Beställ före kl. 21:00 och vi skickar ditt paket idag. Gratis spelkort med till varje order
YOUR SAVED ITEMS( 0 )
Use this space to save the
products you like.
To add a product here,
simply click the icon.

Sitemap

För att ge dig en bättre överblick över, inom vilka områden du kan hitta sexleksaker hos Palora.se, har vi samlat en översikt över samtliga av våra kategorier. Så kan du lätt och snabbt hitta det, du söker, klicka på länken, och så är du redan bra igång.

Sexleksaker – Framsidan handlar om sexlksaker, och används oftast som en navigationskanal, när du ska hitta, det du söker.

Kvinnor

Kvinnor – Hitta allt vad hjärtat begär hos damer när vi talar om sexleksaker. Antingen det rör sig om onani eller om du är tjejen som är på jakt efter något, som kan peppa upp ditt och din partners sexliv lite.

Vibrator – Här hittar du ett stort urval av vibrerande massageapparater, som kan tillfredsställa varje kvinna. Alla behov tillgodoses, och det finns vibratorer till både nybörjare och de mer garvade vibratoranvändarna.

Klitorisvibrator – Vi har ett stort urval av massageapparater med inbyggd vibrator, som alla är designade till att stimulera klitoris. Klitorisvibratorerna finns i många olika former, storlekar och färger.

G-punktsvibrator – Det är här du kan hitta din nästa – eller första – massageapparat, som stimulerar din g-punkt med härliga vibrerande rörelser. Vibratorerna har en form, som gör dem ideella till att träffa g-punkten.

Rabbitvibrator – I denna kategori hittar du massageapparater, som med vibrationer stimulerar både din vagina och din klitoris – och några av dem t.o.m. också din g-punkt. Välj mellan många färger och former.

Magic Wand Vibrator – Här hittar du ett brett urval av de kraftiga Magic Wand vibratorerna, som är de kraftigaste vibratorerna på marknaden, och som kan användas både till ömma muskler och till sexuell stimulering.

Minivibrator – Till semesterresan eller affärsresann eller bara till en helgtur eller en tur på stan är det smart med en liten vibrator. I denna kategori kan du se vårt urval av minivibratorer.

Vibratorägg – Vibrerande ägg som stimulerar dig, samtidigt med att du får stärkt din bäckenbottenmuskulatur, kan du hitta här. En del styrs med fjärrkontroll – trådlöst eller kabelstyrt – en del styrs på själva enheten och andra igen via en app.

Dildovibrator – Välj ur vårt breda urval av populära dildovibratorer. Här finns vibrerande massageapparater för varje smak och plånbok. Och du kan få den i just din favoritfärg.

Fingervibrator – Som namnet antyder är en fingervibrator en vibrator du sätter på fingret, som då kan vibrera Super smart speciellt till nybörjare. Det är också i denna kategori du kan hitta fingerhölster med struktur.

Strap-On Vibrator – Hitta en dildo, du kan spänna om livet och ge din partner – man eller kvinna – en omgång. Strap-on vibratorerna finns ihåliga eller massiva, med harness eller utan och i många olika färger och former.

Realistisk Vibrator – Det är i denna kategori du ska titta, om du letar efter en naturtrogen upplevelse – både för synen och för känslan. Vibratorerna är formade som en penis och finns i olika hudfärger.

Butterfly Vibrator – En fjäril att spänna om underlivet. Den summar och vibrerar på klitoris, så det är en fröjd. Det finns också andra varianter än fjärilar, och det finns också med stimulering till vaginan.

Leksaksset – Är du osäker på, vad du för en sexleksak du vil ha af, varför då inte välja ett helt set med flera varianter. Antingen med olika dildon eller ett blandat till t.ex. BDSM.

Laddningsbar Vibrator – Orkar du inte med besväret att köpa batterier, byta dem och kasta de gamla, så är vägen fram laddningsbara batterier. Sätt vibratorn till laddning, och njut av timmar av vibrationer.

Tyst vibrator – Titta här, om du behöver en vibrator som inte väsnas. Antingen om du har tynna väggar till grannrummet eller -lägenheten, eller om du störs av det brummande ljudet.

Vattentät Vibrator – Vi har ett brett urval av vattentäta vibratorer, eftersom de är otroligt populära. En vattentät vibrator är 100 % vattentät och kan tåla att bli sänkt i vatten i motsats till en stänktät.

Dildon – I denna kategori har vi samlat alla våra dildon oavsett storlek, form, färg, material och användning. Här hittar du dildon, som också kan tacka dina behov och lustar.

Glasdildo – Dildon gjorda av härdat glas. De håller resten av ditt liv. De har stor tyngd och stimulerar målinriktat. De kan tåla uppvärmning och kylning. Välj mellan många former och färger.

Realistisk Dildo – Dildon som liknar den äkta varan. De både känns och och ser naturtrogna ut. Några har också testiklar, och några har sugkopp, så de kan sitta fast på glatta ytor.

Silikondildo – Silikon är ett av de bästa material som finns på marknaden att göra dildon av. Det är mjukt och flexibelt, samtidigt med att det fortfarande har den fasthet som är nödvändig.

Strap-On Dildo – Kunde du tänka dig att byta roll med din partner en gång emellanåt, så hon är den givande parten och han är den mottagande. Så få dig en perfekt strap-on här med eller utan harness.

G-punktsdildo – En g-punktsdildo är designad med en liten eller lite större strategiskt korrekt placerad böj, så den kan träffa din g-punkt perfekt. I denna kategori kan du välja vilken som ska vara din.

Dubbeldildo – Full tillfredsställelse i bägge hål. Denna kategori innehåller dildon med dildo i bägge ändor, så du kan bli stimulerad analt och vaginalt samtidigt. Kan också användas av två på en gång.

Jelly Dildo – Dildon framställda av jelly är mjuka och läckra och otroligt flexibla. Några av dem har en fast kärna för att bevara en viss stabilitet. Jelly dildon fås i många olika former, storlekar och färger.

Sugkoppsdildo – Gillar du att ha fria händer när du onanerar, så är det här, i denne kategori, du ska på jakt. Dessa dildon har nämligen sugkopp, så de kan sättas fast på glatta ytor.

Jättedildo – Vill du ha det lite större än bara stort. Här hittar du vårt stora urval av dildon med en avsevärd storlek. Jättedildon till dig, som vill fyllas ut helt och jättedildon till fisting.

Uppblåsbar Dildo – Uppblåsbara dildon kan pumpas upp sakta och säkert, till den storlek du finner behaglig. De blåses upp med en liten pump, och de har alla säkerhetsventil, så det är lätt att släppa ut luften igen.

Trädildo – Oroar du dig för miljön, och gillar du naturliga saker, så är denna kategori ett eldorado för dig. Trädildoena är ekologiska, och framställda av naturliga material. Välj mellan olika sorter.

Latexdildo – I denna kategori hittar du skinande, blanka dildon framställda av latex. Det finns uppblåsbara, det finns några med inbyggd vibrator, och det finns strap-ons med eller utan harness.

Ståldildo – Dildon gjorda av stål är otroligt slitstarka, och du har en dildo för livet, om du anskaffar dig en sådan. Ståldildon kan värmas och kylas till den temperatur du finner behagligast.

Analsexleksaker – Vi har samlat alla de sexleksaker vi har till anal stimulering av kvinnor i denna kategori. Så är du på jakt efter något som stimulerar dig i anus, så är det här du ska titta.

Analplugg – En analplugg, också kallad en buttplug, är ett bra val, om du vill stimuleras analt. Vi har här samlat vårt stora urval, och det finns många att välja mellan.

Analvibrator – Goda vibrationer till underlivet. Det är ett helt nytt sätt aat bli stimulerad på – speciellt om du aldrig har prövat anal stimulering förut. Är du lite erfaren, så ta nästa steg och pröva en analvibrator.

Analdildo – Här kan du se vårt breda urval inom analdildon. De finns i många storlekar och många former och också i många färger, så det ska nog finnas en, som passar till dig.

Analkulor – Denna kategori är nog bästa stället att starta, om du går och överväger att leka med anal stimulering. Kulorna är lätta att använda, och du kan träna lugnt i ditt eget tempo.

Anal Rengöring – Många som gärna vill igång med analsex är nervösa för, om de nu är ordentligt rena. Bekymringar gynnar inte en god upplevelse, så hitta lösningen i denna kategori.

Anal Creme & Spray – Om du experimenterar med anal stimulering och penetrering, kan det vara en god idé att titta i denna kategori. Här finns glidkrämer, avslappnande krämer, hygiensprayer och mycket mera.

Uppblåsbar Buttplug – Här kan du hitta buttplugs, som kan pumpas upp till avsevärda storlekar. Så kan du träna dig upp till att kunna ta mer och mer. Se vårt stora urval av uppblåsbara buttplugs.

