og tegnebog. Og du kan få det i din yndlingsfarve.

Finger Vibrator   - Som navnet antyder, er en fingervibrator en vibrator, du lægger på fingeren, som derefter kan vibrere Super Smart specielt til begyndere. Det er også i denne kategori, du kan finde fingerholdere med struktur.

Strap-On Vibrator   - Find en dildo, du kan spænde livet og give din partner - mand eller kvinde - en runde. Strap-on vibratorer er hule eller faste, med sele eller uden og i mange forskellige farver og former.

Realistisk Vibrator   - Det er i denne kategori, du burde se, hvis du leder efter en ægte-til-livet oplevelse - både til syne og for følelsen. Vibratorerne er formet som en penis og fås i forskellige hudfarver.

Butterfly Vibrator   - En sommerfugl for at spænde over maven. Det opsummerer og vibrerer på klitoris, så det er en fornøjelse. Der er også andre varianter end sommerfugle, og der er også stimulation til vagina.

legesæt   - Hvis du ikke er sikker på, hvad du vil have sex legetøj, hvorfor ikke vælge et helt sæt med flere varianter. Enten med forskellige dildoer eller en blandet til f.eks. BDSM.

Genopladelig Vibrator   - Hvis du ikke har problemer med at købe batterier, skal du udskifte dem og smide de gamle, vejen frem er genopladelige batterier. Oplad vibratoren og nyd vibrationer.

Lydløs vibrator   - Se her, hvis du har brug for en vibrator, der ikke snyder. Enten hvis du har tynde vægge til dit værelse eller lejlighed, eller hvis du er forstyrret af den kolde lyd.

Vandtæt Vibrator   - Vi har et bredt udvalg af vandtætte vibratorer, da de er utroligt populære. En vandtæt vibrator er 100% vandtæt og kan modstå at blive nedsænket i vand i modsætning til en stænkforsegling.

Dildo   - I denne kategori har vi samlet alle vores dildoer uanset størrelse, form, farve, materiale og brug. Her finder du dildoer, som også kan takke dine behov og ønsker.

Glas Dildo   - Dildon lavet af hærdet glas. De holder resten af ​​dit liv. De har stor vægt og stimulerer målrettet. De kan modstå opvarmning og afkøling. Vælg mellem mange former og farver.

Realistisk Dildo   - Dildo ligner den rigtige ting. De føler både og ser sandt ud til naturen. Nogle har også testikler, og nogle har sugekopper, så de kan holde sig til glatte overflader.

silikone Dildo   - Silikone er et af de bedste materialer, der er tilgængelige på markedet for at gøre dildoer væk. Den er blød og fleksibel, mens den stadig har den nødvendige styrke.

Strap-on Dildo   - Kan du forestille dig at skifte rolle med din partner en gang imellem, så hun er det givende parti, og han er vært. Så få dig et perfekt band med her eller uden sele.

G-punkt dildo   - En g-point dildo er designet med en lille eller lidt større strategisk korrekt placeret bøjning, så den passer perfekt til dit g-punkt. I denne kategori kan du vælge, hvilken der skal være din.

dobbelt Dildo   - Fuld tilfredshed   i begge huller. Denne kategori indeholder dildoer med dildo i begge ender, så du kan stimuleres anal og vaginalt på samme tid. Kan også bruges af to på én gang.

Jelly Dildo   - Dildos lavet af gelé er bløde og lækre og utrolig fleksible. Nogle af dem har en fast kerne for at opretholde en vis stabilitet. Jelly dildon er tilgængelig i mange forskellige former, størrelser og farver.

Sugekop dildo   - Hvis du kan lide at have gratis hænder, når du onanerer, er det her, hvor i denne kategori skal du jage. Disse dildoer har sugekopper, så de kan fastgøres til glatte overflader.

gigant Dildo   - Du vil have det lidt større end bare stor. Her finder du vores store udvalg af dildoer med en betydelig mængde   størrelse. Giant dildo til dig, som vil blive fyldt helt og kæmpe dildo til fisting.

Oppustelig Dildo   - Oppustelige dildoer kan pumpes langsomt og sikkert til den størrelse, du finder komfortabel. De er oppustet med en lille pumpe, og de har alle sikkerhedsventiler, så det er let at frigive luften igen.

latex Dildo   - I denne kategori finder du skinnende, skinnende dildoer lavet af latex. Der er oppustelige, der er nogle med indbygget vibrator, og der er stropper med eller uden sele.

stål Dildo   - Dildoer af stål er utrolig holdbare, og du har en dildo til livet, hvis du får en. Stålpedaler kan opvarmes og afkøles til den temperatur, du finder mest behagelige.

Anal legetøj   - Vi har samlet alle de sexlegetøj vi har til anal stimulation af kvinder i denne kategori. Så hvis du leder efter noget, der stimulerer dig i anusen, så skal du se.

anal plug   - En anal plug, også kaldet en butt plug, er et godt valg, hvis du vil blive stimuleret anal. Vi har samlet vores store udvalg her, og der er mange at vælge imellem.

Anal Vibrator   - Gode vibrationer til underlivet. Det er en helt ny måde at få stimuleret på - især hvis du aldrig har prøvet anal stimulation før. Er du lidt erfaren, så tag det næste skridt og prøv en anal vibrator.

Anal Dildo   - Her kan du se vores brede udvalg indenfor analdildon. De kommer i mange størrelser og mange former og også i mange farver, så der skal nok være en, der passer dig.

Anal Beads   - Denne kategori er nok det bedste sted at starte, hvis du går og overvejer at spille med anal stimulation. Kuglerne er nemme at bruge, og du kan træne roligt i dit eget tempo.

Anal rengøring   - Mange mennesker, der gerne vil komme i gang med anal sex, er nervøse for, om de er ordentligt rene. Bekymringer udnytter ikke en god oplevelse, så find løsningen i denne kategori.

Anal Creme & Spray   - Hvis du eksperimenterer med anal stimulation og penetration, kan det være en god ide at se i denne kategori. Her er slankekræmer, afslappende cremer, hygiejneprayer og meget mere.

Opustelig Buttplug   - Her finder du stumper, der kan pumpes op til store størrelser. Derefter kan du træne dig selv for at kunne tage mere og mere. Se vores store udvalg af oppustelige stødpropper.

lingeri   - Nice, sexet, frækt og feminint - du finder alt her. I denne kategori er der kostumer, undertøj og natbeklædning til store og små. Det er også her, at du finder smukt udstyr til at dekorere din krop med.

BH og bh-sæt   - I denne kategori kan du finde dit næste sæt undertøj - hvis det skulle være frækt med åbne bras og bundløse trusser eller feminine med blonder og flæser eller begge dele.

organer   - At invitere din partner hjem eller at bære under tøjet, når du går til byen, så du er fræk og klar til senere om aftenen. Find din nye krop her.

Frække nederdele   - Leder du efter et frækt nederdel for at overraske din partner med? Du finder dette med en garanti i denne kategori, som indeholder et bredt udvalg af stilfulde, sexede nederdele.

Naughty nightwear   - Find den rigtige natbeklædning til den romantiske aften med erotiske oplevelser. Nattøj er ikke af den dækkende slags, så forvent ikke, at din partner tillader dig at sove i et af disse tøj.

krop smykker   - Alt fra sexede handsker til smukke halskæder, brystvorte smykker og intime klistermærker findes her. Der er noget for alle, så du kan finde noget for dig selv og din partner med en garanti.

kostumer   - Slår du på rollespil, kostume og kostumer? Her finder du alt fra skoleuniformer til slave dragter, sygeplejerske dragter og store uniformer. Hvad tænder du og din partner? Find det her!

Plus Størrelse   - Hvis du har forførende runde former, men mangler den rigtige undertøj til at fremhæve dem med, så i denne kategori med en bred vifte af sexet undertøj til frodige kvinder, bør du se.

parykker   - Forny dit udseende med nyt hår. I denne kategori finder du parykker, der kan give dig et helt nyt udseende. Ny frisyre til næste fest? Se vores store udvalg af parykker.

Strømpebukser og hovedholder   - Hvis du vil være super cool, vil du passere strømper og hovedholdere. Det er bare så super-sexet. Her finder du også strømpebukser, strømpebukser og dragter.

trusser   - Hipster, g-strings, tangas, bikini bukser, hot bukser. Bundløse, med blonder og snore, gennemsigtige, med eller uden top til. Vi har samlet alt i denne kategori, og der er mange at vælge imellem.

Bundløse trusser   - Vil du være rigtig uhyggelig i aften? Vi har de bundløse trusser, som rammer din lotusblomst på den smukkeste måde, som din partner med garanti vil sætte pris på.

Stilettos & Støvler   - Høje hæle - lange støvler eller chic sko. Se vores udvalg i denne kategori. Det perfekte tilbehør til din frække nederdel, catsuit eller bare til dit almindelige tøj.

Plussize kostumer   - Pleje bikini eller skoleuniform eller en tredje kostume, kan findes i denne kategori. Vi har et stort udvalg af kostumer, som du kan bringe til din nydelse for dig og din partner.

Erotiske kostumer   - nyder du og din partner rollespil og har brug for den rigtige dragt? Her i denne kategori finder du leopard kostumer, julekostet eller kostume til at spille sømand og non.

Sexdragter   - Find din næste sexede kostume blandt bellydancer outfit, catchy dragter og sæde for den frække flydende, som skal betjene sin passager. Her finder du et stort udvalg af sexede kostumer.

Øjenvipper   - Gør din udstråling endnu friskere eller smukkere med et par kunstige øjenvipper. Du kan finde dem i alle slags farver, længder og former i denne spændende kategori.

Almindeligt Cream   - Til massage eller til ekstra fornøjelse - vaginal eller anal - det skal glide fløde. Vi til alle slags - vandbaseret, silikonebaseret, med eller uden smag, køling eller opvarmning. Vælg her.

Vandbaseret glidende creme   - Allround glidercreme - også til sexlegetøj fremstillet af silikone. I denne kategori finder du vores store udvalg af vandbaserede dias med og uden smag og med og uden duft.

Silicone Glide Creme   - I denne kategori kan du vælge mellem vores brede udvalg af silikonebaserede slipkrem. Glidende creme på siliconebasis er ekstra tør, da den har lang glidevirkning og ikke absorberes af huden.

Anal Glide Creme   - Det er vigtigt at bruge anal glide, når man eksperimenterer med analsex og anal stimulation. Derfor har vi samlet nogle glidekremer, som er specielt udviklet til brug i sådanne aktiviteter.

sæt   - Nogle gange kan det kun være for svært at vælge kun en glidende fløde eller massageolie. Derfor kan du finde sæt med flere i dette, så du kan variere dine oplevelser.

Glidende creme med smag   - Her finder du et stort udvalg af dias med smag. Det forbedrer oplevelsen af ​​oralsex, når det smager vidunderligt af f.eks. jordbær, når du slikker ham eller hende efter smøring.

Kølende glidecreme   - Med vores kølige glidende cremer kan du få en endnu mere irriterende oplevelse end med almindelig glidende creme. Du bliver mere følsom, og glidende creme giver en anden prikkemodning.

Varmende glidecreme   - Ligesom med køleglidende creme giver opvarmning af glidende creme en helt anden oplevelse end du plejer med almindelig glidekreme. Du vil virkelig kunne se, at temperaturen stiger til trussel.

Økologisk glide Cream   - Tænker du på miljøet, selv når det handler om erotiske aktiviteter, så er det i denne kategori med vores organiske dias, du skal søge efter din næste glidende creme.

tilbehør   - I denne kategori finder du alt, hvad du ikke kan finde andre steder - alt det forbedrer oplevelsen og gør dit sexlegetøj til det maksimale. Batterier, opladere, hårfjerningsmidler, rengøringsprodukter mv.

tamponer   - Her har vi samlet tamponer, som du ikke finder i dagligvarebutikkerne. Disse er tamponer, som er egnede, hvis du vil dyrke sport, gå til spa eller for eksempel. Gør sex, selvom du har din periode.

Cremer og salver   - Find den creme eller salve der giver dit sexliv en ekstra fan. I denne kategori kan du se vores store udvalg af intime cremer, stimulerende og vækkende cremer, kropsfarve, kropspulver etc.

Hair Removal   - Alt hvad du behøver, når du fjerner hår. Fra barberskum og skum- og barberskabel til trimmere og barbermaskiner. Derefter kan du fjerne hår uden efterfølgende ulejlighed og ubehag.

batterier   - Hvis du mangler strøm til dit sexlegetøj, så kig i kategorien her. Her har vi samlet et stort udvalg af forskellige batterier til forskellige sexlegetøj og opladere.

rengøring   - Efter brug skal sexlegetøjet rengøres. Ved et par gange kan du gøre det med en mild sæbe, men hvis du vil være sikker, få dig et middel, der er specielt udviklet til det.

Bedre Sex   - Sensuelle produkter, der hjælper med at give dig det perfekte sexliv, har vi samlet i denne kategori. Disse er eksklusive produkter, såsom kropsstole, massageolier, massagelys og alt andet.

Massage Oil   - Du kan finde lækre olier til at massere din partner med eller for at få dig masseret her. Det er også her du kan finde badesalte, kærlighed olier og massage stearinlys og body pads.

bækkenbundskugler   - Kærlighedskugler, smartballs eller bækkenbundskugler. De har alle samme virkning. De styrker dine bækkenbundsmuskler og giver dig et bedre sexliv. Her finder du almindelige, levende og mange andre slags.

Massage Candles   - Når romantikken skal blomstre, er den bedst udført i lyset af levende lys. Lys et lys og brug den smeltede voks til at massere hinanden. Vi har her samlet et bredt udvalg af kvalitetsmassage stearinlys.

Bedre orgasmer   - Du kan gøre dine orgasmer mere intense ved at bruge nogle af de produkter, du finder i denne kategori. Her er stimulerende geler og opvarmning eller afkøling af intime bolde etc.

Intimbarbering   - Intim barbering kan være en ubehagelig ting med røde knopper, irriteret hud og indgroet hår. Undgå eller begrænse dette ved hjælp af de produkter, du kan finde i denne kategori.

favoritter   - Alle nyhederne, alle vores testvindere og alle de produkter, som kunderne vælger mest, og så vores mange gode tilbud kan findes i denne kategori, hvilket absolut er værd at se.

Nyheder   - Alt nyt på markedet. Så hvis du vil have kvalitet og noget helt nyt, så i denne kategori skal du passe på dit næste sexlegetøj.

testvinder   - Vi har samlet nogle produkter, som på én gang har modtaget en eller flere priser i forskellige tests i aviser, på websider eller på fjernsyn. Her er du garanteret kvalitet.

Bestsellere   - Her er det de kunder, der har valgt. Det er alle de produkter, der sælger bedst. Et godt sted at shoppe, hvis du er usikker på hvad der er godt.

Tilbud   - Leder du efter et godt og billigt køb? Vi har samlet alle vores tilbud. Og selvom vi allerede er Sveriges billigste sexbutik, er der stadig noget at downloade.

Guides   - Her finder du råd og vejledning til mange problemer. For eksempel hvordan man vælger en god dildo Sådan kommer du i gang med anal sex, eller hvordan du rengør din vibrator.

mænd

mænd   - I denne kategori kan du finde sexlegetøj til mænd. Du finder kvalitetsprodukter til onani, men du vil også finde produkter, du kan nyde med din partner, som f.eks penisforlængere eller penisringe.

Onani Produkter   - Du behøver ikke at være single for at onanere, og du skal heller ikke slå sig til højre. Se alle vores onani produkter i denne kategori, og find din drøm "partner".

Fleshlight   - Her finder du et stort udvalg af de populære onaniere, som giver den realistiske følelse, og hvor nogle af dem er trofaste kopier af de berømte pornostjerners kønorganer, anus eller mund.

Tenga   - Mærket, som er en af ​​de mest populære onani-produkter i verden, har vi samlet i denne kategori. Der er her disponible produkter, men også produkter, der forventes at blive brugt igen og igen.

Tilslut æggene   - Tenga har nu produceret så mange varianter af deres berømte ægmasturbator, at vi har valgt at samle dem i en og samme gruppe, så du nemt kan opretholde oversigten.

penis Vibrator   - Vibratorer til mænd. Hvis du ikke kan gå frem og tilbage på enten en masturbator eller med din hånd, skal du vælge en af ​​disse vibratorer, som vil gøre alt for dig.

vaginaer   - Det bedste er trods alt, når masturbatoren ligner den rigtige ting, så du kan virkelig fantasere. Find din nye vagina her i denne kategori. Aldrig mere "Jeg har hovedpine!"