Lingeri – Snyggt, sexigt, fräckt och feminint – du hittar allt här. I denna kategori finns dräkter, underkläder och nattkläder till stora och små. Det är också här du hittar snygg utrustning att pynta din kropp med.

BH:ar och BH-set – I denna kategori kan du hitta ditt nästa set underkläder – om det ska vara fräckt med öppna bh:ar och bottenlösa trosor eller feminint med spetsar och volanger eller bägge delar.

Bodies – Till att bjuda din partner välkommen hem, eller till att ha på under kläderna, när du ska på stan, så du är fräck och klar till senare på kvällen. Hitta din nya body här.

Catsuits – 

Corsager – 

Fräcka Kjolar – Letar du efter en fräck kjol att överraska din partner med? Det hittar du med garanti i denna kategori, som innehåller ett brett urval av snygga, sexiga kjolar.

Fräcka Nattkläder – Hitta rätt nattkläder till den romantiska kvällen med erotiska upplevelser. Natkläderna är inte av det täckande slaget, så förvänta inte, att din partner ger dig lov att sova i en av dessa outfits.

Kroppssmycken – Allt från sexiga handskar till vackra halsband, bröstvårtssmycken och intimstickers hittar du här. Det finns något för alla smaker, så du hittar med garanti också något för dig och din partner.

Dräkter – Tänder du på rollspel, utklädning och dräkter? Här kommer du att hitta allt från skolflickeuniformer till slavdräkter, sjuksköterskedräkterr och majoruniformen. Vad tänder du och din partner på? Hitta det här!

Plus Size – Har du förförande runda former, men saknar rätt lingeri till att framhäva dem med, så är det i denna kategori med ett brett sortiment av sexigt lingeri till frodiga kvinnor, du ska titta.

Peruker – Förnya ditt utseende med nytt hår. I denna kategori hittar du peruker, som kan ge dig en helt ny look och utstrålning. Ny hårprakt till nästa fest? Se vårt stora urval av peruker.

Strumpor & Höfthållare – Ska du vara superfräck, kommer du förbi strumpor och höfthållare. Det är bara så supersexigt. Här kan du också hitta strumpeband, strumpbyxor och självsittande strumpor.

Trosor – Hipsters, g-strängar, tangas, bikinitrosor, hotpants. Bottenlösa, med spetsar och snören, genomskinliga, med eller utan topp till. Vi har samlat allt i denna kategori, och det finns många att välja mellan.

Bottenlösa trosor – Ska du vara riktigt fräck ikväll? Vi har de bottenlösa trosorna, som ramar in din lotusblomma på snyggaste vis, vilket din partner med garanti kommer att sätta pris på.

Stiletter & Stövlar – Höga klackar – långa stövlar eller chica skor. Se vårt urval i denna kategori. Det perfekta tillbehöret till din fräcka kjol, catsuit eller bara till dina vanliga kläder.

Fräcka Dräkter – Sjuksköterskebikinin eller skolflickeuniformen eller en helt tredje dräkt, hittar du i denna kategori. Vi har ett stort sortiment av dräkter du kan iföra dig till glädje för dig och din partner.

Erotiska Dräkter – Gillar du och din partner rollspel och behöver den rätta dräkten? Här i denna kategori hittar du leoparddräkter, juldräkten eller dressen till att leka sjömannen och nunnan.

Sexdräkter – Hitta din nästa sexiga dräkt bland magdansaroutfit, fångdräktter och setet till den fräcka flygvärdinnan, som ska serera sin passagerare. Du hittar här ett jätteurval av sexiga dräkter.

Ögonfransar – Gör din utstråning ännu fräckare eller vackrare med ett par konstgjorda ögonfransar. Du kan hitta dem i alla möjliga färger, längder och former i denna spännande kategori.

Glidkräm – Till massage eller för extra njutning – vaginalt eller analt – ska det glidkräm till. Vi för alla slags – vattenbaserade, silikonbaserade, med eller utan smak, kylande eller värmande. Välj här.

Vattenbaserad Glidkräm – Glidkrämen som är allround – också till sexleksaker gjorda av silikon. I denna kategori hittar du vårt stora urval av vattenbaserade glidkrämer med och utan smak och med och utan doft.

Silikonglidkräm – I denna kategori kan du välja bland vårt breda sortiment av silikonbaserade glidkrämer. Glidkräm på silikonbasis är extra dryg, eftersom den har lång glidförmåga och inte absorberas av huden.

Analglidkräm – Det är viktigt att använda analglidkräm, när du experimenterar med analsex och anal stimulering. Därför har vi samlat några glidkrämer, som är speciellt utvecklade till att användas vid den slags aktiviteter.

Set – Ibland kan det bara vara för svårt att välja endast en glidkräm eller massageolja. Därför kan du här hitta set med flera i, så du kan variera dina upplevelser.

Glidkräm Med Smak – Här hittar du ett stort urval av glidkrämer med smak. Det förhöjer upplevelsen vid oralsex, när det smakar härligt av t.ex. jordgubbar, när du slickar honom eller henne efter insmörjande.

Kylande Glidkräm – Med våra kylande glidkrämer kan du få en ännu mera pirrande upplevelse än med vanlig glidkräm. Du blir mera känslig, och glidkrämen ger ytterligare en prickande känsla.

Värmande Glidkräm – Precis som med kylande glidkräm ger värmande glidkräm en helt annan upplevelse än du är van med med vanlig glidkräm. Du kommer verkligen att kunna märka, att temperaturen stiger till hot.

Ekologisk Glidkräm – Tänker du på miljön, även när den står på erotiska aktiviteter, så är det i denna kategori med våra ekologiska glidkrämer, du ska titta efter din nästa glidkräm.

Tillbehör – I denna kategori hittar du allt det, du inte kan hitta andra ställen – allt det som förhöjer upplevelsen och får din sexleksak att prestera maximalt. Batterier, laddare, hårborttagningsmedel, produkter till rengöring osv.

Tamponger – Här har vi samlat tamponger, som du inte hittar i matbutikerna. Det är tamponger, som passar om du vill dyrka sport, gå i spa eller t.ex. dyrka sex, även om du har din menstruation.

Krämer & Salvor – Hitta den kräm eller salva, som ger ditt sexliv en extra fläkt. I denna kategori kan du se vårt stora urval av intimkrämer, stimulerande och upphetsande krämer, kroppsfärg, kroppspuder m.m.

Hårborttagning – Allt du behöver när du tar bort hår. Från barberingskräm och -skum och barberingssmallar till trimmare och shavers. Så kan du ta bort hår utan efterföljande besvär och obehag.

Batterier – Saknar du ström till din sexleksak, så titta i kategorin här. Det är här vi har samlat ett stort urval av olika batterier till olika sexleksaker samt laddare.

Rengöring – Efter bruk ska sexleksaken göras ren. I några tillfällen kan du göra det med en mild tvål, men vill du vara säker, så skaffa dig ett medel, som är speciellt utvecklad till det.

Bättre Sex – Sensuella produkter som ska medverka till att ge dig det helt perfekta sexlivet, har vi samlat i denna kategori. Det är exklusiva produkter, som kropspuder, massagoljor, massageljus och allt möjligt annat.

Massageolja – Läckra oljor till att massera din partner med eller till att själv bli masserad med hittar du just här. Det är också här du kan hitta badsalt, kärleksoljor och massageljus och kropspuder.

Bäckenbottenkulor – Kärlekskulor, smartballs eller bäckenbottenkulor. De har alla samma effekt. De stärker dina bäckenbottenmuskler och ger dig ett bättre sexliv. Här hittar du vanliga, vibrerande och många andra slags.

Massageljus – När romantiken ska blomma, så sker det bäst i skenet av levande ljus. Tänd ett ljus, och använd den smälta vaxen till at massera varandra med. Vi har här samlat ett brett urval avf kvalitetsmassageljus.

Bättre Orgasmer – Du kan göra dina orgasmer mera intensiva genom att använda dig av några av de produkter du hittar i denna kategori. Här finns stimulerande gel och värmende eller kylande intimbalsam m.m.

Intimbarbering – Intimbarbering kan bli en obehaglig sak med röda knoppar, irriterad hud och indgroede hår. Undgå eller begränsa detta med hjælp av de produkter du kan hitta i denna kategori.

Favoriter – Alla nyheter, alla våra testvinnare och alla de produkter som ni kunder väljer mest och så våra många fina erbjudanden hittar du i denna kategori, som bestämt är värd en titt.

Nyheter – Allt som är nytt på marknaden. Så vill du ha kvalitet och något helt nytt, så är det i denna kategori du ska se dig om efter din nästa sexleksak.

Testvinnare – Vi har samlat några produkter, som på en tidpunkt har mottagit en eller flera priser i diverse tests i tidningar, på webbsidor eller i tv. Här är du garanterad kvalitet.

Bestsellers – Här är det kunderna, som har valt. Det är nämligen alla de produkter som säljer bäst. Ett bra ställe att handla, om du är osäker på vad som är bra.