Onani Handjobs   - Her finder du udskiftningen til din højre hånd. Her er et hav af forskellige onanere med en række forskellige strukturer, så du kan finde udskiftningen, hvilket giver dig den bedste oplevelse.

Sex dukker   - Se vores kæmpe udvalg af dukker og torso mv., Som du kan få lov til at bruge som du vil. Der er store bykvinder, der knæler til dig eller mænd med spiky penis mv.

Lolita Dukker   - En billig måde at tilfredsstille selv. Nogle af dukkerne i denne kategori er efterligninger af berømte pornostjerner, eller du kan vælge en fræk og frodig byby "dame".

Anal legetøj   - I denne kategori kan du se Sveriges største udvalg af anal sexlegetøj til mænd. Her finder du både den nybegynder, den mere praktiserede og den fuldt erfarne i analsex.

Prostatastimulator   - Stik med eller uden vibrationer, der har en form, så den rammer og stimulerer prostata. Hvis du ikke har forsøgt at få en prostata orgasme, så har du noget at drage fordel af.

butt stik   - En stor samling analpropper findes i denne kategori. Stor som lille, tyk som tynd. Der er oppustelige, der er nogle med vibrator, og der er sæt med flere stik monteret.

anal dildo   - Vi har et stort udvalg indenfor analdildon. Vi har samlet dem i denne kategori, så du kan bevare oversigten og vælge den særlige dildo du kan lide.

Analvibratorer   - Plug og dildoer med stimulerende vibrationer til din anus og lyske også til din perineum og din prostata. Få dine behov opfyldt i denne kategori af anal vibratorer.

Anal kæder   - Et godt sted at starte, hvis du er en nybegynder i anal sex, er i denne kategori, som indeholder de berømte og populære kæder eller perler, som de også kaldes.

Anal rengøring   - Kan du dyrke analsex eller vil du gøre det? Og er du nervøs, at din anus ikke er helt ren og hygiejnisk, så se vores store udvalg af brusere, intime brusere og analbrusere.

Oppustelig Dildo   - I denne kategori finder du vores alsidige udvalg af oppustelige stik. Her kan du bestemme størrelsen selv og øge det hele i dit eget tempo.

cock Rings   - Penisringe gavner både dig og din partner. Vi har penisringe i alle slags mønstre og størrelser. Nogle med vibratorer, nogle med clitoral stimulator og nogle med flere ringe.

Med Vibrator   - Her finder du vores store udvalg af vibrerende penisringe. Vælg mellem sjove tegn, som flodheste, elefanter og aber, helt runde og regelmæssige eller med knuder eller pigge.

Uden Vibrator   - Er du bange for at du ikke kan klare vibrationer, så vælg en penisring uden. I vores store udvalg finder du nemt en, som kan tilfredsstille dine og din partners behov.

penis Harness   - Klar til sjov? Du vil være hos en eller flere af vores seler og seler. Til hele kroppen eller bare til penis. Her er kæder og stropper og kyskhedsbælter mv.

Ball Stretcher   - Se her, hvis du skal forbedre din erektion. Der er en række forskellige Ball Stretches / Penis ringe. Ansøgningsmulighederne er mange, og det samme er farver og design.

Større Penis   - Paradiset for dem, der ønsker at øge din penis størrelse og måske udføre mere på deres hjemfront. Der er begge produkter, der giver en øjeblikkelig virkning, og nogle der giver en varig   effekt på lang sigt.

Penis udvidelser   - Det er i denne kategori, du skal se, hvis du vil have en varig   Forøg din penislængde. Penisforlængere trækker blot vævet i din penis i længere tid over en længere periode.

penis pumpe   - En penispumpe gør din penis tykkere, længere, hårdere og mere følsom over for berøring. Det giver dig en intens oplevelse, men penisforøgelsen er ikke vedvarende. Se vores store udvalg.

penis Case   - I denne kategori har vi samlet alle vores penis tasker og ærmer. Der er mange former og farver, men det er almindeligt for dem alle, at de gør din penis større.

Almindeligt Cream   - Vi har et stort udvalg af dias. Vandbaserede, silikonebaserede, analcremer, opvarmning, afkøling. Vi har alle samlet dem i denne kategori. Det er også her du finder massageolie og cremer.

Vandbaseret glidende creme   - Leder du efter en glidende creme, der kan bruges hele vejen rundt til alt og på alle materialer, så er det helt klart en vandbaseret glidende creme, du bør få fat i.

Silikonbaseret smøremiddel   - Silikonbaseret glidende creme har større glidevirkning end vandbaseret, så de er i brug og absorberes ikke af huden. Find din favorit i silikone baseret glidende creme her.

Anal Glide Creme   - Eksperimenterer du med anal stimulation og penetration, så er en anal glidecreme et must, for at det kan være en god oplevelse. Her i denne kategori finder du alle vores anal cremer.

Opvarmning glidende creme   - Du får en ekstra irriterende og spændende oplevelse, når du bruger en varmekrem. Der er nogle forskellige opvarmning cremer. Se vores udvalg i denne kategori.

sæt   - Er det svært at vælge kun en massageolie eller glidende creme? Eller vil du købe den perfekte forkælelsespakke til din partner, så se i denne kategori, hvor vi har samlet vores sæt massageolier og dias.

Massage Oil & Creams   - Her finder du alt, der kan gøre din og din partners aften en aften i hele kropsmassage skiltet. Her er massageolier og stearinlys. Den er tilgængelig med og uden duft og smag.

Cooling Glide   - Køleglidende creme - ligesom opvarmning glidende creme - er en helt fantastisk og anderledes oplevelse end du ville med almindelig glidende creme. I denne kategori kan du tjekke vores sortiment med køleglidende creme.

kondomer   - Vi har et stort udvalg af kondomer. Vi har samlet dem i denne kategori, som er opdelt i nogle mindre kategorier, så det bliver lettere for dig at opretholde oversigten.

Den klassiske   - Som navnet siger, i denne kategori har vi samlet almindelige kondomer. Kondomer, der sikrer sikker sex, som er lette at bære i din taske / lomme, og som normalt er de billigste kondomer.

The Special   - De kondomer, vi har samlet for dig her, er kondomer med meget forskellige egenskaber, som almindelige kondomer ikke besidder. For eksempel farverige kondomer, opvarmning af kondomer eller fantastiske kondomer.

Ekstra Kraftig & Anal   - Elsker du køligt sex, så få nogle ekstra stærke kondomer, der kan gøre det meste. Se vores udvalg i denne kategori.

Farve og aroma   - Skal der være farver på drengen, så er du kommet til den rigtige kategori, som er fyldt med farverige kondomer. Det er også her du finder kondomer med god smag.

Kondommix   - Når der er så mange forskellige slags kondomer, hvorfor bruge den samme slags hver gang. Forny oplevelsen med en lille variation. Her finder du pakker, der indeholder flere forskellige typer kondomer.

Knuder og riller   - Find din favorit blandt stimulerende kondomer med riller og knuder. Vælg den eneste rigtige, eller vælg en pakke med flere forskellige kondomer, så du kan prøve din vej til den rigtige.

Endurance & Potency   - Kondomer med ledsagende eller indbyggede penisringe eller med lokalbedøvelsescoating gør du længere. Find din - eller din partner - favorit her i denne kategori.

XXL kondomer   - kondomet skal passe Derfor har vi i denne kategori samlet alle vores kondomer med ekstra stor størrelse, hvis du tilhører blandt de lidt større end gennemsnittet.

Organiske kondomer   - Hvis du tænker på miljøet, er det en god idé at vælge organiske kondomer. Vi har et godt udvalg af organiske kondomer, selv med smag.

Kondomer med knopper   - Hvis du vil få lidt ekstra og også irritere din partner lidt, så vælg kondomer med knopper. Vi har samlet dem i denne kategori.

Helmetcamera   - Her finder du alt hvad du behøver for at beskytte og pleje dine sexlegetøj og dit sexliv. Her finder du alt fra batterier til sædet, du ikke kan undgå, hvis du skal gå ud og hente.

Forsink Spray And Creams   - Vi har samlet alle cremer og sprayer, du måtte have brug for i forbindelse med dit sexliv. Disse er cremer og sprøjter, der kan forsinke afgangen af ​​korn og plejekræmer.

Intimbarbering   - Gør intimt barbering et spil og en behagelig oplevelse med vores mange hjælpemidler, som du finder her. Vi har trimmere og barbermaskiner, og du finder også barberkrem og efter barberingskremmer.