Erbjudanden – Är du på jakt efter ett bra och billigt köp? Vi har samlat alla våra erbjudanden. Och även om vi i redan är Sveriges billigaste sexshop, så finns det ändå något att hämta.

Guides – Här kan du hitta råd och vägledning till många problem. T.ex. till hur du väljer en bra dildo. Hur du kommer igång med analsex, eller hur du rengör din vibrator.

Män

Män – I denna kategori kan du hitta sexleksakerj till män. Du hittar kvalitetsprodukter till onani, men du hittar också produkter, du kan glädja din partner med, som t.ex. penisförlängare eller penisringar.

Onaniprodukter – Du behöver inte vara singel för att onanera, och du behöver inte heller nöja dig med högerhanden. Se alla våra onaniprodukter i denna kategori, och hitta din dröm-”partner”.

Fleshlight – Här hittar du ett stort urval av de populära masturbatorerna, som ger den realistiska känslan, och där några av dem dessutom är trogna kopior av kända porrstjärnors könsorgan, anus eller mun.

Tenga – Märket, som är ett av de populärsate onaniprodukterna i världen, har vi samlat i denna kategori. Här finns engångsprodukter, men också produkter der är beräknade till att användas igen og igen.

Tenga Eggs – Tenga har nu framställt så många varianter av deras kända Egg-masturbator, att vi har valt att samla dem i en och samma grupp, så du lätt kan bevara överblicken.

Penisvibrator – Vibratorer för män. Orkar du inte dra fram och tillbaka på antingen en masturbator eller med handen, så välj en av dessa vibratorer, som gör allt arbetet för dig.

Vaginor – Det bästa är ju ändå, när masturbatorn liknar den äkta varan, så du riktigt kan fantisera. Hitta din nya vagina här i denna kategori. Aldrig mera ”jag har huvudvärk!”

Onani Handjobs – Här hittar du avlösaren för din högra hand. Här finns ett hav av olika masturbatorer med ett otal olika strukturer, så du kan hitta den avlösare, som ger dig den bästa upplevelsen.

Sexdockor – Se vårt jätteurval av dockor och torson m.m., som du kan få lov att använda efter behag och behov. Här finns storbystadde kvinnor, som ligger på knä för dig, eller män med strittande penisar m.m.

Lolitadockor – Ett billigt sätt att tillfredsställa dig själv på. Några av dockorna i denna kategori är efterlikningar av kända porrstjärnor, eller du kan välja en fräck och frodig storbystad ”dam”.

Analsexleksaker – I denna kategori kan du se Sveriges största urval af analsexleksaker till män. Här finns både till nybörjaren, den mera övade och den fullt erfarna inom analsex.

Prostatastimulator – Pluggar med eller utan vibrationer som har en form, så den träffar och stimulerar prostata. Har du inte prövat att få en prostataorgasm, så har du något till godo.

Analpluggar – En stor samling av analpluggar kommer du att hitta i denna kategori. Stora som små, tjocka som tunna. Det finns uppblåsbara, det finns några med vibrator, och det finns set med flera pluggar samlat.

Analdildon – Vi har ett jätteurval inom analdildon. Dem har vi samlat i denna kategori, så du kan bevara överblicken och välja just den dildo, du gillar.

Analvibratorer – Pluggar och dildon med stimulerande vibrationer till ditt anus och kaske ochså till ditt perineum och din prostata. Få uppfyllt dina behov i denna kategori med analvibratorer.

Analkedjor – Ett bra ställe att börja om du är nybörjare inom analsex, är i denna kategori, som innehåller de kända och populära kedjorna eller beads, som de också kallas.

Anal Rengöring – Dyrkar du analsex, eller vill du göra det? Och är du nervös för, att ditt anus inte är helt rent og hygieniskt, så se vårt stora urval av douches, intimduschar och anal showers.

Uppblåsbar Dildo – I denna kategori hittar du vårt allsidiga urval av uppblåsbara pluggar. Här kan du själv bestämma storleken och öka den allt eftersom i ditt helt eget tempo.

Penisringar – Penisringar gynnar både dig och din partner. Vi har penisringar i alla möjliga utformningar och storlekar. Några med vibratorer, några med klitorisstimulator och några med flera ringar.

Med Vibrator – Här hittar du vårt stora urval av vibrerande penisringar. Välj själv mellan skojiga figurer, som flodhästar, elefanter och apor, helt runda och regulära eller med knottror eller piggar.

Utan Vibrator – Är du rädd för, att du inte kan klara vibrationer, så välj en penisring utan. I vårt stora urval hittar du lätt en, som kan tillfredsställa ditt och din partners behov.

Penisselar – Klar för lite kul? Det blir du med en eller flera av våra selar och harness. Till hela kroppen eller bara till penis. Här finns kedjor och remmar och kyskhedsbälten m.m.

Ball Stretcher – Titta här, om du behöver förbättra din erektion. Det finns ett otal olika Ball Stretchere/penisringar. Anvendningsmöjligheterna är många, och det samma är färger och utformning.

Större Penis – Paradiset för dig som önskar öka din penisstorlek och kanske prestera mera på hemmafronten. Det finns både produkter, som ger en ögonblicklig verkan, och några som ger en varaktig verkan på sikt.

Penisförlängare – Det är i denna kategori, du ska titta, om du önskar en varaktig ökning av din penis längd. Penisförlängare drar helt enkelt väven i din penis längre över en längre period.

Penispump – En penispump gör din penis tjockare, längre, hårdare och mera känslig för beröringar. Den ger dig en intensiv upplevelse, men penisökningen är inte varaktig. Se vårt stora urval.

Penisfodral – I denna kategori har vi samlat alla våra olika penisfodral och sleeves. Det finns många former och färger, men gemensamt för dem alla är, att de gör din penis större.

Glidkräm – Vi har ett jätteurval av glidkrämer. Vattenbaserade, silikonbaserade, analglidkrämer, värmande, kylande. Dem har vi alla samlat i denna kategori. Det är också här du hittar massageolja och krämer.

Vattenbaserad Glidkräm – Letar du efter en glidkräm, som kan användas all round till allt och på alla material, så är det helt klart en vattenbaserad glidkräm, du ska ha tag i.

Silikonbaserad Glidkräm – Silikonbaserad glidkräm har större glidförmåga än de vattenbaserade, så de är dryga i bruk och absorberas inte av huden. Hitta din favorit inom silikonebaserad glidkräm här.

Analglidkräm – Experimenterar du med anal stimulering och penetrering, så är en analglidkräm ett måste, för att det ska bli en god upplevelse. Här i denna kategori hittar du alla våra analglidkrämer.

Värmande Glidkräm – Du får en extra pirrande och upphetsande upplevelse när du använder en värmande glidkräm. Det finns en del olika värmande glidkrämer. Se vårt urval i denna kategori.

Set – Är det svårt att välja endast en massageolja eller glidkräm? Eller vill du köpa det perfekta bortskämningspaketet till din partner, så titta i denna kategori, där vi har samlat våra set med massageoljor och glidkrämer.

Massageolja & Krämer – Här hittar du allt, som kan göra din och din partners kväll till en kväll i helkroppsmassagens tecken. Här finns massageoljor och -ljus. Det finns med och utan doft och smak.

Kylande Glidkräm – Kylande glidkräm ger – precis som värmande glidkräm – en helt fantastisk och annorlunda upplevelse, än du får med vanlig glidkräm. I denna kategori kan du kolla in vårt sortiment med kylande glidkräm.

Kondomer – Vi har ett jätteurval av kondomer. Dem har vi samlat i denna kategori, som är uppdelad i några mindre kategorier, så det blir lättare för dig att bevare överblicken.

De Klassiska – Som namnet säger har vi i denna kategori samlat helt vanliga kondomer. Kondomer som säkrar säker sex, som är lätta att ha med i väskan/fickan, och som vanligtvis är de billigaste kondomerna.

De Speciella – De kondomer som vi har samlat till dig här, är kondomer med mycket olika egenskaper, som vanliga kondomer inte besitter. T.ex. färgglada kondomer, värmande kondomer eller bedövande kondomer.

Extra Kraftig & Anal – Älskar du häftig sex, så skaffa dig några extra kraftiga kondomer, som kan klara det mesta. Se vårt urval i denna kategori.

Kulör & Aroma – Ska det vara färger på drängen, så har du kommit till rätt kategori, som är fylld med färgglada kondomer. Det är också här du hittar kondomer med god smak.

Kondommix – När nu der finns så många olika slags kondomer, varför då använda samma slags varje gång. Förnya upplevelsen med lite omväxling. Här hittar du paket som innehåller flera olika slags kondomer.

Knottror & Räfflor – Hitta din favorit bland stimulerande kondomer med räfflor och knottror. Välj den enda rätta, eller välj ett paket med flera olika kondomer, så du kan pröva dig fram till den rätta.

Uthållighet & Potens – Kondomer med medföljande eller inbyggda penisringar eller med lokalbedövande beläggning, får dig att hålla længre. Hitta din – eller din partners – favorit här i denna kategori.