Parfume og attraktive   - Hokus, pokus, spray og du lugter helt uimodståelig. Se her for at finde duften, der får dig til at fange den rigtige partner eller tænde gnisten i den partner du allerede har.

rengøring   - Der er ingen gulvmopper og støvsugere eller parabolkasser, du finder her. Men du behøver ikke rengøring, hvis du bruger sexlegetøj. Se her for at finde et produkt, der gør det nemt.

batterier   - Bliv aldrig uden strøm. Køb snarere en ekstra pakke batterier, så du er sikker på, at favoritleget ikke stopper. Se vores store udvalg af batterier i denne kategori.

Undertøj til mænd   - Hvem siger lingeri er kun til kvinder? På Sexshop.dk har vi samlet alle vores sexede undertøj til mænd i denne kategori, der omfatter både toppe, undertøj og jockstraps.

Toppe   - I denne kategori kan du finde din næste sexet top eller T-shirt. Hvis der skal være en gennemsigtig nettop eller en sort fræk latexdragt eller noget helt tredje, skal du selv bestemme.

undertøj   - Her går du på en shoppingtur, hvis du skal have et par nye, sexede bukser, g-streng eller trusser. Vi har et stort udvalg. Der er fræk, sexet og sjovt.

Jockstrap   - Jockstraps er utroligt populære. De giver din partner fri visning   af dine skinker, og du fremhæver dine ædle dele, samtidig med at du har stor bevægelsesfrihed i dem. Se udvælgelsen her.

Lav din egen dildo   - Giv din partner den perfekte gave: En trofast kopi af din penis. Du finder alt hvad du behøver i denne kategori, og der er et stort udvalg at vælge imellem.

favoritter   - Her finder du de produkter, der sælger bedst i øjeblikket, de produkter, der har vundet priser, nyheder og tilbud - i korte favoritter. Enten kunderne eller medierne eller vores.

Bestsellere   - Din og vores øvrige kunders mest udvalgte produkter. Blot de produkter, der sælger bedst. Indholdet i denne kategori varierer konstant, da der altid er nye favoritter.

testvinder   - Ligesom alle andre produkter testes også sexlegetøj. Produkterne du finder i denne kategori er vindere af sådanne tests. Så her er du sikker på at vælge kvalitet og funktionalitet.

Nyheder   - Der er altid nye produkter i sexlegetøj - heldigvis. Det betyder, at sexlegetøjet bliver bedre og bedre, fordi konkurrencen bliver større og større. Her finder du den nyeste nye.

Tilbud   - Tag en prisjagt fra lænestolen eller sengen. Ingen grund til at være i kø sammen med en million andre mennesker. Vi har samlet alle vores tilbud til mænd i denne kategori.

Vejledning s   - Har du spørgsmål om hvordan du bruger en penisring eller hvordan du vælger den rigtige kondom? Det har også mange andre. Derfor har vi samlet en række guider her med svar på de fleste ting.

par

par   - Der er ikke noget som sexlegetøj, der kan gøre parforholdet og sexlivet endnu mere interessant. Derfor har vi samlet alle vores sexlegetøj, der er designet til par i denne kategori. Og det er ikke små ting.

Sexlegetøj til par   - I kategorien Sexlegetøj til par kan du finde sexlegetøj både dig og din partner kan drage fordel af. Enten på samme tid - f.eks. under samleje - eller når du bruger det på hinanden skiftevis.

Fjernstyret sexlegetøj   - Der er flere og flere i denne kategori - heldigvis. Fordi det er irriterende og spændende at forlade ledelsen til deres partner. Og du kan med fjernstyrede sexlegetøj.

Trådløse Sexlegetøj   - Med trådløse sexlegetøj er det endnu nemmere at overdrage kontrol til partneren, fordi du ikke behøver at tænke på en ledelse. Her finder du også sexlegetøj, som kan styres via en app.

Parvibratorer - Et håndplukket udvalg af vibratorer til dig og din partner, som du kan nyde i dit sexliv og parforhold, er hvad du kan finde i denne kategori. 

Anal rengøring - Når underholdningen er på anal sex, er det vigtigt at føle, at hygiejnen er øverst. Så hvis du vil være sikker på at du er helt ren, så er det i denne kategori, du skal jage. 

Par penis ringe - Hvis du bruger penis ring, når du er sammen med din partner, vil du altid få noget ud af begge. Men i denne kategori finder du penisringe, som også stimulerer klitoris. 

Forspil - Medmindre det bare er at tage trykket og spændingen, hvor en quickie er okay, er det bedst med en forspil. Her kan du finde alt inden for sexspil, massageolier og meget mere. 

Bedre opførelse - du ved det helt sikkert: En penisring giver fyldigere og længere erektion. Kort sagt, bedre erektion. Vi har her samlet et bredt udvalg af penis ringe. 

Anal - Her har vi samlet alt nødvendigt, når vi eksperimenterer med analsex og anal stimulation. Stik, dildoer, vibratorer, kæder og meget meget mere. 

Anal Beginners Par - Har du ikke meget - eller måske slet ingen - oplevelse med anal stimulation, så rolig ikke. I denne kategori får du al den hjælp, du har brug for for at komme i gang. 

Analplugg - En anal plug er en "kort" dildo med "stop" i slutningen, så det går ikke for højt. Hvis du eksperimenterer med analsex, så er en anal plug et must. Vi har samlet vores udvalg her. 

Analdildon - Få stimuleret med en af ​​vores mange forskellige analildoner. Eller stimulere din partner med en. Her kan du nemt finde en der passer til dine behov. 

Analysatorer - Vi har et stort udvalg af anal vibratorer. Her er stik og her er dildoer. Her er stimuleringen af ​​prostata. Og du kan vælge mellem et hav af former og farver. 

Ankelkæder - Her i denne kategori finder du vores store udvalg af analkæder, som giver yderst stor nydelse. Her finder du både begyndere, praktikere og dem, der er fuldt erfarne. 

Prostata Sexlegetøj - kategorien hvor du finder alt for at forkæle sin prostata. Dildo med eller uden vibrator, med eller uden stimulation af perineum og meget, meget mere. 

Anal Rengøring - Ønsker du at være helt sikker på at du er 100% ren, før du praktiserer anal sex, så i denne kategori kan du finde det rigtige bad eller brusehoved. 

Anal Creme and Spray - Er du lidt nervøs, fordi det skulle gøre ondt, når du skal tilbede analsex, så kan du i denne kategori f.eks. Find afslappende cremer til både ham og hende. 

Slide creme - Find den glidende creme, der passer til dit sexlegetøj og dine behov. Her er der vand eller silicone baseret, køling eller opvarmning og også glidende cremer til anal play. 

Vandbaseret glidende creme - Slide creme, der passer til alt. Hvis du er usikker på hvilken glidende creme du kan bruge til dit sexlegetøj, kan du være sikker på at vælge en af ​​disse. 

Cooling Glide Cream - For lidt ekstra fornøjelse kan du prøve et af vores køleslides, som du finder i denne kategori. Det giver en vild følelse i hele kroppen. 

Anal Slide Cream - I denne kategori finder du glidende cremer, som er specielt udviklet til brug i anal stimulation og penetration. Nogle af dem har fantastiske eller afslappende effekter. 

Opvarmende glidende creme - Prøv en af ​​disse slankekure. En opvarmning creme giver en opvarmning, speckling og irriterende følelse for hende og til ham. For dit sexliv til nye højder. 

Silicone Glide Cream - Den mest smørende og blide glidende creme kan du finde. Giver altid god glideevne - kun med et lille klik. Men brug det aldrig på sexlegetøj fremstillet af silikone. 

Set - Ikke sikker på hvad du skal vælge? Det kan forstå. Derfor har vi samlet nogle sæt i denne kategori, så du kan købe flere forskellige glidekremer eller massageolier samlet i en enkelt pakke. 

Humor - Mangler du nutiden til et bachelorette parti eller noget for at opdatere din og din partners forspil. Alt fra stearinlys lyser til vækkeuret med orgasmemalm og frække forklæder til alle mulige sexspil. Værd at se! 

Sex Games - Elsk dit partnerspil og vil hellere spil end at have sex. Så tag et kig i denne kategori, som er vrimler med frække spil mere eller mindre afledt af et "rigtigt" spil. 

Sex møbler - I kategorien Sex møbler finder du hjælpemidler til at gøre dit sexliv endnu mere truende, end det allerede er. Her finder du puder og gynger, lagner og dyner og meget mere. 

Placering puder - Find en pude, der kan gøre det behageligt for dig og give det den rigtige højde, når det er at dyrke varmt sex. De er tilgængelige i alle mulige højder, former og farver. 

Sex i badet - Der er ingen lov, der forbyder seks andre steder end i dobbeltsengen. Så hop i badet og få en ekstra våd oplevelse med et af disse populære sexlegetøj. 

Sexsvingninger - Hvis du aldrig har prøvet sex eller elskede swing før, så har du noget at gøre, og du bør ikke vente med at forkæle den fornøjelse. Se vores store udvalg af sexsvingninger. 

Stripper barer - En erotisk dans foran din partner, hvor nogle tøj kan glide af til forførende musik. Prøv en strip bar, og udfør pole dance, og se professionelle. 

Sheets - Hvis du kan smøre hinanden i olie og give hinanden fuld kropsmassage, kan det være en god ide at bruge et af disse plader, som olien ikke bider på. 

Massageolie - Når det virkelig skal charmeres, og romantikken er i højsædet, er massage et must. I denne kategori finder du alt, hvad hjertet kan anmode om for denne sensuelle aktivitet. 

Bedre Sex - Denne kategori er svært at komme forbi, fordi hvem ikke vil have et bedre sexliv. Her finder du f.eks. massage olier og lys. 

Massageolie - Alt i massageolier kan findes i denne kategori. Duftende og / eller velsmagende. Sæt med flere olier samlet i en pakke, så du behøver ikke vælge og meget mere. 

Massage stearinlys - De lækre lys lys er kommet mere og mere, forståeligt nok. Det er vokslys, der smelter og bliver til den mest lækre massageolie. Se vores store udvalg her. 

Favoritter - En god kategori at undersøge i, hvis du er lidt usikker på, hvad du vil berige dit sexliv med. Her er vores bestsælgere, testvindere, nyheder og tilbud. 

Bestsellers - Her i denne kategori finder du produkterne inden for sexlegetøj til par, som andre par køber. Med andre ord, de produkter, vi sælger mest fra.   

Test vindere -   

Nyheder - Hvis du vil have det nyeste på markedet, er det den kategori du skal klikke på. Fordi her opdateres vi hele tiden, så du kan finde de hotteste nyheder. 

Tilbud - Selv om vi er Sveriges billigste, kan du stadig finde nogle fantastiske tilbud, der er endnu billigere. Find produkter med op til 75% af rabatprisen. 

Fetish

Fetish - Bondage, lak, læder og latex, masker, piske og specielle kostumer kan findes i denne kategori. De fleste af os har en fetish. Hvad er din? 

Fetish Sex Toys - Vi har et fantastisk og omfattende udvalg af alt du kan forestille dig i fetish sexlegetøj. Fra Strap ons til kyskhed legetøj og elektro sexlegetøj. 

Strap On - Rem på dildoer, og så videre. Her finder du utroligt mange forskellige udgaver af sele og trusser til at montere dildoer i. Du vil selvfølgelig også finde passende dildoer. 

Elektrosex Legetøj - Når du vil gå videre med dit sexliv og eksperimentere med andre former for stimulation, så kig forbi her, hvor du finder alt inden for sexlegetøj, der giver små chok. 

Great Dildon - Kan det ikke være stort nok, og hvis du og / eller din partner vil være helt udfyldt, så er dette den rigtige kategori for dig. Her er dildoerne ikke kun store, de er gigantiske. 

Penis plug - kategorien for det hårde! Penispropper bruges til at indsætte i mæslingenes urinrør og stimulere nerverne omkring urinrøret. De er tilgængelige i mange forskellige udgaver. 

Vaginale pumper - Hvis du drømmer om en hævelse, overbærende og ekstremt følsom vagina, så kan du finde en pumpe, som kan opfylde drømmen for dig. 

Brystpumper - Kan du lide følelsen af, at dine erogene punkter er endnu mere følsomme end de allerede er, så søg efter nogle sugekopper eller brystpumper i denne kategori. 

Oppustelig Dildo - Med en oppustelig dildo kan du selv bestemme hvor meget og i hvilket tempo du vil blive udfyldt. Se vores store udvalg af oppustelige dildoer. 

Kylling Sex Legetøj - Slips ham eller hende med en af ​​de mange forskellige produkter, vi har samlet her. Der er både kyskhedsbælter til mænd og kvinder, men alle er velegnede til BDSM. 

Bondage - Virkelig mange mennesker har fundet stor glæde og intimitet i trældom. Hvis du er træt af at bære slips, tørklæder og tøj snore, se forbi vores store udvalg her. 

Bondage Set - Med et bondage sæt kan du straks starte med BDSM uden nødvendigvis at få mere. Sættet indeholder forskellige, så det er op til dig at vælge. 

Manchetter og håndjern - Når det kommer til fastsættelse, er mulighederne mange. Vi har et bredt udvalg af håndjern, manchetter, strimler og stropper og en blanding af alt. 

Halskæde - At have en halskæde på eller se sin partner med en halskæde kan være meget spændende. Vi har bløde, feminine halskæder, halskæder med nitter, halskæder med ringe. Se selv! 

Gags - Så det er fred og ro - bortset fra lidt grunting og stønnende støj. Se vores store udvalg af gags, lige fra den sædvanlige runde til den ene, der holder munden åben til fri brug. 

Bondageerep og tape - Du kan selvfølgelig bruge bånd, bælter og tørklæder fra skabet til at binde og rette hinanden, men det vil være lidt sjovere med professionelt udstyr. 

Øjenvipper - Sluk visionen og styr de andre sanser. Vælg en fræk blindfold, der opfylder dine behov blandt vores mange blindfolds. Gå udforske i denne kategori, før synet bliver sløret. 

Fetish tøj - Lak og læder og latex. Korsager, sele, strømpebukser, undertøj, handsker, nederdele og så videre, og så videre. Uden ideer? Tag en tur forbi denne kategori. 

Masker - I denne kategori finder du vores kæmpe udvalg af masker. Der er elegante masker - som for karneval - og der er masker med åbninger og masker, der er helt lukket. 

Til mænd - Chubby trusser / trusser med huller til penis eller seler eller noget andet lækkert, kan du forestille dig at se på eller se din partner. Vælg selv! 

Kostumer - elsker du at udføre rollespil, når det er tid til voksenalderen? Så tøjet skal også være rigtigt. En stuepige i uniform stikker nu bedre til fantasien. 

Kroppe - Her finder du alt i organer. Stram latexbodies, der accentuerer din figur. Mange af dem kan bæres under dit normale tøj og først synliggøres ved sengetid. 

Harness - Harness er tøj - seler. De kan bruges som et beklædningsgenstand - både for ham og hende, men de kan også bruges til at fastgøre en rem på dildo. 

Corsager - Det er så vanvittigt med corsage. Det giver dig den karakteristiske kvindelige timeglasfigur, som alle mænd tændes på. Find en god corsage blandt vores store udvalg. 

Strømpebukser og strømpebukser - Find et par lækre, skinnende strømper, der passer til dit outfit i denne kategori, som viser vores store sortiment af strømper og strømpebukser. 

Catsuits & Bukser - I denne kategori finder du alt i lange bukser, korte bukser og kattebukser i lækkert tætsiddende latex. Hvis du kan lide latex, gå ikke glip af denne kategori. 

G-streng og trusser - Til mænd og kvinder. Af latex og med kæder og åbninger. Med dildo - både udvendigt og indvendigt. Og nogle med indbygget vibration. Se vores store udvalg her. 

Nederdele - Her finder du vores store udvalg af latex og lakker. De er lækre, de er sexede og de er super-stilfulde. Mange forskellige designs og farver. 

Støvler - Støvler eller sko er nogle gange, hvad der sætter mærket på: en på de varme og sexede tøj. Vi har samlet vores store udvalg af sko, så du kan bevare oversigten. 

Handsker - Så vil din kjole ikke være mere fræk. Hvis du har noget på eller ej. Lange handsker eller korte latexhandsker. Super-sexy at blive flyttet af. 

Nederdele og kjoler - Vi har nederdele og kjoler i alle slags mønstre og farver. Der er de super-frække, hvem dot fantasien, og der er mere omfattende, men alligevel varm.   