XXL Kondomer – Kondomen ska passa. Därför har vi i denna kategori samlat alla våra kondomer med extra stor storlek, om du hör till bland de lite större än genomsnittet.

Ekologiska Kondomer – Tänker du/ni på miljön, så är det en god idé att välja ekologiska kondomer. Vi har ett fint urval av ekologiska kondomer, t.o.m. också med smak.

Kondomer Med Knoppar – Vill du pirras lite extra och också pirra din partner lite extra, så välj kondomer med knoppar. Dem har vi samlat i denna kategori.

Tilbehör – Här hittar du allt du behöver till att skydda och vårda dina sexleksaker och ditt sexliv. Här finns allt från batterier till setet du inte kan undvara, om du ska ut och ragga.

Delay Spray Och Krämer – Vi har samlat alla de krämer och sprayer, du kan behöva i förbindelse med ditt sexliv. Det rör sig om krämer och sprayer som kan försena sädavgången och om vårdande krämer.

Intimbarbering – Gör intimbarbering till en lek och en behaglig upplevelse med våra många hjälpmedel, som du hittar här. Vi har trimmare och shavers, och du hittar också rakkräm och after shave lotion.

Parfym & Attraktionsmedel – Hokus, pokus, spraya och du dofter helt oemotståligt. Titta här för att hitta doften, som får dig att fånga rätt partner eller tända gnistan i den partner du redan har.

Rengöring – Det är inte gulvmoppar ochdammsugare eller diskborstar du hittar här. Men du slipper inte rengöring, om du använder sexleksaker. Titta här för att hitta en produkt som gör det lätt.

Batterier – Bli aldrig utan ström. Köp hellre ett extra paket batterier, så du är säker på att favoritleksaken inte stannar. Se vårt stora urval av batterier i denna kategori.

Lingeri Till Män – Vem säger att lingeri bara är för kvinnor? Hos Palora.se har vi samlat alla våra sexiga underkläder till män i denna kategori, som både innehåller både toppar, underkläder och jockstraps.

Toppar – I denna kategori kan du hitta din nästa sexiga topp eller T-shirt. Om det ska vara en genomskinlig nät-topp eller en svart fräck latex-dräkt eller något helt tredje, får du själv avgöra.

Underkläder – Det är här du ska på shoppingtur, om du ska ha ett par nya, sexiga underbyxor, g-sträng eller trosor. Vi har ett jätteurval. Det finns fräcka, sexiga och skojiga.

Jockstrap – Jockstraps är otroligt populära. De ger din partner fri vy av din bakdel, och du framhäver dina ädlare delar, samtidigt med att du har stor rörelsefrihet i dem. Se urvalet här.

Gör Din Egen Dildo – Ge din partner den perfeka presenten: En trogen kopia av din penis. Allt du behöver, hittar du i denna kategori, och det finns ett stort urval att välja bland.

Favoriter – Här hittar du de produkter, som säljer bäst för ögonblicket, de produkter som har vunnit priser, nyheter och erbjudanden – kort sagt favoriter. Antingen kundernas eller mediernes eller våra.

Bestsellers – Dina och våra andra kunders mest valda produkter. Helt enkelt de produkter som säljer bäst. Innehållet i denna kategori varierar konstant, eftersom det hela tiden kommer nya favoriter.

Testvinnare – Precis som alla andra produkter så testas sexleksaker också. De produkter du hittar i denna kategori är vinnare av sådana tester. Så här är du säker på att välja kvalitet och funktionalitet.

Nyheter – Det kommer hela tiden nya produkter inom sexleksaker – lyckligtvis. Det gör, att sexleksakerna blir bättre och bättre, eftersom konkurrencen blir större och större. Här hittar du det senaste nya.

Erbjudanden – Gå på prisjakt från fåtöljen eller sängen. Ingen orsak att behöva stå i kö tillsammans med en miljon andra människor. Vi har samla alla våra erbjudanden till män i denna kategori.

Guides – Har du frågor om hur du använder en penisring eller hur du väljer rätt kondom? Det har många andra också. Därför har vi här samlat en rad guides med svar på det mesta.

Par

Par – Det finns inget som sexleksaker, som kan göra parförhållandet och sexlivet ännu mera intressant. Därför har vi samlat alla våra sexleksaker, som är designade till par i denna kategori. Och det är inte småsaker.

Sexleksaker Till Par – I kategorin Sexleksaker Till Par kan du hitta sexleksaker både du och din partner kan få nytta av. Antingen samtidigt – t.ex. under samlag – eller när ni använder den på varandra växelvis.

Fjärrstyrda Sexleksaker – Det kommer fram mer och mer inom denna kategori – lyckligtvis. För det är pirrande och spännande att överlåta styrningen till sin partner. Och det kan du med fjärrstyrda sexleksaker.

Trådlösa Sexleksaker – Med trådlösa sexleksaker är det ännu lättare att överlåta styrningen till partnern, eftersom man inte behöver tänka på en ledning. Här hittar du också sexleksaker, som kan styras via en app.

Parvibratorer – Ett handplockat urval av vibratorer till dig och din partner, som ni kommer att kunna njuta av i ert sexliv och parförhållande, är vad du kan hitta i denna kategori.

Anal Rengöring – När underhållningen står på analsex, är det viktigt att känna att hygienen är i topp. Så vill du vara säker på att du är helt ren, så är det i denna kategori, du ska på jakt.

Par Penisringar – Använder du penisring när du är tillsammans med din partner, kommer ni alltid att få något ut av det båda två. Men i denna kategori hittar du penisringar, som också stimulerar klitoris.

Förspel – Med mindre det bara är för att ta trycket och anspändheten, där en quickie är okay, så är det bäst med ett förspel. Här kan du hitta allt inom sexspel, massageoljor och mycket mera.

Bättre Erektion – Du vet det säkert väl: En penisring ger fylligare och längre erektion. Kort sagt bättre erektion. Vi har här samlat ett brett urval av penisringar.

Anal – Här har vi samlat allt som behövs när ni experimenterar med analsex och anal stimulering. Pluggar, dildon, vibratorer, kedjor och mycket, mycket mera.

Anal Nybörjare Par – Har ni inte så mycket – eller kanske ingen alls – erfarenhet med anal stimulering, så oroa er inte. I denna kategori får ni all den hjälp ni behöver för att komma igång.

Analplugg – En analplugg är en ”kort” dildo med ”stoppare” i änden, så den inte åker för högt upp. Experimenterar ni med analsex, så är en analplugg ett måste. Vi har samlat vårt urval här.

Analdildon – Bli stimulerad med en av våra många olika analdildon. Eller stimulera din partner med en. Här kan du lätt hitta en, som kommer att passa till era behov.

Analvibratorer – Vi har ett stort sortiment inom analvibratorer. Här finns pluggar och här fins dildon. Här finns till stimulering av prostata. Och du kan välja bland ett hav av former och färger.

Analkedjor – Här i denna kategori hittar du vårt stora urval av analkedjor, som ger extremt hög njutning. Här finns både till nybörjare, de övade och de helt ut erfarna.

Prostatasexleksaker – Kategorin där du hittar allt för att skämma bort hans prostata. Dildon med eller utan vibrator, med eller utan stimulation av perineum och mycket, mycket mera.

Anal Rengöring – Vill du vara helt säker på, att du är 100 % ren, innan du dyrkar analsex, så är det i denna kategori du kan hitta rätt douche eller duschhuvud.

Analkräm och Spray – Är du lite nervös för att det ska göra ont när du ska dyrka analsex, så kan du i denna kategori bl.a. hitta avslappnande krämer både till honom och henne.

Glidkräm – Hitta den glidkräm, som passar till din sexleksak och till ditt behov. Här finns vatten- eller silikonbaserade, kylande eller värmande och också glidkrämer till anal lek.

Vattenbaserad Glidkräm – Glidkrämen som passar till allt. Är du osäker på, vilken glidkräm du kan använda till din sexleksak, så kan du känna dig trygg vid att välja en av dessa.

Kylande Glidkräm – För lite extra njutning kan du pröva en av våra kylande glidkrämer, som du hittaer i denna kategori. Det ger en vild känsla i hela kroppen.

Anal Glidkräm – I denna kategori hittar du glidkrämer, som är speciellt utvecklade till användande vid anal stimulering och penetrering. Några av dem är med bedövande eller avslappnande verkan.

Värmande Glidkräm – Pröva en av dessa glidkrämer. Värmande glidkräm ger en värmande, prickande och pirrande känsla både för henne och för honom. För ert sexliv till nya höjder.

Silikoneglidkräm – Den mest smörjande och dryga glidkräm, du kan hitta. Ger alltid bra glidförmåga – bara med en liten klick. Men använd den aldrig på sexleksaker framställda av silikon.

Set – Osäker på vad du skal välja? Det kan forstå. Därför har vi samlat några set i denna kategori, så du kan köpa flera olika glidkrämer eller massageoljor samlat i ett enda paket.