Set & Toppe - Vi har samlet toppe, T-shirts mv her. - af latex. Vi har også samlet hele sættet, hvis du ikke er blevet inspireret til at indsamle en i de andre kategorier selv. 

Tilbehør - Her finder du alt, der kan give den sidste fan til oplevelsen i dobbeltsengen. Her finder du silikoneindsatser til bh, så du får ikke meget fyldigere, latex pads, hætter og meget mere. Tjek det selv! 

Irriterende - Følelsen af, at det lille hår stiger, og gåsens hud spredes, fordi du får kildet med en fjer eller hører hvisken fra pisken. I denne kategori finder du alt, der kan irritere med. 

Tickler og fjer - Selv om vi er i den milde ende af fetish og BDSM, kan den bløde ned på foråret stadig være en spændende og næsten nervepirrende uudholdelig oplevelse. 

Paddles - Her finder du padle, der er velegnede til at give hårdt slag i skinkerne, inde i lårene eller andre erogene steder. Stort udvalg. Del med nitter og nogle med ord. 

Pisker - Vi har et stort udvalg af piske. Nogle ramte hårdt, andre er for begynderen. Nogle giver en god lyd, andre er næsten tavse. Sæt slaven på plads med en piskeskraber. 

Klemmer - Blandt vores gigantiske udvalg af klemmer vil du helt sikkert kunne finde et sæt, der passer til dig. Her er elegante, rå, romantiske. Og nogle til både bryster og kønsorganer. 

Favoritter - Er du sikker på hvad du vil erhverve til din samling, men ønsker en fornyelse, så kig i denne kategori, hvor vi har samlet de andre kan lide. 

Bestsellers - I denne kategori finder du de af vores produkter inden for fetish, som de fleste andre kunder har købt. Det er simpelthen de produkter, der sælger bedst. 

Tilbud - Lav et godt køb - du kan muligvis have råd til et sexlegetøj mere. I denne kategori finder du masser af gode tilbud. Du kan spare op til 75%. 

Nyheder - Hvis du er på beat og ønsker det nyeste af det nye i sexlegetøj og fetish, så er det her, hvor du kan finde hvad der er kommet på markedet sidst. 

mærker

Mærker - Hvis der er en bestemt brand, du er forelsket i, kan du i denne kategori vælge den nuværende producent og se alt, hvad vi har fra produkter fra dette firma. 

210. - Er en brand, der specialiserer sig i gaveæsker, der indeholder alt for en erotisk aften. Så får du det hele på en gang og kan bare begynde at nyde hinanden. 

Adrien Lastic - Her får du spansk sexlegetøj i høj kvalitet. Deres produkter er utroligt stilfulde, elegante og farverige, og de er skabt i alle slags fantasifulde former. 

All Black - Er et utroligt populært belgisk firma, der producerer dildoer og stumper i alle former og størrelser. Og de er alle i farve ... sort. 

Abierta Fina - Du finder sexet og sexet undertøj i Abierta Finas imponerende samling. Det er undertøj til dig, som er lidt dristig og tør at vise huden mere til din partner. 

Aneros - Er et meget anerkendt mærke, der baner vejen for et bedre sexliv med deres kunstneriske sexhjælpemidler. Aneros er den eneste medicinsk patenterede producent af prostata stimulatorer. 

Anal Drops - Produkterne i denne kategori omfatter stødpropper og dildoer til dig, som eksperimenterer med anal stimulation. Her er noget for både nybegynder og erfarne. 

Anal Fantasy - I denne kategori finder du alt hjerte kan anmode inden for anal stimulus. Designet af produkterne er gennemtænkt, så du kan få maksimal nydelse. 

Baci - Vi er så stolte af vores store udvalg af Baci produkter. Baci er luksusbelysning og uniformer til overkommelige priser. Her kan du finde alt fra skoleuniform til non-dragt. 

Bad Kitty - Tæm den ubehagelige myrra med produkter fra Bad Kitty. Bad Kitty producerer lækkert og moderne bondageudstyr til både begyndere og praktikere. Alt i højeste kvalitet. 

Bad Romance - Her finder du BDSM udstyr, som er lidt anderledes end det du ellers ser. Både i design og farve. Her er lyserøde, sølv og sorte farver hele vejen igennem. 

Bathmate - Denne brand har vundet adskillige priser for sine penispumper, hvilket fixer vakuum, som er skabt ved hjælp af vand i stedet for luft som normalt. Se vores udvalg her! 

Sort niveau - Hvis du kan lide skinnende lak og latex, så er Black Level til dig. De producerer undertøj og kostumer til både mænd og kvinder. Vi har et stort udvalg. 

Billy Boy - Her er det ikke sexlegetøj du finder, men kondomer i farverige versioner - med og uden smag og duft og med og uden ribben og knuder. Find et frækt alternativ til den daglige gummi. 

Big Teaze Legetøj - Stilfulde, smukke og raffinerede produkter kan findes her. Big Teaze Toys består af flere serier, hvor egenskaber og udseende giver en rød tråd gennem alle produkterne. 

Bijoux - Her finder du virkelig elegante, sofistikerede og erotiske produkter. Det er smykker til kroppen, det er bindefoldet og parfume. Det er en kombination af duft, smag og lyd. 

Boom - Elsker du design og rene linjer, også når det kommer til vibratorer, så er Boom producenten, du bør tjekke ud. Disse er klassiske vibratorer med en meget speciel stil. 

Bswish - Klare farver og stilfulde designs findes blandt Bswishs produkter. De får dig i et godt humør, kun du ser på dem, og i endnu bedre humør, når du bruger dem. 

Bodywand - Tror du, du kender mærket? Du skal have set Sex og City, fordi de gjorde deres vibratorer utroligt snakkede om og populære på ingen tid. 

Crave - Eksklusivitet, femininitet og elegant luksus til kvinder. Smuk og funktionel på samme tid. Det er de ord, der beskriver Craves lækre produkter til kvinder. Se dem her! 

Cottelli Collection - Et omfattende udvalg af lækker, feminin og fræk undertøj. Det er af sex og intimitet. Find din eller din partneres næste stykke sexet undertøj i denne kategori. 

California Exotic Novelties - En af pionererne i sexlegetøj - en industri, de har været med i i mere end 20 år. De producerer fantasifulde produkter af høj kvalitet. 

Crystal Clear - Som navnet antyder, finder du krystalklart sexlegetøj her. De er simpelthen lavet af klar, gennemsigtig PVC-plast. De er stadig meget sande for naturen med vener på dildoer osv. 

Clone a Willy - Her finder du det samme produkt i mange nuancer. Det er en produktlinje, der giver dig mulighed for at lave en trofast kopi af din penis - gummeret. Så din partner behøver dig ikke. 

Cloneboy - I denne kategori finder du forskellige sæt til at lave en kopi af din penis. Det kan være med eller uden vibratorer. Det kan være som et lys eller ligesom en dildo. 

Close2You - Herlig musik vil komme i dine ører, når du ser i denne kategori. Close2Yous produkter har de smukkeste musikalske designs og ornamenter i et godt samspil.   

Doc Johnson - Her finder du en rigtig bred vifte af sexlegetøj lavet af kvalitetsmaterialer. Her er noget for både kvinder og mænd og noget for både anal og vaginal stimulering. 

Domestic Partner - Hvis du er på udkig efter en kvalitet dildo, er Domestic Partner en af ​​de førende mærker i denne særlige genre. De fleste er sorte, men der er også nogle i lys hudfarve. 

Dorcel - Det franske mærke har været på markedet i over 30 år, så der er erfaring i deres produkter. Det er eksklusive høj kvalitet legetøj lavet til at tilfredsstille. Til både ham og hende. 

Dr Love - Find en lækker glidende creme, der dækker dine behov i denne kategori. Dr. Kærlighedens cremer er blevet kåret til det bedste på Erotixxx Awards i 2009. Og de er stadig lækre. 

Durex - Englands største producent af kondomer, Durex, producerer også dias med forskellige effekter. Så Durex er en sikker partner - handelspartner - når du har sikker sex. 

ElectraStim - Her finder du alt hvad dit hjerte kan anmode om fra sexlegetøj beregnet til at give elektriske impulser. Det er et af de førende mærker inden for elektro sexlegetøj. 

Erolution - Dette er et helt unikt produktsortiment til mænd - og kun mænd. Der er bløde onaniere, som simulerer analsex, oralsex eller vaginasex. Kan selvfølgelig også bruges til opvarmning / forspil. 

Eros - I denne kategori finder du glidende cremer fra verdens førende producent af glidende cremer, forsinkelser, slappe af spray og meget mere. Hver skydercreme har sin egenskab. Se vores store udvalg. 

Halvtreds nuancer af grå sexlegetøj - du har sikkert allerede gættet, hvad denne kategori gemmer sig i? Du har ret. Den berømte og populære serie af sexlegetøj fra trilogien Fifty Shades of Gray. 

Faire Hommage - Smukt, elegant og luksuriøst er ord, der dækker produkterne i denne kategori. Det er BDSM udstyr fra sofistikerede masker til at smelte piske og elegante halskæder. 

Fetish Collection - Her finder du en samling af mange forskellige produkter. Gags, masker, håndjern, lagner, links, rattan og meget mere. Alt i alt bidrager de alle til at tilfredsstille din fetish. 

Fetish Fantasy Gold - Navnet siger næsten det. Her finder du en serie af produkter, der dels er lavet af guldmetal. Desuden er de lavet af efterlignet læder. 

Fun Factory - Fun Factory producerer højkvalitets eksklusive og funktionelle sexlegetøj. Det er stilfuldt design, og du kan finde mange forskellige produkter. Vibratorer, penisringe, kærlighedskugler og meget mere. 

Fleshlight - Fleshlights er blevet utroligt populære gennem årene. Disse er onanere og dildoer, som er produceret af materialer, der minder om en masse menneskelig hud og derfor føles næsten som den virkelige ting. 

Feelz Toys - Et hollandsk mærke, der står for innovation, miljøvenlighed og høj kvalitet. Med Feelz Toy produkter bliver du glad. Ikke kun fordi de er gode, men også på grund af det unikke design. 

Flutschi - Skal alle glidae være lidt nemmere, så kan du finde flere slags dias i denne kategori med det anerkendte mærke Flutschi. Mærkaten kan bruges med kondomer og sexlegetøj. 

Fairy - Den producent der hovedsagelig laver massagemaskiner. Det er Fairy, der står for de verdensberømte Wands, som oprindeligt var beregnet til at massere ømme muskler og led. 

Fröhle - Her finder du produkter, der er lavet til at skabe vakuum, suge og pumpe, så du får mange forskellige muligheder for at få sensuelle oplevelser forskellige steder på kroppen. 

Funzone - Dette er lidt af mænds paradis. Masturbators med formen af ​​enten vagina, anus eller mund. Med Funzone får du den oplevelse, du ønsker, når du ønsker det. Ingen hovedpine. 

Sjove legetøj - Hvis du vil sikre dig, at orgasmen kommer, så er den i denne kategori, finder du dit næste sexlegetøj. Grundlæggeren har testet dem selv, fordi han og hans kone ikke var tilfredse med den eksisterende forsyning. 

Fukuoku - Fukuoku er en serie produceret af DeeVa, hvor ord som nyskabende, funktionel, høj kvalitet, ultimativ tilfredshed for både mænd og kvinder beskriver nogle af deres visioner. 

Glyde - Dette er kategorien for det miljøbevidste. Glyde producerer veganske, organiske kondomer med smag og aroma og også nogle uden. Så du kan lide økologi, så der er noget for dig her. 

ID Glide - Slides af alle slags kan findes her - også de mere specielle. For eksempel på ID Glide kan du finde glidende creme, som lugter af læder, eller du kan finde nogle med frugtsmag. 

Icicles - Smuk dildo med køligt design. De er lavet af mundblæst glas med elegante detaljer. De ligner hele små skulpturer af is. Det er håndværk. 

Javida - Her finder du kvalitetsprodukter til lav pris. Javida er et populært mærke kendt over hele verden. Javidas produkter synes naturlige og elegante. Tjek dem ud i denne kategori. 

Je Joue - Her møder du en rigtig præmievinder. Je Joue har blandt andet vundet flere priser. tre "O" priser, en Venus Award for innovation og en AVN Award for "Best Sex Toy Company af sin størrelse". 

Jes Extender - Den danske opfindelse - penisforlængeren - findes i flere udgaver i denne Jes Extender kategori. Penis forlænger det - naturligvis nok - udvider din penis, og gør det med varig virkning. 

JimmyJane - Leder du efter en lækker vibrator af enhver art - af høj kvalitet, der kan give dig en intens seksuel oplevelse og tilfredshed? Se her! 

Joyd Division - Et bredt udvalg af erotiske produkter er, hvad Joydivision producerer. Det er alt fra tamponer til analkæder og sexsvingninger. Her er en masse inspiration at finde. 

Jozy - Den perfekte erstatning for mandens kønsorganer - den ultimative penis - du kan finde hos Jozy. Deres dildoer kan bøjes i alle retninger, og de har aftagelige sugekopper i bunden. 

Bare Glide - Den bedste slipkrem på markedet finder du i denne kategori. Just Glide er et skridt foran konkurrencen. Deres glidende creme kan bruges anal seksuelt under samleje og til sexlegetøj. 

Nøgle af Jopen - Vi er fristet til at sige nøglen til et godt sexliv. Nøgle af Jopen er kvalitetsprodukter fremstillet af fantastisk materiale - ftalat fri selvfølgelig - og i stilfulde og klare farver. 

Latexa - Mærket som er en af ​​de førende inden for lak og latex. I denne kategori kan du få dine drømme og fantasier opfyldt, hvis du tænder lak og latex. 

Late X - Har du en fetish om latex? Late X er specialiseret i produkter af lækker blød og skinnende latex. Start din fantasi og få inspiration i denne kategori. 

Lelo - Lelo er ikke altid, hvordan det er at være. Det er meget mere. Lelo har lige den lille ekstra, hvilket gør dem luksuriøse. Der er altid lidt ekstra i pakken. 

Laid - Her finder du specielle designs i forskellige, klare farver. Og så er det en nordisk virksomhed. Laid kommer fra Norge. 

Leg Avenue - Nude dameundertøj, undertøj og strømper til kvinder er, hvad du er præsenteret her. Det er pænt og det er frækt og det er sexet, og det er varmt. 

Liberator - Denne kategori er spændende, hvis du kan lide møbler, som kan være et håndtag, når det skal sexes i vilde stillinger. Se deres lækre udvalg her. 

Lovers Premium - For Lovers Premium handler først og fremmest om intimitet mellem mand og kvinde. Det er et meget varieret sortiment, du finder her - med spil og vibratorer i en dejlig blanding. 

Elsker at elske - "Sex, sjov & rock'n roll" var mottoet til den fremsynende opfinder af kærlighed til kærlighed. Det er produkter til dig, der gerne vil have det sjovt med sjove, men gode produkter.   

Maro Kawai - Her finder du en serie produkter med innovativt design, runde former og i en stærk lyserød farve. De er stilfulde, unikke og vandtætte. Se selv det store udvalg! 

Maleedge - Hvis du gerne vil øge længden af ​​din penis - holdbar, velplejet - så er produkterne her i denne kategori, bør du være opmærksom. 

Magoon - Er der noget bedre end massage - om det er fordi du virkelig har brug for at fjerne din myos, eller bare for afslapningens skyld. Find din yndlingsmassageolie her. 

Mandy Mystery Line - Kom ind i en Eldorado af virkelige trusler og afslørende undertøj. Her er virkelig sild i netene. Udover lingeri finder du også forskellige sexlegetøj. 

My.Size - For at være behagelig at have sex med kondom er det vigtigt at kondom passer til din penis. My.Size har kondomer af alle størrelser. Se dem her! 

Mystim - Stimulering med elektriske impulser er blevet mere og mere indeni. Mystim er et af mærkerne på markedet, som har udviklet elektrosex legetøj i høj kvalitet og stilfuldt design. 

Natur Skin - Navnet er næsten selvforklarende. Nature Skin producerer produkter af et materiale, der er meget blødt og naturligt - næsten som ægte hud. Se deres lækre sortiment i denne kategori. 

Nexus - I denne gruppe finder du nogle produkter, der er specielt udviklet til mands anal anatomi. Der er dog også noget for kvinder. Så gå ikke glip af Nexus 'dejlige udvalg af sexlegetøj. 

NMC - Her finder du en bred vifte af dildoer, onanere, ærmer, stik og alle former for andet sexlegetøj. Disse er legetøj med funktionalitet og høj kvalitet. 

Njoy - Gå ikke glip af denne kategori, hvis du kan lide skinnende, skinnende stik og dildoer. Njoy producerer sexlegetøj af stål og med de bedste former. 