Humor – Saknar du presenten till en möhippa eller något till att fräscha upp ditt och partnerns förspel med. Allt från penistårtljus till väckarklockan med orgasmalarm och fräcka förkläden till alla möjliga sexspel. Bästemt värt en titt!

Sexspel – Älskar din partner spel och vil hellre spilla än ha sex. Så ta en titt i denna kategori, som vimlar av fräcka spel mer eller mindre härledda från ett ”riktigt” spel.

Sexmöbler – I kategorin Sexmöbler hittar du hjälpmedel till att göra ditt sexliv ännu mera hot än det redan är. Här finns kuddar och gungor, lakan och täcken och mycket mera.

Positionkuddar – Hitta en kudde som kan göra det behagligt för er och ge den rätt höjd, när det ska dyrkas het sex. De finns i alla möjliga höjder, former och färger.

Sex i Badet – Det finns ingen lag som förbjuder sex andra ställen än i dubbelsängen. Så hoppa i badet och få en extra våt upplevelse med en af dessa populära sexleksaker.

Sexgungor – Har ni aldrig prövat en sex- eller älskogsgunga förr, så har ni något till godo, och ni bör inte vänta med att unnaer det nöjet. Se vårt stora urval av sexgungor.

Strippstänger – En erotisk dans framför din partner, där lite kläder kanske glider av till förförande musik. Pröva en strippstång, och utför pole dance, och se professionell ut.

Lakan – Om ni gillar att smörja in varandra i olja och ge varandra helkroppsmassage, kan det vara en god idé att använda ett av dessa lakan, som oljan inte biter på.

Massageolja – När det riktigt ska charmas, och romantiken står i högsätet, så är massage ett måste. I denna kategori hittar du allt, vad hjärtet kan begära till denne sensuella aktivitet.

Bättre Sex – Denna kategori är svår att komma förbi, för vem vlil inte gärna ha ett bättre sexliv. Här hittar du bl.a. massageoljor och -ljus.

Massageolja – Allt inom massageoljor hittar du i denna kategori. Doftande och/eller välsmakande. Set med flera oljor samlat i ett paket, så du slipper välja och mycket mera.

Massageljus – De läckra massageljusen har kommit fram mer och mer, förståeligt nog. Det är vaxljus, som smälter och blir till den läckraste massageolja. Se vårt stora urval här.

Favoriter – En god kategori att gå på upptäcktsfärd i, om ni är lite osäkra på, vad ni har lust att berika ert sexliv med. Här finns våra bestsellers, testvinnare, nyheter och erbjudanden.

Bestsellers – Här i denna kategori hittar du produkterna inom sexleksaker för par som andra par köper. Med andra ord, de produkter vi säljer mest av.

Testvindere – 

Nyheter – Vill du have det nyaste nya på marknaden, så är det denna kategori, du ska klicka in på. För här uppdaterar vi konstant, så du kan hitta de hottaste nyheterna.

Erbjudanden – Även om vi är Sveriges billigaste, kan du fortfarande hitta några fantastiska erbjudanden, som är ännu billigare. Hitta produkter med upp till hela 75 % av priset i rabatt.

Fetish

Fetish – Bondage, lack, läder och latex, masker, piskor ochg speciella dräkter hittar du i denna kategori. De flesta av oss har en fetish. Vilken är din?

Fetishsexleksaker – Vi har ett fantastiskt stort och omfattande urval av allt du kan föreställa dig inom fetishsexleksaker. Från Strap ons till kyskhetssexleksaker och elektrosexleksaker.

Strap On – Spänn på dildon, och så igång. Här hittar du otroligt många olika utgåvor av harness och trosor att montera dildon i. Du hittar naturligtvis också passande dildon.

Elektrosexleksaker – När ni önskar att gå steget vidare med ert sexliv och experimentera med andra former av stimulering, så titta förbi här, där ni hittar allt inom sexleksaker som ger små stötar.

Stora Dildon – Kan det inte bli stort nog, och vill du och/eller din partner gärna fyllas helt ut, så är detta den rätta kategorin för er. Här är dildona inte bara stora, de är gigantiska.

Penisplugg – Kategorin för de tuffa! Penispluggar används till att sticka in i mäs urinrör och stimulera nerverna omkring urinröret med. De fås i många olika utgåvor.

Vaginapumpar – Drömmer du om en svällande, indjudande och extremt känslig vagina, så kan du bland dessa produkter hitta en pump, som kan uppfylla drömmen för dig.

Bröstpumpar – Gillar du känslan av, att dina erogena punkter blir ännu känsligare, än de redan är, så titta efter några sugkoppar eller bröstpumpar i denna kategori.

Uppblåsbar Dildo – Med en uppblåsbar dildo kan du själv bestämma, hur mycket och i vilket tempo, du vill fyllas ut. Se vårt stora urval av uppblåsbara dildon.

Kyskhetssexleksaker – Lägg band på honom eller henne med en av de många olika produkter vi har samlat här. Det finns både kyskhetsbälten till män och kvinnor, men alla lämpar sig till BDSM.

Bondage – Riktigt mångae människor har funnit stor njutning och intimitet i bondage. Är du trött apå att använda slips, halsdukar och klädsnören, så titta förbi vårt stora urval här.

Bondage Set – Med ett bondage set kan ni strax gå igång med BDSM utan att nödvändigtvis skulle skaffa mera. Seten innehåller olika, så det är upp till dig att välja.

Manchetter och Handklovar – När det gäller fixering är möjligheterna många. Vi har ett brett urval av handklovar, manchetter, strips och bindband och en blanding av allt.

Halsband – Att ha halsband på eller att se sin partner med halsband på kan vara enormt upphetsande. Vi har mjuka, feminina halsband, halsband med nitar, halsband med ringar. Se själv!

Gags – Så är det lugn och ro – bortsett från lite grymtande och stönande ljud. Se vårt stora urval av gags, allt från den vanliga runda till den som håller munnen öppen till fri användning.

Bondagerep och Tape – Ni kan naturligtvis använda slipsar, bälten och halsdukar ur klädskåpet till att binda och fixera varandra med, men det blir liksom lite roligare med professionell utrustning.

Ögonbindlar – Sudda ut synsinnet, och stärk de övriga sinnena. Välj en fräck ögonbindel, som uppfyller era behov bland våra många ögonbindlar. Gå på upptäcktsfärd i denna kategori, innan synen blir suddig.

Fetish kläder – Lack och läder och latex. Corsager, harness, strumpbyxor, underkläder, handskar, kjolar och så videre, og så vidare. Utan idéer? Ta en tur förbi denna kategori.

Masker – I denna kategori hittar du vårt jätteurval av masker. Det finns eleganta masker – som till karneval – och det finns masker med öppningar, och masker som är helt stängda.

Till Män – Fräcka trosor/underbyxor med hål för penis eller harness eller något annat läckert, du kunde tänka dig bära eller se din partner i. Välj själv!

Dräkter – Älskar ni att utföra rollspel, när det är dags för vuxentid? Så ska kläderna också vara rätt. Ett hembiträde i uniform prickar nu alltså bättre till fantasin.

Bodies – Här hittar du allt inom bodies. Strama latexbodies, som framhäver din figur. Många av dem kan bäras under dina normala kläder och först synliggöras vid sängdags.

Harness – Harness är kläder – selar. De kan användas som ett klädplagg – både till honom och henne, men de kan också vara till att sätta fast en strap on-dildo i.

Corsager – Det är så fräckt med corsager. Det ger dig den karakteristiska kvinnliga timglasfiguren, som alla män tänder på. Hitta en snygg corsage bland vårt stora urval.

Strumpor & Strumpbyxor – Hitta ett par läckra, skinande strumpor, som matchar din outfit i denna kategori, som visar vårt stora sortiment av strumpor och strumpbyxor.

Catsuits & Byxor – I denna kategori hittar du allt inom långa byxor, korta byxor och catsuits i läcker stramt sittande latex. Gillar du latex, så gå inte miste om denna kategori.

G-Sträng & Trosor – Till män och kvinnor. Av latex och med kedjor och öppningar. Med dildon – både utvändiga och inändiga. Och några med inbyggd vibration. Se vårt stora urval här.

Kjolar – Det är här, du hittar vårt stora urval av latex- och lackjolar. De är läckra, de är sexiga och de är supersnygga. Många olika designs och färger.

Stövlar – Stövlar eller skor är ibland det, som sätter pricken över i:et på den hotta och sexiga outfitten. Vi har samlat vårt stora urval av skodon, så du kan bevara överblicken.

Handskar – Så blir din dress inte fräckare. Om du så har något på eller inte. Långa handskar eller korta handskar av latex. Supersexigt att röras av.

Kjolar & Klänningar – Vi har kjolar och klänningar i alla möjliga utföranden och färger. Det finns de superfräcka, som prickar till fantasin, och det finns de mer täckande, men ändå hotta.

Set & Toppar – Vi har här samlat toppar, T-shirts osv. – av latex. Vi har också samlat hela set, om du inte är blivit inspirerad till att själv samla ett i de andra kategorierna.

Tilbehör – Här hittar du allt det, som kan ge den sista fläkten till upplevelsen i dubbelsängen. Här finns silikoninnlägg til bh:n, så du blir lite fylligare, latexpuder, dynvar och mycket mera. Kolla själv!

Pirrning – Känslan av att de små håren reser sig, och gåshuden breder sig, för att du blir kittlad med en fjäder eller hör suset från piskan. I denna kategori hittar du allt som kan pirras med.

Tickler och Fjädrar – Även om vi är i den milda änden av fetish og BDSM, så kan de mjuka dunen på fjädern ändå bli en upphetsande och nästan nervpirrande outhärdlig upplevelse.

Paddles – Här hittar du paddles, som lämpar sig till att ge en hård klask i baken, på insidan av låren eller andra erogena ställen. Stort urval. En del med nitar och en del med ord.

Piskor – Vi har ett jätteurval av piskor. Några slår hårt, andra är till nybörjaren. Några ger ett bra ljud, andra är nästan ljudlösa. Sätt slaven på plats med ett piskrapp.

Klämmor – Bland vårt gigantiska urval av klämmor kommer du helt säkert att kunna hitta ett set, som passar till er. Här finns eleganta, rå, romantiska. Och några till både bröst och könsorgan.

Favoriter – Är du psäker på vad du har lust att skaffa till din samling, men vill ha lite förnyelse, så titta i denna kategori, där vi har samlat det andra tycker om.

Bestsellers – I denna kategori hittar du de av våra produkter inom fetish, som flest andra kunder har köpt. Det är helt enkelt de produkter, som säljer bäst.

Erbjudanden – Gör ett bra köp – så har du kanske råd med en sexleksak mer. I denna kategori hittar du massar av fina erbjudanden. Du kan spara helt upp till 75 %.

Nyheter – Är du med på beatet och önskar det nyaste av det nya inom sexleksaker och fetish, så är det här, du kan hitta det som har kommit på marknaden på sista tiden.

Märken

Märken – Finns det ett bestämt brand du har förälskat dig i, så kan du i denna kategori välja den gällande producenten och se allt vi har av produkter från denna firma.

210th – Är ett brand, som har specialiserat sig på presentaskar, som innehåller allt till en erotisk kväll. Så får ni allt på en gång och kan bara gå igång med att njuta av varandra.

Adrien Lastic – Här får du spanska sexleksaker i hög kvalitet. Deras produkter är otroligt snygga, eleganta och färgglada, och de är skapade i alla möjliga fantasifulla former.

All Black – Är ett otroligt populärt, belgiskt företag, som framställer dildon och butt plugs i alla möjliga former och storlekar. Och de är alla i färgen … svart.

Abierta Fina – Fräckt och sexigt lingeri hittar du i Abierta Finas imponerande kollektion. Det är lingeri till dig, som är lite vågad och vågar visa hud med mera för din partner.

Aneros – Är ett meget erkänt brand, som banar vägen för ett bättre sexliv med deras konstnärligt utförda sex-hjälpmedel. Aneros är den enda medicinsk-patenterade producenten av prostatastimulatorer.

Anal Drops – Produkterna i denne kategori omfattar butt plugs och -dildon till dig, som experimenterar med anal stimulering. Här finns något både för nybörjaren och den erfarna.

Anal Fantasy – I denna kategori hittar du allt hjärtat kan begära inom anal stimulans. Designen på produkterne är väl genomtänkt, så du kan få maximal njutning.

Baci – Vi är så stolta över vårt stora urval av Baci-produkter. Baci är lyxlingeri och -uniformer till rimliga priser. Här finns allt från skolflickeuniformen till nunnedräkten.

Bad Kitty – Tämj den stygga mirren med produkter från Bad Kitty. Bad Kitty producerar läcker och modern bondageutrustning till både nybörjare och övade. Allt i högsta kvalitet.

Bad Romance – Här hittar du BDSM-utrustning, som är lite annorlunda än det, man annars ser. Både i utformande och färg. Här är pink, silver och svart genomgående färger.

Bathmate – Detta brand har vunnit atskilliga priser för sina penispumpar, som lagar vakuum, som skapas med hjälp av vatten i stället för luft som vanligt. Se vårt urval här!

Black Level – Gillar du skinande lack och latex, så är Black Level något för dig. De producerar nämligen lingeri och dräkter till både män och kvinnor. Vi har ett jätteurval.

Billy Boy – Här är det inte sexleksaker du hittar, men kondomer i färgglada versioner – med och utan smak och doft och med och utan räfflor och knottror. Hitta ett fräckt alternativ till det vardagliga gummit.

Big Teaze Toys – Eleganta, vackra och raffinerade produkter hittar du här. Big Teaze Toys består av flera serier, där egenskaper och utseende ger en röd tråd genom alla produkterna.

Bijoux – Här hittar du verkligt eleganta, sofistikerade och erotiska produkter. Det är smycken till kroppen, det är ögonbindlar och parfym. Det är en kombination av doft, smak och ljud.

Boom – Älskar du design och rena linjer, också när det gäller vibratorer, så är Boom producenten, du ska kolla in. Det är klassiska vibratorer med en mycket speciell stil.

Bswish – Klara färger och stilig design hittar du bland Bswish’s produkter. De får dig i gott humör, bara du tittar på dem, och i ännu bättre humör när du använder dem.

Bodywand – Tycker du, att du känner brandet? Du måste ha sett Sex and the City, för de gjorde helt klart deras vibratorer otroligt omtalade och populära på kort tid.

Crave – Exklusivitet, feminitet och elegant lyx till kvinnor. Vackert och funktionellt samtidigt. Det är orden, som beskriver Craves läckra produkter till kvinnor. Se dem här!

Cottelli Collection – En omfattande serie läckert, feminint och fräckt lingeri. Det osar av sex och intimitet. Hitta ditt eller din partners nästa stycke sexiga lingeri i denna kategori.

California Exotic Novelties – En av pionjärerna inom sexleksaker – en bransch som de har varit en del av i mer än 20 år. De framställer fantasifulla produkter av hög kvalitet.

Crystal Clear – Som namnet antyder, hittar du här kristallklara sexleksaker. De är helt enkelt framställda av klar, genomskinlig PVC-plast. De är fortfarande mycket naturtroget utförda med ådror på dildona osv.

Clone a Willy – Här hittar du samma produkt i många nyanser. Det är en produktserie, varmed du kan framställa en trogen kopia av din penis – stöpt i gummi. Så behøver din partner inte sakna dig.

Cloneboy – I denna kategori hittar du olika set till att framställa en kopia av din penis. Det kan vara med eller utan vibratorer. Det kan vara som ett stearinljus eller bara som en dildo.

Close2You – Der kommer att komma ljuv musik i dine öron, när du tittar i denna kategori. Close2You’s produkter har nämligen de vackraste musiska utformanden och ornament i skönt samspel.

Doc Johnson – Här hittar du ett verkligt brett sortiment av sexleksaker framställda av kvalitetsmaterial. Här finns något för både kvinnor och män och något till både anal och vaginal stimulering.

Domestic Partner – Om du är ute efter en kvalitetsdildo, så är Domestic Partner ett av de förande brands inom just denna genre. De flesta är svarta, men det finns också några i ljus hudfärg.

Dorcel – Det franska märket har funnits på marknaden i över 30 år, så det ligger erfarenhet i deras produkter. Det är exklusiva leksaker i hög kvalitet framställda till att tillfredsställa. Till både honom och henne.

Dr Love – Hitta en läcker glidkräm, som täcker dina behov, i denna kategori. Dr. Love’s glidkrämer har kårats som de bästa vid Erotixxx-Awards i 2009. Och de är fortfarande läckra.

Durex – Englands största producent av kondomer, Durex, framställer också glidkrämer med olika effekt. Så Durex är en säker partner – handelspartner – när du ska ha säker sex.

ElectraStim – Här hittar du allt hjärtat kan begära av sexleksaker avsedda för att ge elektriska impulser. Det är ett av de förande märkena inom elektrosexleksaker.

Erolution – Detta är en helt unik produktserie för män – och bara män. Det är mjuka masturbatorer, som simulerar analsex, oralsex eller vaginasex. Kan naturligtvis också användas till uppvärmning/förspel.

Eros – I denna kategori hittar du glidkrämer från världens förande producent av glidkrämer, delayprays, relaxsprays och mycket mera. Varje glidkräm har sin egenskap. Se vårt stora urval.

Fifty Shades of Grey Sexlegetøj – Du har nog redan gissat vad denna kategori gömmer på? Du har helt rätt. Den kända och populära serien sexleksaker från trilogin Fifty Shades of Grey.

Faire Hommage – Vackert, elegant, lyxigt är ord som täcker produkterna i denna kategori. Det är BDSM-utrustning från sofistikereda masker till smällande piskor och eleganta halsband.