OVO - OVO er et tysk mærke, som har vundet utallige priser - især for deres design. Deres produkter er enkle og elegante. De er af høj kvalitet, men til en rimelig pris. 

OhMiBod - Det mærke, der både ejes og kontrolleres af kvinder - de skal vide, hvad kvinder ønsker. Og de gør det. Se efter dig selv! Det er højteknologi med fokus på sensualitet. 

Oxballs - En rigtig mandbutik du kommer ind her - men ikke at sige, at kvinder ikke får fordelene ved produkterne. Her er penisringe og kuglebånd og meget mere. Her har den maskulinitet. 

PicoBong - Mærket kommer fra Lelo. Disse er innovative produkter, der fokuserer på sjov og let med sex. De er friske farver og dristige former. Se vores store udvalg. 

Pipedream - Pipedream spænder bredt med deres mange produkter. Der er alt fra onanere til intime trimmere, møbler, gynger og gags med brystvorter. Gå udforske dig selv. 

Perfect Fit - Produkterne her er yderst roste af sexlegetagere. Det er høj kvalitet. Her finder du et meget velassorteret udvalg af lækre materialer og stilfulde og kraftfulde farver. 

Pjur - I denne kategori finder du kvalitetsprodukter til at pleje din hud og dit helbred. Her er glidende cremer af alle slags, og her er vaskemidler til dit sexlegetøj. 

Pretty Love - De vibratorer du finder i denne kategori er super stilfulde og effektive. Pretty Love har udviklet dem individuelt, så de er tilpasset kvindernes krop og behov. 

PowerBullet - Produkterne i denne kategori er meget forskellige, men man går ind i dem alle: De er funktionelle, har høj kvalitet og gennemtænkt teknologi. 

Realistixxx - Som navnet antyder, har vi samlet alle vores realistiske dildoer og onaniere fra producenten Realistixxx, som leverer produkter, der ligner det ægte produkt, og som er af høj kvalitet. 

Rebel - I denne kategori finder du dildoer og stik af forskellige slags. Du kan f.eks Find også dildoer, der kan fyldes med væske og derefter sprøjtes ud, når du ønsker det. 

Rimba - Her finder du et stort udvalg af det hollandske mærke Rimbas produkter. Det er skørt undertøj. Der er noget for både mænd og kvinder - men for det meste for kvinder. 

Rocks Off - Et stort, varieret udvalg af Englands største producent af sexlegetøj findes i denne kategori. Det er høj kvalitet, kugleformer og klare farver. 

Revel Body - Her giver vi dig den revolutionerende Revel Body Sonic, som er en vibrator med mange tilbehør. Det er roligt, har anatomisk korrekt design, og det er selvfølgelig af høj kvalitet. 

Red Corner - Gaven til din partner - hvad enten du giver det til hende eller dig som kvinde selv, tager det på ham. Fræk, varmt og sexet undertøj er det. 

Rianne S - Alt i sensuelle og stilfulde sexlegetøj til den moderne kvinde, hvem ved hvad hun vil og ikke kompromitterer med funktionalitet og kvalitet. 

Shots Legetøj - Her finder du et stort udvalg af sexlegetøj til mænd, kvinder og par. Her er vibrerende æg, penis ærmer, penis ringe, anal kæder og meget meget mere. 

Secura - Det handler om at være sikker og sikker, når du har sex, hvad enten det er med sexlegetøj eller med partnere. Secura giver dig sikkerhed med f.eks. et stort udvalg af kondomer. 

SelfDelve - Du er kommet til vores afdeling for frugt og grønt her. Her finder du friske agurker og bananer mv. De er under alle omstændigheder klar til at give dig en god oplevelse. Det er forklædt dildoer. 

Sextreme - kategorien for dem der kan lide en smule hardcore spil med klemmer og stropper med eller uden vægt og med eller uden nuværende impulser - både for mænd og kvinder. 

Shunga - Vi er nu i den erotiske og sensuelle afdeling med badesalte, massagelys, kropspulvere, elskede olie og meget mere til den romantiske aften med dæmpet belysning og spændende dufte. 

Svakom   – Här kommer du att hitta produkter från det amerikanska märket, Svakom, som framställer produkter, som uppfyller de högsta säkerhetskraven som finns i Europa. Det är kvalitet, elegans och sexig kontakt.

Smile   – Tar fram leendet. Inte så mycket på grund av utseendet, men mera på grund av njutningen produktern ger dig. Smile framställer vibratorer, dildon, pluggar och ett hav av andra produkter.

Sex & Mischief   – Har du varit fräck, eller har du en partner, som har. Så hittar du här attiraljer   till att straffa busfröet med och lite till. Gå själv på upptäcktsfärd.

Svenjoyment   – Nya kläder till herren i huset? Svenjoyment designar herrunderkläder. Och de är inte tråkiga. Tvärtemot är de otrolig sexiga och fräcka. Det vill du gärna se honom i.

Svanen - En gruppe af levende silikonebelagt kunstværk i en stilfuld, skrigende farve og med kurvede former. Der er vibratorer med forskellige egenskaber. G punkt, klitoris, vagina. Se selv valget af svaneprodukter.   

Sports Fucker - Så vi begynder at komme til barnets hjørne. Produkter, som hun også vil nyde, når han tager dem. Der er også anal sexlegetøj, som hun også kan bruge.   

Sqweel - Hvis du elsker tunge gymnastik på dine kønsorganer, indeholder denne kategori nøjagtigt de produkter, der helt sikkert vil være dine favoritter til fremtiden. Her finder du bløde, flittige tunger. 

Svensker - De lækre cremer, olier og massagelys du finder i denne del af butikken er lavet i Sverige. Alt til en erotisk forspil. Lys, massage og glidekreme til senere. 

Tantus - Tantus producerer produkter, der er anatomisk korrekte, så de opfylder alle de punkter, hvor det er bedst. Tantus har udviklet den unikke silikontype, som produkterne er fremstillet af. 

Tenga - Tenga er japansk. De producerer onani produkter til mænd. Her finder du onani produkter, du kan bruge igen og igen når dit ønske falder, men du kan også finde engangsprodukter. 

Skrigende O - Det giver næsten sig selv, at produkterne i denne afdeling er penisringe - men du finder også nogle forskellige produkter til hende - alle produkter har en smart og overraskende finish. 

Toy Joy - Her får du stilfulde produkter i skarpe farver med spændende design og effekter. Strap on-dildon uden sele, som hun kan holde med sin vagina, så han kan køre i anusen. 

YESforLOV - Dette er nok en af ​​de mest eksklusive kategorier inden for sexlegetøj og tilbehør. Her er læbestifter med en køle- eller opvarmningseffekt. Der er forførende lugte til mænd og kvinder. Og meget, meget mere. 

Vibe Therapy - Her finder du sexlegetøj til den moderne kvinde, hvem ved hvad hun ønsker. Det er høj kvalitet, functonalitet, smart udseende og stimulerende vibrationer. Helt klar behandling for hende. 

Vi Vibe - Et af de mest populære sex mærker er We Vibe. De producerer vibratorer, og er især kendt for deres parvibratorer, som stimulerer begge parter. Vi Vibe har vundet flere priser. 

Voulez-Vous - Her inviteres du ind i et paradis af lækre produkter til gensidig velvære. Her finder du også gaveæsker med lækre produkter til en, du elsker og har brug for. 

You2Toys - Den mest alsidige og en af ​​de mest populære producenter i sexlegetøjsbranchen. Her er sexlegetøj af enhver art. Og alt er til priser, hvor alle kan deltage. 

ZADO - Du er sikkert ikke i tvivl. ZADO forhandler alt i læder, sele, piske, BDSM og rollespil - især rollespilene, der handler om slaver og herskerne. Lækker kvalitetsprodukter.   

Touche - I dette afsnit finder du produkter, hvor du virkelig har tænkt på finish og emballage. Touches vibratorer er nemlig pakket som mascara, læbestift og anden kosmetik. Enkel og diskret. 

JA - Alt for intim hygiejne og pleje i et luksuriøst og simpelt design. Smuk emballage med lækre cremer, som både kan bruges til at opretholde hygiejne og som glidende creme.   

Tilbud

Tilbud - Selvom vi er Sveriges billigste, betyder det ikke, at du ikke kan finde produkter til en endnu mere overkommelig pris hos os. I denne kategori finder du alle vores reagenser.