Fetish Collection – Här hittar du en samling av många olika produkter. Gags, masker, handklovar, lakan, länkar, spanskrör och mycket annat. Gemensamt har de alla, att de medverkar till att tillfredsställa din fetish.

Fetish Fantasy Gold – Namnet säger det nästan. Här hittar du en serie produkter, som delvis är framställda av guldmetall. Dessutom är de framställda av imiterat läder.

Fun Factory – Fun Factory framställer exklusiva och funktionella sexleksaker av hög kvalitet. Det är snygg design, och du kan hitta många olika produkter. Vibratorer, penisringar, älskogskulor och mycket annat.

Fleshlight – Fleshlights har genom åren blivit otroligt populära. Det är masturbatorer och dildon, som är framställda avf material, som påminner otroligt mycket om menniskohud och därför känns nästan som den äkta varan.

Feelz Toys – Ett holländskt brand som står för innovation, miljövänlighet och hög kvalitet. Med Feelz Toys produkter blir du glad. Inte bara för de är bra, men också på grund av den unika designen.

Flutschi – Ska allt glidae lite lättare, så kan du hitta flera olika slags glidkrämer i denne kategori med det erkända märket Flutschi. Märket kan användas med kondomer och sexleksaker.

Fairy – Producenten som främst gör massageapparater. Det är Fairy, som står för de världskända Wands, som ursprungligen var menade till att massera ömma muskler och leder.

Fröhle – Här hittar du produkter, som är framställda till att skapa vakuum, suga och pumpa, så du får en massa olika möjligheter för att få sinnliga upplevelser olika ställen på kroppen.

Funzone – Detta är lite av männens paradis. Masturbatorer med form som antingen vagina, anus eller mun. Med Funzone får du den upplevelse, du önskar, när du önskar det. Ingen huvudvärk.

Fun Toys – Vill du vara säker på att orgasmen kommer, så är det i denna kategori, du ska hitta din nästa sexleksak. Stiftaren har testat dem själv, eftersom han och hans fru inte var nöjda med det existerande utbudet.

Fukuoku – Fukuoku är en serie producerad av DeeVa, där ord som innovativt, funktionellt, hög kvalitet, ultimativ tillfredsställelse för både män och kvinnor beskriver några av deras visioner.

Glyde – Detta är kategorin för den miljömedvetna. Glyde producerar nämligen vegana, ekologiska kondomer med smak och doft och även några utan. Så gillar du ekologi, så finns det något för dig här.

ID Glide – Glidkrämer av alla slag hittar du här – också de lite mer speciella. T.ex. kan du hos ID Glide hitta glidkräm, som doftar av läder, eller du kan hitta några med fruktsmak.

Icicles – Vackra dildon med kylig design. De är framställda av mundblåst glas med eleganta detaljer. De liknar hela små skulpturer av is. Det är hantværk.

Javida – Här hittar du kvalitetsprodukter till lågt pris. Javida är ett populärt märke känt över hela världen. Javidas produkter framstår naturliga och eleganta. Kolla in dem i denna kategori.

Je Joue – Här möter du en riktig prisvinnare. Je Joue har vunnit flera priser, bl.a. tre ”O”-Awards, en Venus Award för innovation och en AVN Award för ”Bästa Sexleksaksfirma av dess storlek”.

Jes Extender – Den danska uppfinningen – penisförlängaren – hittar du i flera utgåvor i denna Jes Extender-kategori. Penisförlängaren som – naturligt nog – förlänger din penis, och gör det med varaktig verkan.

JimmyJane – Letar du efter en läcker vibrator – vilken som helst slags – av hög kvalitet, och som kan ge dig en intensiv, sexuell upplevelse och tillfredsställelse? Titta här!

Joydivision – Ett brett urval av erotiska produkter är vad Joydivision producerar. Det är allt från tamponger till analkedjor och sexgungor. Här finns massor av inspiration att finna.

Jozy – Den perfekta avlösaren för mannens könsorgan – den ultimativa penisen – hittar du hos Jozy. Deras dildon kan böjas i vilken riktning som helst och de har avtagbar sugkopp i botten.

Just Glide – Den bästa glidkrämen på marknaden hittar du i denna kategori. Just Glide är ett steg framför konkurrenterna. Deras glidkräm kan användas analt under samlag och till sexleksaker.

Key by Jopen – Nyckeln till ett bra sexliv frestas vi att säga. Key by Jopen är kvalitetsprodukter framställda i fantastiskt material – ftalatfri naturligtvis – och i snygga, klara färger.

Latexa – Märket som är ett av de förande inom lack och latex. I denna kategori kan du få dina drömmar och fantasier uppfyllda, om du tänder på lack och latex.

Late X – Har du en fetish, som handlar om latex? Late X har specialiserat sig i produkter av läcker mjuk och skinande latex. Sätt fantasin igång, och få inspiration i denna kategori.

Lelo – Lelo är inte alltid, vad det ger sig ut för att vara. Det är mycket mera. Lelo har bare det där lilla extra, som gör dem lyxiga. Det finns alltid lite extra i paketet.

Laid – Här hittar du speciell design i olika, klara färger. Och så är det en nordisk firma. Laid kommer nämligen från Norge.

Leg Avenue – Fräcka underkläder, lingeri och strumpor till kvinnor är vad du blir presenterad för här. Det är snyggt och det är fräckt och det är sexigt och det är hot.

Liberator – Denna kategori är spännande, om du gillar möbler, som kan vara ett handtag, när det ska dyrkas sex i vilda positioner. Se deras läckra urval här.

Lovers Premium – For Lovers Premium handlar först och främst om intimitet mellan man och kvinna. Det är ett mycket olikartat sortiment, du hittar här – med spel och vibratorer i en skön blanding.

Love to Love – ”Sex, fun & rock’n roll” var mottot för den förutseende uppfinnaren av Love to Love. Det är produkter till dig, som gärna vill ha det kul med skojiga, men bra produkter.

Maro Kawai – Här hittar du en serie produkter med innovativ design, runda former och i en kraftig pink färg. De är snygga, unika och vattentäta. Se själv det stora urvalet!

Maleedge – Om du gärna vill öka längden på din penis – varaktigt, märkväl – så är det produkterne här i denna kategori, du ska ge lite uppmärksamhet.

Magoon – Finns det något bättre än massage – antingen om det är för att du verkligen behöver få avlägsnat dina myoser, eller bara för avslappningens skull. Hitta din favoritmassageolja här.

Mandy Mystery Line – Kom in i ett eldorado av verkligt hot och avslöjande lingeri. Här finns virkligen sill i näten. Förutom lingeri hittar du också olika sexleksaker.

My.Size – För att det ska vara behagligt att ha sex med kondom, är det viktigt, att kondomen passar till din penis. My.Size har kondomer i alla storlekar. Se dem här!

Mystim – Stimulering med elektriska impulser har blivit mer och mer inne. Mystim är ett av märkena på marknaden, som har utvecklat elektrosex-leksaker i hög kvalitet och snygg design.

Nature Skin – Namnet är nästan självförklarande. Nature Skin framställer produkter av ett material, som är mycket mjukt och naturtroget – nästan som äkta hud. Se deras läckra sortiment i denna kategori.

Nexus – I denna grupp hittar du en del produkter speciellt utvecklade till mannens anala anatomi. Det finns dock också något för kvinnor. Så missa inte Nexus’ härliga sortiment av sexleksaker.

NMC – Här kan du hitta ett brett utbud av dildon, masturbatorer, sleeves, pluggar och alla möjliga andra slags sexleksaker. Det är leksaker med funktionalitet och hög kvalitet.

Njoy – Denna kategori får du inte missa, om du tycker om blanka, skinande pluggar och dildon. Njoy producerar nämligen sexleksaker av stål och med de snyggaste former.

OVO – OVO är ett tyskt brand, som har vunnit otaliga priser – speciellt för deras design. Deras produkter är enkla och eleganta. De är av hög kvalitet, men till ett rimligt pris.

Ouch! – Det behöver inte göra ont, men det får gärna vara lite BDSM i alla fall. Är det så ni har det? Produkterna från Ouch! är menade till par, som gillar intensiva, pirrande lekar.

OhMiBod – Brandet som både ägs och styrs av kvinnor – de måste väl veta vad kvinnor vill ha. Och det gör de. Titta själv! Det är teknik på hög nivå med sensualitet i fokus.

Oxballs – En riktig manbutik kommer du in i här – men därmed inte sagt att kvinnor inte får glädje av produkterna. Här finns penisringar och ball stretchers och mycket mera. Här osar det av maskulinitet.

PicoBong – Märket kommer från Lelo. Det är innovativa produkter, som fokuserar på det skojiga och lätta med sex. Det är fräscha färger och fräcka former. Se vårt stora urval.

Pipedream – Pipedream spänner brett med deras många produkter. Det finns allt från masturbatorer till intimtrimmer, möbler, gungor och gags med bröstvårtsklämmor. Gå själv på upptäcktsfärd.

Perfect Fit – Produkterna här är mycket lovordade av sexleksaksrecensenter. Det är hög kvalitet. Du hittar här ett mycket välfyllt sortiment i läckra material och snygga, kraftiga färger.

Pjur – I denna kategori hittar du kvalitetsprodukter till att vårda din hud och din sundhet. Här finns glidkrämer av alla slag, och här finns rengöringsmedel till dina sexleksaker.

Pretty Love – Vibratorerna du hittar i denna kategori är supersnygga och effektiva. Pretty Love har utvecklat dem var för sig, så de är anpassade till kvinnors kropp och behov.

PowerBullet – Produkterna i denna kategori är mycket olika, men ett går igen i dem alla: De är funktionella, har hög kvalitet och genomtänkt teknologi.

Realistixxx – Som namnet antyder har vi här samlat alla våra realistiska dildon och masturbatorer från producenten Realistixxx, som levererar produkter, som liknar den äkta varan, och som är av hög kvalitet.

Rebel – I denna kategori hittar du dildon och pluggar av olika art. Du kan bl.a. också hitta dildon som kan fyllas med vätska och sedan sprutas ut, när du önskar det.

Rimba – Här hittar du ett jätteurval av det holländska märket Rimba’s produkter. Det är fräckt lingeri. Det finns något för både män och kvinnor – dock mest till kvinnor.

Rocks Off – Ett stort, varierat urval av Englands största producent av sexleksaker hittar du i denna kategori. Det är hög kvalitet, kula former och klara färger.

Revel Body – Här ger vi dig den revolutionerande Revel Body Sonic, som är en vibrator med en massa tillbehör. Den är tyst, har anatomiskt korrekt design, och så är det naturligtvis i hög kvalitet.

Red Corner – Gåvan till din partner – antingen du ger den till henne, eller du som kvinna själv tar den på for honom. Fräck, hot och sexigt lingeri är det.

Rianne S – Allt i sensuella och stiliga sexleksaker till den moderna kvinnan, som vet vad hon vill ha och inte kompromissar med funktionalitet och kvalitet.

S-Line – Det kunde påminna om ett zoo – många av produkterna är åtminstone inspirerade av djurriket. Det är penisringar du hittar här, formad som en ren eller kanske ett lejon.

Shots Toys – Här hittar du ett jätteurval av sexleksaker till män, kvinnor och par. Här finns vibrerande ägg, penis sleeves, penisringare, analkedjor och mycket, mycket mer.

Secura – Det handlar om att vara trygg och säker, när man har sex, antingen det är med sexleksaker eller med partner. Secura ger dig säkerhet med bl.a. en hög olika kondomer.

SelfDelve – Du har här kommit till vår frukt- och grönsaksavdelning. Här hittar du färska gurkor och bananer m.m. De är i alla fall redo att ge dig en god opplevelse. Det är förklädda dildon.

Sextreme – Kategorin för dig som gillar lite hardcore lek med klämmor och remmar med eller utan vikt och med eller utan strömimpulser – både till män och kvinnor.

Shunga – Vi är nu över i den erotiska och sensuella avdelningen med badsalt, massageljus, kroppspuder, älskogsolja och mycket mera till den romantiska kvällen med dämpad belysning och eggande dofter.

Svakom – Här kommer du att hitta produkter från det amerikanska märket, Svakom, som framställer produkter, som uppfyller de högsta säkerhetskraven som finns i Europa. Det är kvalitet, elegans och sexig kontakt.

Smile – Tar fram leendet. Inte så mycket på grund av utseendet, men mera på grund av njutningen produktern ger dig. Smile framställer vibratorer, dildon, pluggar och ett hav av andra produkter.

Sex & Mischief – Har du varit fräck, eller har du en partner, som har. Så hittar du här attiraljer till att straffa busfröet med och lite till. Gå själv på upptäcktsfärd.

Svenjoyment – Nya kläder till herren i huset? Svenjoyment designar herrunderkläder. Och de är inte tråkiga. Tvärtemot är de otrolig sexiga och fräcka. Det vill du gärna se honom i.

Swan – En grupp vibrerande silikonöverdragna konstverk i en snygg, skrikande färg och med buktiga former. Det är vibratorer med olika egenskaper. G-punkt, klitoris, vagina. Se själv urvalet av Swan-produkter.

Sport Fucker – Så börjar vi huvudsakligen komma till grabbhörnan. Produkter som hon också kommer att få glädje av, när han tar dem på. Här finns också anala sexleksaker, som hon också kan använda.

Sqweel – Älskar du tunggymnastik på dina könsorgan, så innehåller denna kategori just precis de produkter, som med garanti kommer att bli dina favoriter för framtiden. Här hittar du nämligen mjuka, flitiga tungor.

Swede – De läckra krämer, oljor och massageljus, du hittar i denna del av shoppen är framställda i Sverige. Allt till ett erotiskt förspel. Ljus, massage och glidkrämen till senare.

Tantus – Tantus framställer produkter, som är anatomiskt korrekt utförda, så de träffar alle de punkter, där det bara är bäst. Tantus har själva utvecklat den unika silikonart som produkterna är gjorda av.

Tenga – Tenga är japanskt. De framställer onaniprodukter till män. Här hittar du onaniprodukter, du kan använda igen og igen, när lusten faller på, men du kan också hitta engångsprodukter.

Screaming O – Det ger nästan sig själv, att produkterna i denna avdelning är penisringar – men du hittar också några olika produkter till henne – alla produkter har en smart och överraskande finish.

Toy Joy – Här får du snygga produkter i skarpa färger med spännande utformanden och effekter. Strap on-dildon utan sele, som hon kan hålla med sin vagina, så han kan få en tur i anus.

YESforLOV – Detta är nog en av de mest exklusiva kategorierna inom sexleksaker och -tillbehör. Här finns läppstift med kylande eller värmande effekt. Här finns förförande dofter till män och kvinnor. Och mycket, mycket mer.

Vibe Therapy – Här hittar du sexleksaker till den moderna kvinnan, som vet vad hon vill ha. Det är hög kvalitet, funktonalitet, smart look och stimulerande vibrationer. Helt klart terapi till henne.

We Vibe – Ett av de populäraste sexbrands är We Vibe. De framställer vibratorer, och är speciellt kända för deras parvibratorer, som stimulerar bägge parter. We Vibe har vunnit atskilliga priser.

Voulez-Vous – Här inviteras du in i ett paradis av läckra produkter till ömsesidig välbefinnande. Här hittar du också presentaskar med läckra produkter till en du håller av och behöver.

You2Toys – Den mest allsidiga och en av de populärsate producenterna i sexleksaksbranschen. Här finns sexleksaker av varje art. Och allt är till priser, där alla kan delta.

ZADO – Du är nog inte i tvivel. ZADO förhandlar allt inom läder, harness, piskor, BDSM och rollspel – speciellt de rollspel som handlar om slavar och härskare. Läckra produkter av hög kvalitet.

Zini – Zini är utpräglad elegans, men sannerligen också funktionalitet. Zini har nämligen fokus på den männskliga kroppen, så deras produkter träffar de rätta ställena.

Touche – I denna avdelning hittar du produkter, där man verkligen har tänkt på finishen och inpackningen. Touche’s vibratorer är nämligen packade som mascara, läppstift och annan kosmetik. Enkelt och diskret.

YES – Allt til intimhygienen och -vården i en lyxig och enkel design. Vackert emballage med läckra krämer, som kan användas både för att upprätthålla hygiejnen och som glidkräm.

Erbjudanden

Erbjudanden – Även om vi är Sveriges billigaste, betyder det inte, att du inte kan hitta produkter till ett ännu mera förmånligt pris hos oss. I denna kategori hittar du alla våra reavaror.

Baci - Erbjudande – Spetsar och volanger, lingeri och fräcka uniformer från det läckra och hotta Baci-brand och t.o.m. till extra låga priser, kan du hitta i denne kategori. Förnya garderoben.

Rimba - Erbjudande – Här hittar du fräckt lingeri, mer eller mindre avslöjande – mer eller mindre täckande – underkläderna till bröllopsnatten eller babydoll-setet. Alltihop från Rimba och allt till lägre priser.

Leg Avenue - Erbjudande – Fräcka underkläder och lingeri till kvinnan i ditt liv. Skäm bort henne med en ny liten, hot sak från Leg Avenue, och dessutom till ett bra pris.

 

Bestil inden kl. 21
Beställ innan kl. 21


Ubegrænset Returret

Obegränsad returrätt


100% Sikkert
100% säkert


Diskret Levering
Diskret Leverans


Trustpilot
Trustpilot


Prisgaranti

 

Scandia Trading ApS - CVR. 33952414 - Genvägen 1 - 23162 Trelleborg - Mail: service@palora.se - Tel: 0411 881401 - Copyright 2017-2019